Eu zic ca trebuie sa-si onoreze oferta in orice circumstante, e usor sa dai lectii. De exemplu eram perfect convins ca la raft n-o sa mai gasesc nimic, nu stiam cum sa dau click mai repede sa prind oferta. Nu toti suntem atat de calmi.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk

)eram la munca, asa ca am facut rezervare la MG Vitan, am iesit frumos seara din tura si la 9:15 pm imi ridicam rezervarea. Este foarte usor sa dam in cap si sa arunca cu , cuvinte grele cand firma asta este singura care a avut acest pret din tara.
Ok, asta chiar e un gest dragut. Dar face cu atat mai ciudata lipsa reducerilor "mai serioase" pentru modelele din generatia trecuta. Nu e o critica, au absolut tot dreptul sa faca ce vor cu preturile produselor, dar chiar sunt curios. Au trecut 10 ani de cand s-au lansat Xbox 360 si PS3, au aparut console noi, au aparut console mai noi decat cele noi... si totusi, 360 si PS3 sunt relativ scumpe. Primele modele de Xbox One au fost ieftinite foarte mult, pentru a scapa de stocul vechi, in asteptarea noilor modele. Primele modele de PS4 sunt ieftinite, in asteptarea noilor modele. SI NOILE MODELE SUNT IEFTINITE! Asta inteleg, are sens (bine, ieftinirea Slim-ului nu prea are sens, dar e bine-venita, deci... trecem peste). Nu inteleg de ce nu vor sa scape si de modelele de Xbox 360 si PS3. Nu vad cum niste console de 3 ani sunt invechite si trebuie eliminate din depozite, dar consolele de 10 ani, pentru care nu mai apar jocuri, pot sa ocupe spatiu inutil, la preturi... inca prea mari. La 10 ani de cand se lansase PS2-ul ajunsese sa coste 300 ron. Da, era o situatie diferita, pentru ca Generatia 6 nu a durat atat de mult precum Generatia 7, dar totusi... 1000, 1200 ron pentru PS3 este prea mult!

Bookmarks