Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 13 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 LastLast
Results 201 to 220 of 251

Thread: Need for Speed SHIFT

1. #201 SP
    Member adio's Avatar
    Unde gasesc si eu pozele facute in joc? de fiecare data cand fac, zice uploading to needforspeed.com .

2. #202 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by adio View Post
    Unde gasesc si eu pozele facute in joc? de fiecare data cand fac, zice uploading to needforspeed.com .
    Intrii pe needforspeed.com, �ți faci cont, apoi alegi jocul din listă...după care dai click pe MYNFS (te loghezi) și acolo ai pozele tale.

3. #203 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Funny

NFS: Shift Crashes at PlayStation Store Screen ? on a 360

Va spun eu, o sa jucam noi Gran Forza 4 peste cativa ani

4. #204 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    cei cu ps3, puteti sa faceti drifturi? mie pana acuma nu mi-a iesit cam niciunu. Care e secretul?
    In curbe iei manutza de pe acceleratie...daca vrei sa fie drift lung apesi cu soc pe acceleratie si directia opusa drumului...imposibil sa nu iti iasa ...eu uneori apas cu soc frana de mana inainte cu 1 metru inainte sa intru in colt si intru pe drum in drift.

Ps3 controller + Shelby = Drift king

PS : Nu inteleg cum un porsche cu toate kiturile puse e intrecut de o honda in linie dreapta...porsche avand 300 km/h
    Attached Images Attached Images untitled.jpg untitled321.jpg

5. #205 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    PS : Nu inteleg cum un porsche cu toate kiturile puse e intrecut de o honda in linie dreapta...porsche avand 300 km/h
    Subestimezi honda...

o honda tunata trece de 600 HP

O fii avand porsche-ul 300 km/h dar Honda are un gear ratio bun Top speed-ul nu ii totul intr-o cursa.

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Strike105x: "mainstream fun simulation racing game".

Nici cu Lambo nu mi-e rusine.
    Hmm... deci daca adaugi cuvantul fun se schimba ii mai special ? tot simulator ii cea ce au vrut sa obtina cu NFS Porsche lea reusit cu asta ? sincer cam dezamagit dar mia sosit jocu tre sa ma duc sa-l ridic si o sa ii mai dau o sansa .

just in case some more:

"We attempt at making a authentic simulation racing game".

6. #206 SP
    @DeadlyGod: Tu si cu cel din Fast and Furious Tokyo Drift, cand a incercat sa faca pentru prima oara dirft. In ce hal arata masinuta aia.

7. #207 SP
    Senior Member eXist's Avatar

8. #208 SP
    Nu ca ar mai fi chestia asta postata mai sus, dar nici sa nu folosesti sistemul de attach.... no comments

9. #209 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    jocul asta e epic ... fara fail

10. #210 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    yeah right,pe 360 este damage iar pe PS3 nu prea este damage,plus ca;calitatea graficii este putin mai bune pe 360,

11. #211 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    @DeadlyGod: Tu si cu cel din Fast and Furious Tokyo Drift, cand a incercat sa faca pentru prima oara dirft. In ce hal arata masinuta aia.

Inca sunt obisnuit cu controlu de la grid...care era mirific...la shift e mai greu si ce vezi in poza e rezultatu dintr-o singura lovitura,oricum punctele conteaza si cate stelute faci ...nu cum ajungi la finish,cel putin la drift.

12. #212 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by nuyokamata View Post
    yeah right,pe 360 este damage iar pe PS3 nu prea este damage,plus ca;calitatea graficii este putin mai bune pe 360,
    Calitatea graficii este putin mai buna pe 360? In ce film e asta, sf sau comedie? Nu sunt fanboy, dar...

13. #213 SP
    Grafica e aceiasi....acelasi motor grafic,singura diferenta e damage-ul.

14. #214 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    nuyokamata,aici ai dat dovada de fangirl.

15. #215 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    jocul asta e epic ... fara fail

EPIC FAIL este situatia ... Jocul, nu ma pronunt inca.

16. #216 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    setarile astea s-ar putea sa fie de folos unora:
    steering sensitivity and oversteer
    Steering Dead Zone-15%
    Accel Dead Zone-10%
    Brake Dead Zone-10%
    Steering sensitivity-5%
    Acell Sensitivity -5%
    Brake sensitivity-5%
    Speed steering Sensitivity 100%

On to the 2nd fix:

At the main menu enter CAR GARAGE----> TUNING, press 'Y' to enter quick tuning mode.
    Under the heading 'balance' move the slider all the way to OVERSTEER. That's right oversteer. Apparently the developer labeled this slider wrong or its a glitch. Turning the slider to oversteer will actually add understeer.
    Xbox.com | Xbox 360 Games - steering sensitivity and oversteer ************FIXED***************

17. #217 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Calitatea graficii este putin mai buna pe 360? In ce film e asta, sf sau comedie? Nu sunt fanboy, dar...
    m-am grabit si am gresit,am vrut sa spun ca grafica pe 360 e ceva mai imbunatatita decat pe PS3,uite-te la pagina 9 ca am pus si un link cu video comparision intre cele doua platforme si te astept dupa aceea cu o parere

---------- Post added 29-09-2009 at 12:46 AM ----------

Quote Originally Posted by Mask View Post
    nuyokamata,aici ai dat dovada de fangirl.
    cuvantul "fangirl"nu imi spune nimic,poate imi explici tu

18. #218 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by nuyokamata View Post
    m-am grabit si am gresit,am vrut sa spun ca grafica pe 360 e ceva mai imbunatatita decat pe PS3,uite-te la pagina 9 ca am pus si un link cu video comparision intre cele doua platforme si te astept dupa aceea cu o parere
    Tu le-ai vazut "live" pe ambele console? Eu, da! Nu e nici cea mai mica diferenta la grafica, si le-am vazut ambele pe acelasi televizor HD. Asta este parerea mea

On-Topic: Masina preferata

mycar.jpg

19. #219 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Tu le-ai vazut "live" pe ambele console? Eu, da! Nu e nici cea mai mica diferenta la grafica, si le-am vazut ambele pe acelasi televizor HD. Asta este parerea mea

On-Topic: Masina preferata

Attachment 35492
    da le-am vazut
    PS3=no damage(m-am izbit intr-un parapet si capota era intacta
    XBOX 360=got damage,efectul de luminozitate e mai bun,
    astea le-am observat eu
    si nu sunt fanboy deloc

a mea este R8
    Attached Images Attached Images r8lms_04-1-.jpg

20. #220 SP
    Me likes Shelby...cum poate sa toarca si cum poate sa arate...that car makes a man go cucu nu a existat joc care sa aiba Mustang si sa nu il am in garaj in loc sa va certati unde arata mai bine va concentrati pe jucat.Jocul nu exceleaza in nimic ( parere mea ) poate doar la capitolu sunet.Au pus kit upgrades / visuals / body kits ....am ramas masca cand am vazut si nos....intrebarea mea e....de ce "simulator" sau ce au zis ei ca este..si nu un alt underground cu controlu putin mai bun.E infect controlu la masini.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 13 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 LastLast