Cum a fost la concurs?
zob
nu le am eu cu drivingul...dar jocul asta cu siguranta nu il voi cumpara. nu am stat pana la final am plecat dupa ce mi-am terminat berea![]()
asa ca prima impresie, sincer, mi se pare din toate punctele de vedere genial. Incep cu sunetul pentru ca este piesa de rezistenta a jocului, extrem de realist, foarte bine adaptat, contureaza intr-un mod unic atmosfera din timpul cursei. Controlul, cei care il critica ori nu au jucat NFS Shift ori nu au jucat nici un driving sim/arcade. Perfect balansat, ba mai mult iti ofera posibilitatea de a alege de la profil rookie(ajutor la steering, braking, manufacturer aid technology-abs,esp,etc lol- pana la pro care iti ofera un volan, schimbator si 3 pedaledesi inca nu l-am jucat destul, inca sunt la tier1, reward sistem-ul este integrat perfect, te determina sa alegi stilul de condus si in functie de ce alegi te poti perfectiona, primi mai multe puncte/stele(multipliers). Pe parcursul career-ului pe masura ce avansezi in joc deschizi optiuni de modificare a masinii, un element al simulatoarelor dar simplificate(mai mult sau putin) astfel incat sa nu deruteze jucatorul. Asadar poti sa modifici incepand cu presiunea in roti pana la detalii fine ale motorului, repet, intr-un mod simplificat. Combinatia sunet-grafica-detalii-fizica pe mine m-a uimit, din cate racing games mi-au trecut prin mana pot linistit sa recunosc ca Shift ofera cea mai realista atmosfera. O investitie grozava, un joc ce-mi va sta in colectie
![]()
NFS este prin definitie un joc arcade. nu avea nevoie de simulation, pe bune. exista destule serii sim care isi au numele bine cunoscut si apreciat. personal fiecare joc NFS pe care l-am jucat, a fost jucat prin prisma arcade-ului. dar asta e o parere personala
GAME ON
ce as mai vrea un nfs porsche de generatia actuala,mie unu porsche mi se pare cel mai reusit nfs,si cariera si control si grafica/atmosfera
---------- Post added 19-09-2009 at 12:13 PM ----------
apropo,in gt5 prologue de ce nu exista porsche ?in versiunea full o fi la fel?eu sunt fan porsche si m ar deranja sa nu ma pot plimba intr o carrera gt sau gt3 pe traseu cu multe curbe
Sa vad in tai incep sa specific ca ar fii cateva jocuri pe 586 (racing-uri) jucate demult da leam uitat numele in fine:
Outrun (Sega Genesis)
Gran Turismo (PS One)
Gran Turismo 2 (PS One)
Ridge Racer (PS One)
Ridge Racer type 4 (PS One)
Vanishing Point (PS One)
Initial D (PS One)
Ridge Racer type 5 (PS2)
Gran Turismo 3 (PS2)
Gran Turismo 4 (PS2)
Midnight Club 3 (PS2)
Burnout 3 (PS2)
Burnout Revenge (PS2)
Sega GT (Dreamcast)
Tokyo Xtreme Racer (Dreamcast)
Tokyo Xtreme Racer 2 (Dreamcast)
Need for Speed (PC)
Need for Speed 2 SE (PC)
Need for Speed 3 Hot Pursuit (PC)
Need for Speed 4 High Stakes (PC)
Need For Speed Porsche Unleashed (PC)
Need For Speed Hot Pursuit 2 (PC)
Need for Speed Underground (PC)
Need For Speed Underground 2 (PC)
Need For Speed Most Wanted (PC)
Need For Speed Carbon (PC)
Need For Speed Prostreet (PC)
Need For Speed Undercover (PC)
Collin MC'Rae Rally 2 (PC) *are mod arcade*
Test Drive 6 (PC)
Touring Car Challenge (PC)
Midtown Madness (PC)
Midtown Madness 2 (PC)
Toca Race Driver 2 (PC)
Toca Race Driver 3 (PC)
Midnight Club 2 (PC)
Test Drive Le Mans (PC)
Test Drive Unlimited (PC)
Race Driver Grid (PC)
Probabil ar mai fii dar mam plictisit sa ma gandesc...
