Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 298 of 299 FirstFirst ... 198 248 288 296 297 298 299 LastLast
Results 5,941 to 5,960 of 5970

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5941 SP
    Member codpin's Avatar
    De la anul au anuntat ca vor baga si ei lockere gen easybox si atunci va fi mai usor cu livratul si sper si cu returul produselor.

2. #5942 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Cred că am citit despre lockerele lor. Mi se pare o idee bună, dar tardivă. E și o cheltuială în plus pentru ei. Au deja rețeaua de magazine., poate chiar mai multe decât showroomurile de la competiție.

PS: și în 2024 au ezitat la lansarea S24 Ultra. Ba era prețul mai mare la precomandă, ba nu puteai folosi cuponul de 500 de lei pentru a cumpăra orice produs. Și atunci am ales să nu cumpăr de la Altex. Situații de genul ăsta ar trebuie să nu mai existe în viitor.

3. #5943 SP
    Senior Member ConuGeo's Avatar
    Mă bucur că pun în sfârșit și ei lockere. În orașul meu de provincie niciodată n-am putut rezerva sau ridica din magazin din ce văzusem pe site.

Îi dau târcoale lui RE7 Gold Edition de când l-au băgat la reducere, niște rezerve de periuțe și alte nimicuri.
    Am zis să tot combin poate am transport gratis, am încercat și alcool, altă taxă separată pentru băuturi.

Și uite așa n-am comandat nimic din ce aș fi avut nevoie pentru că ei nu pun accent pe vânzările online. Am dat banii la concurență iară.

4. #5944 SP
    Member VictusG's Avatar
    Eu am cumparat 2 jocuri la reducere de la ALTEX, Expedition 33 si Khazan, azi au ajuns, bineinteles au venit in plic cu bule, sparte la colt, inainte sa le desigilez ambele aveau cd-ul sarit din suport(se auzea Cd-ul ca joaca inauntru)dupa ce am deschis am vazut ca era rupt suportul de pe mijloc ce tine cd-ul la ambele jocuri, am facut retur instant, am gasit Expedition 33 pe stoc in magazin aici in oras, am mers in magazin, mi-au tras banii de 2 ori si acuma trebuie sa vad care e treaba, numa ghinion am cu Altex, zici ca e ceva magazin fara experienta, nu-i inteleg, in schimb mi-au ajuns Dragon's DOGMA 2 de la Trendyol(Jocuri NOi) si inca vreo 2 jocuri saptamana trecuta, au fost pus in cutie de carton, perfect a ajuns.

5. #5945 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Aș vrea mult să nu aleg marele competitor în locul Altex, pentru că nu vreau să existe monopol.
    Asa ca alegi sa cumperi de la Altex, care a avut si cifra de afaceri si profit mai mare decat Emag Romania in 2024?

6. #5946 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    La Altex daca urmaresti produsul, ai rabdare si mai prinzi si cod de discount extra, poti obtine un pret imbatabil.
    Eu mi-am luat destule produse de la ei, care deja erau reduse si la care am mai prins si cod de extra discount de 10, 20, 30%.
    Din pacate, pe partea de livrare/logistica sunt cam retardati, eu tot nu reusesc sa inteleg cum nu sunt capabili sa introduca un sistem de anulare a comenzii.
    Cand am vrut sa anulez o comanda la un momentdat (facusem o comanda si ulterior mi-am dat seama ca gresisem ceva), am sunat la ei, am stat vre-o 20 minute sa prin un operator la telefon ca sa imi spuna senin ca daca vreau sa anulez sa refuz coletul, ca la ei asa merge.
    Degeaba am incercat sa-i explic eu ca e aiurea sa puna coletul pe drum, ca, comanda e facuta de cateva minute si sa o anuleze el, nu am avut cu cine vorbi.
    Parca nu-i intereseaza ca pierd bani aiurea. nu reusesc sa-i inteleg.

7. #5947 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Stie cineva cum functioneaza extragarantia la Altex la un controller de PS 5?
    Am un controller cumparat de la Altex in iulie 2022 cu extragarantie 2 ani, deci ar fi in perioada de extragarantie si am stick drift destul de enervant la el.
    Se schimba, se repara, se returneaza banii, stie cineva, ati avut experiente similare?

Mersi

8. #5948 SP
    Member musat's Avatar
    Il duci la orice magazin Altex si il trimite in service de acolo. Nimic complicat!

