Unde gasesc si eu pozele facute in joc? de fiecare data cand fac, zice uploading to needforspeed.com.
Unde gasesc si eu pozele facute in joc? de fiecare data cand fac, zice uploading to needforspeed.com.
Funny
NFS: Shift Crashes at PlayStation Store Screen ? on a 360
Va spun eu, o sa jucam noi Gran Forza 4 peste cativa ani![]()
In curbe iei manutza de pe acceleratie...daca vrei sa fie drift lung apesi cu soc pe acceleratie si directia opusa drumului...imposibil sa nu iti iasa...eu uneori apas cu soc frana de mana inainte cu 1 metru inainte sa intru in colt si intru pe drum in drift.
Ps3 controller + Shelby = Drift king
PS : Nu inteleg cum un porsche cu toate kiturile puse e intrecut de o honda in linie dreapta...porsche avand 300 km/h![]()
Subestimezi honda...
o honda tunata trece de 600 HP
O fii avand porsche-ul 300 km/h dar Honda are un gear ratio bun Top speed-ul nu ii totul intr-o cursa.
Hmm... deci daca adaugi cuvantul fun se schimba ii mai special ? tot simulator ii cea ce au vrut sa obtina cu NFS Porsche lea reusit cu asta ? sincer cam dezamagit dar mia sosit jocu tre sa ma duc sa-l ridic si o sa ii mai dau o sansa.
just in case some more:
"We attempt at making a authentic simulation racing game".
@DeadlyGod: Tu si cu cel din Fast and Furious Tokyo Drift, cand a incercat sa faca pentru prima oara dirft. In ce hal arata masinuta aia.![]()
Xbox 360 Crashes Accessing Playstation Store? | FreakBits
Pe X360
EPIC FAIL !!
Nu ca ar mai fi chestia asta postata mai sus, dar nici sa nu folosesti sistemul de attach.... no comments
setarile astea s-ar putea sa fie de folos unora:
Xbox.com | Xbox 360 Games - steering sensitivity and oversteer ************FIXED***************steering sensitivity and oversteer
Steering Dead Zone-15%
Accel Dead Zone-10%
Brake Dead Zone-10%
Steering sensitivity-5%
Acell Sensitivity -5%
Brake sensitivity-5%
Speed steering Sensitivity 100%
On to the 2nd fix:
At the main menu enter CAR GARAGE----> TUNING, press 'Y' to enter quick tuning mode.
Under the heading 'balance' move the slider all the way to OVERSTEER. That's right oversteer. Apparently the developer labeled this slider wrong or its a glitch. Turning the slider to oversteer will actually add understeer.
m-am grabit si am gresit,am vrut sa spun ca grafica pe 360 e ceva mai imbunatatita decat pe PS3,uite-te la pagina 9 ca am pus si un link cu video comparision intre cele doua platforme si te astept dupa aceea cu o parere
---------- Post added 29-09-2009 at 12:46 AM ----------
cuvantul "fangirl"nu imi spune nimic,poate imi explici tu
Me likes Shelby...cum poate sa toarca si cum poate sa arate...that car makes a man go cucunu a existat joc care sa aiba Mustang si sa nu il am in garaj
in loc sa va certati unde arata mai bine va concentrati pe jucat.Jocul nu exceleaza in nimic ( parere mea ) poate doar la capitolu sunet.Au pus kit upgrades / visuals / body kits ....am ramas masca cand am vazut si nos....intrebarea mea e....de ce "simulator" sau ce au zis ei ca este..si nu un alt underground cu controlu putin mai bun.E infect controlu la masini.
Bookmarks