Imi place foarte mult jocul! Ma bucur ca cei de la EA nu s-au facut de rusine si anul acesta.
Sunetele sunt uimitoare si senzatia de viteza este foarte tare...desigur ca nu se poate compara cu Forza sau GT dar este un joc reusit.
Imi place foarte mult jocul! Ma bucur ca cei de la EA nu s-au facut de rusine si anul acesta.
Sunetele sunt uimitoare si senzatia de viteza este foarte tare...desigur ca nu se poate compara cu Forza sau GT dar este un joc reusit.
poze de la eveniment:
ESL: Gallery - Romania - Electronic Sports League - The eSports Gaming League
eu in plan indepartat din pacate neconcentrat din cauza blondeitragea masina dreapta
ESL: Gallery - Romania - Electronic Sports League - The eSports Gaming League
un mare minus pentru joc ar fi fizica masinilor pt drifiting,prea tare aluneca zici ca au uns cauciucurile cu unsoare,e destul de dificil sa driftezi,si pana te inveti dureaza ceva,sincer prea au exagerat cu controlul la drifturi.in rest e ok,dar parerea mea este cu NU e un joc de nota 9 cu siguranta
cei cu ps3, puteti sa faceti drifturi? mie pana acuma nu mi-a iesit cam niciunu. Care e secretul?
pe N4G scrie ca a aparut un patch, pe psn: 1.01
poate sa confirme careva?Start your game connected to the PSN and you'll be invited to download an update. The download weighs 35 MB, it's supposed to be a bugfix.
am pus si eu mana pe el in sfarsit.
jocul e arcade in toata regula nu stiu cine se mai poate indoi de asta. nu are nici o legatura cu simulator real.
pana la urma iti da si puncte daca iti lovesti adversarii
oricum, ignorand faptul ca se desfasoara pe trasee de curse si nu te amendeaza politia, feelingul este exact de need for speed.
ce iese mult in evidenta sunt sunetele ... my god ... mi-au pocnit timpanele ... cand pusca teava de esapament mi se sparg geamurile.
foarte frumos joc, dar nu il mai comparati cu sim-uri, nu au nici o legatura.
Da nici a sim nu pare (poate cu volan din cate am inteles cu volan ar fii un joc bun).
depinde cu ce joc tinzi sa-l compari,daca vrei sa-l compari cu GT sau Forza,deja exageram,poti sa-l consideri un sim. modest.
l-am jucat , cel mai fain este ca zici ca tu conduci , ar fi super tare la un volan cu pedale ...... daca ii punea mai mult tunning si il facea street racing si nu circuit cred ca il cumpara toata lumea , gen underground 2 cu lumini cu toate alea![]()
Strike105x: "mainstream fun simulation racing game".
Nici cu Lambo nu mi-e rusine.
Bookmarks