9. #5949 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sau faci cerere de garantie din aplicatie si vine curierul sa-l ridice, apoi ti-l aduce dupa ce e reparat/schimbat.

Eu chiar trebuie sa-mi retrimit controller-ul de Xbox la garantie, dupa ce in urma cu 1-2 luni mi-au reperat stick drift la maneta stanga, acum am la cea dreapta.

10. #5950 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri.

L-am dus si predat la service intr-un Altex.
    Sper sa il rezolve, ca deja nu mai rezistam cu el.
    Ma jucam AC Shadows si tot stanga tragea calul, iar daca vroiam sa dau fast travel, era o chinuiala sa pun sa nu fuga pointeru-ul de pe locatie pana apucam sa tin apasat pe X.
    Sper sa il schimbe, din ce stiu astea nu prea se pot repara si daca da, nu cred ca tine mult "reparatia".
    Daca nu se rezolva imi iau niste potentiometre magnetice si mi le schimb singur, din ce am inteles cu alea nu mai ai treaba.

11. #5951 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mai are cineva precomanda la Mortal Kombat Legacy Kollection la MediaGalaxy/Altex? Initial scria 'incepand cu 12 decembrie', dar i-am sunat azi si mare mi-a fost mirarea sa aud ca nu mai este pe stoc si ca urmeaza sa fiu notificat in momentul in care revine pe stoc.
    Foarte amar gust mi-a lasat situatia asta...

12. #5952 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Mai are cineva precomanda la Mortal Kombat Legacy Kollection la MediaGalaxy/Altex? Initial scria 'incepand cu 12 decembrie', dar i-am sunat azi si mare mi-a fost mirarea sa aud ca nu mai este pe stoc si ca urmeaza sa fiu notificat in momentul in care revine pe stoc.
    Foarte amar gust mi-a lasat situatia asta...

Salut! Inca nu s-a livrat marfa pentru a confirma precomenzile. Un termen estimat ar fi saptamana viitoare.

13. #5953 SP
    Salut, multumesc frumos!

14. #5954 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu am avut precomanda la Ozone de ceva vreme si mi-a ajuns luni, versiunea Deluxe pt Switch.
    Am vazut mai tarziu ca aparuse precomanda si la Altex, dar la Ozone era si pretul mai mic pt precomanda.
    Chiar ma intrebam de ce la Altex nu e pe stock, ca l-as fi luat si pt PS5.

15. #5955 SP
    A sosit astazi, in cele din urma!

16. #5956 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    La multi ani!

Azi au 10% extra reducere la toate produsele la Altex/Media Galaxy.

17. #5957 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Mersi de pont.
    Am comandat si eu PS5 Pro. Dar se pare ca se misca extrem de greu. Nici macar nu l-au pus la curier. de pe 1 pana astazi.
    Initial scria ca estimeaza livrarea astazi dar cred ca nicio sansa.

18. #5958 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Aici nu e vina lor.

E vorba de faptul ca, Cargus nu au lucrat pana azi.
    Si eu am comandat atunci doua telefoane (luasem doua telefoane Samsung S25 FE in 31.12 si apoi vazand promotia logic ca am comandat online si apoi sambata le-am dat retur la cele luate in 31.12, era 600 lei diferenta), iar sambata deja am primit email ca, comanda a fost expediata, deci de ei a fost pregatit coletul, dar abia azi am primit email de la Cargus ca au preluat coletul si probabil joi vor livra, ca in 6 si 7 iar sunt liberi cei de la Cargus.

19. #5959 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Eu inca n-am primit acel mail. Si mai aiurea era ca n-aveau posibilitatea de a ridica din magazin produsul.
    Alti retaileri livreaza a doua zi si la ei dureaza mai mult de 1 saptamana. Imi pare rau ca n-am comandat de pe amazon.de cand era 670 euro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

20. #5960 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post
    Mersi de pont.
    Am comandat si eu PS5 Pro. Dar se pare ca se misca extrem de greu. Nici macar nu l-au pus la curier. de pe 1 pana astazi.
    Initial scria ca estimeaza livrarea astazi dar cred ca nicio sansa.
    Astazi e prima zi lucrătoare de anul ăsta. Următoarea e joi. Eu zic să vă temperați așteptările in perioada asta daca aveti de primit colete/comenzi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.