Cu alte cuvinte cred ca am jucat cateva racing-uri la viata mea poate avea si 1000 de optiuni si semi abs si ce vrea parerea mea ramane controlul la NFS shift ii odios mam fortzat sa-l joc ca sa nu-mi fac o parere asa "la prima vedere" dar indiferent ca o fost dupa 10 minute sau dupa o ora si ceva, tot odios mi sa parut.
dude, eu il joc pe PS3, tu il joci pe xbox, nu stiu cum se comporta jocul pe consola ta dar mie imi place la nebunie cum reactioneaza controlul. N-are rost sa dezbatem. Pe PS3 mi se pare grozav
Am de mentionat ceva ce m-a cam dezamagit. Deformarea masinilor in urma coliziunilor e aproape inexistenta. Sincer sper sa vina cu un patch. Nu-i corect, pe xbox refresh rate-ul la reflexii e mai mare, contrastul si brightness-ul mai bine optimizat si au si damage. CRAAP
In cazul ala trebuia sa specifici "cei care se joaca pe PS3 si se plang..."
Dar intradevar dupa cum a mentionat Ilie il joc pe calc desi o fac cu gamepad-ul, (dar am incercat si tastatura) oricum pe ps3 nu lam jucat inca cine stie sar putea sa fie diferente dar rareori sunt la crossplatforms totusi.
Cum pe PS3 ii mai naspa la efecte ca pe Xbox ? oO asta ma surprinde destul de tare, in fine nu ar fii prima oara cand EA games fac un crappy import. Iar damage-ul intradevar nu se simte nici in varianta mea, ce numi place ii ca daca nu este damage ma simt cam invincibil ca am un stil putin mai agresiv de a conduce un fel de totu sau nimikdeaia mia placut prostreet-ul ca puteai face totaled sau grid-ul.
Pai si la Undercover a fost la fel, versiunea de PS3 a fost mai inferioara.Au si specificat ca in unele momente pe PS3 era imposibil sa joci din cauza fps-urilor.
Need for Speed Undercover Review for Xbox 360 - GameSpot -7.0
Need for Speed Undercover Review for PlayStation 3 - GameSpot -6.5
Oricum Shift nu cred ca sacadeaza nici pe PS3 nici pe Xbox360.Nu conteaza daca pe PS3 nu are o mica reflexie.Pe 360 cand joci cu volanul tot are acea intarziere si posibil sa fie si pe PS3.
e clar ca varianta 360 e net superioara fata de PS3.
jocul e foarte tare,mai am un pic si il termin,nu am gasit nici un minus la el.
cum frate sa nu se deformeze masinile pe PS3 ?? deci nu mai pot de ras))
in rest, singura diferenta este de contrast.
Adica voi spuneti ca nu mai are controlul acela idiot tipic NFS Carbon, Prostreet si Undercover in care apesi foarte putin pe acceleratie si masina se zgaltaie din toate incheieturile si face burnout uri?
Nu mi vine sa cred.
Marius suie-te intr-o masina cu peste 300cp si calca putin aceleratia brusc sa vezi cum face masina.Daca respecta Shift aceasta chestie chiar e misto atata timp cat jocul se vrea simulator. Ar fi si aiurea sa calci pedala la o masina de 300/400cp si ea sa inainteze lin..
Am incercat jocul ca prea il lauda lumea. Intr-adevar nu este ceea ce a fost ProStreet, dar nici nu este sim asa cum il lauda cativa useri pe aici. Este un PGR cu o grafica mult mai buna si control mai prost. Legat de control, este ceva ciudat. Cu toate assist-urile scoase, masina se comporta diferit de la un traseu la altul. Efectul pus pe camera, este destul de exagerat. Am atins putin cu oglinda un parapete si s-a facut totul negru in fata ochilor. Sa nu mai spun ca in momentul in care te lipesti de un oponent sau altceva, esti tinut de el de parca au magneti. Nu este un joc prost, dar nu poate fi comparat cu GT sau Forza.
Disclaimer: Este parerea mea despre joc.
SHIFT este o combinatie de simulator cu arcade destul de reusita ce beneficiaza de un sound excelent.
Mie imi place, desi nu sunt un fan al sim-urilor.
Bookmarks