Eu am luat deadsec și darkness 2 în aceeași comanda, plătit cu cardul, am primit un singur mail. Am mai făcut o comanda de metal gear și escape dead island cu plata la livrare și am primit doua. Vedem ce-o fi și când or veni.
Eu am luat deadsec și darkness 2 în aceeași comanda, plătit cu cardul, am primit un singur mail. Am mai făcut o comanda de metal gear și escape dead island cu plata la livrare și am primit doua. Vedem ce-o fi și când or veni.
Dacă a comandat careva in plus Alien Isolation Xbox 360 sa îmi dea pm .
---------- Post added 18-03-2015 at 00:18 ----------
Edit: Nu știu cum a apărut in stoc și am reușit sa dau comanda. Aștept email-ul ! [emoji23][emoji23]
Edit 2 : [emoji23][emoji23][emoji23]
Deja baietii astia de la Altex incep sa dea din umeri :)).
" o parte din produsele comandate de dumneavoastra nu mai sunt pe stoc..."
Pacat... dar era de asteptat. Macar pe tine te-au sunat... eu nici macar confirmare la comanda n-am primit... Chiar, si eu sunt curios ce jocuri ti-au spus ca nu mai sunt pe stoc...
Hmmm....toate! Nici Injustice WiiU, nici un amarat de Sims PC.
Au zis ca urmeaza sa verifice pentru Far Cry 4 :)
LE: In esenta...nu mai au nimic. Nici nu ma asteptam sa trimita ceva....probabil au avut un stoc mult prea mic!
Eu am primit mail de confirmare pentru unul dintre produse, la aprox. 10 minute dupa ce l-am comandat. Sper totusi sa le trimita, le-am comandat cu mult inainte sa apara "Stoc Epuizat".
Daca nu, mai facem o reclamatie la OPC, nu-i problema.
Cand am comandat eu, niciunul din produse nu era " stoc epuizat ".
La telefon imi spun ca injustice nu mai e pe stoc..dar daca ne uitam mai atent...hop Injustice - Gods Among Us Wii U | ALTEX
e de apreciat totusi ca scot oferte bune , chiar daca uneori o mai dau in bara
"romanul e roman" si nesatul,se potriveste mai bine celor care au comandat zeci de bucati, probabil din acest motiv multi care au comandat doar un joc sau mai multe dar titluri diferite nu vor primi comanda
nutzule, n-avea cine sa comande zeci de bucati... pt. ca la orice incercare de a lua mai mult de o bucata ti se spunea ca nu se poate, pentru ca e limitata la o bucata per cumparator. Desigur, daca ar avea cineva zeci de conturi si ar reusi o minune de multitasking... orice e posibil :)
---------- Post added 18-03-2015 at 10:38 ----------
La mine apare Stoc Epuizat...
se gasesc solutii, toata familia, prieteni, in fine...
Eu am primit mail de confirmare insa mi s-a emis factura numai pe un film, acuma sa vad ce se intampla cu far cry
E foarte bine ca au facut treaba asta. Eu cand am facut comanda la Dedsec site-ul functiona fara probleme. As zice ca am fost printre primii in cazul asta, dar sunt sigur ca nu voi primi nimic. Desi au limitat la 1produs per persoana, mai au de lucru pana cand ne ia si in ordinea in care am plasat comenzile.
MonkY si iry, voi ati zis ca ati luat si voi Dedsec. La ce ora ati facut comanda? Eu am facut-o la ora 20:03. Sunt curios daca va primi unul dintre noi cat se tine cont de ora la care s-a plasat comanda.
tudy: nu, eu n-am apucat sa fac comanda la cele 2 collectors edition pe care pusesem ochii. Din pacate eu stateam ca fraierul sa fac lista cu jocurile care ar merita... Data viitoare intai cumpar si dupa fac lista :evil:
Pai ii spusesei lui iry ca ai facut si tu. Inseamna ca am inteles eu gresit. Ideea era sa comparam orele la care am facut comanda si sa vedem cine primeste si cine nu. In felul asta putem verifica daca astia respecta sau nu.
La mine in cont scrie comanda finalizata, asadar prin finalizata inteleg ca e a mea. Dar cu astia nu ma mir de nimic.
Watch Dogs - DEDSEC Edition PS4 (19:55) - Neconfirmat.
Far Cry 4 Kyrat Edition Xbox One (19:53) - L-au trimis, am primit AWB de la Nemo Express.
Ah, nu chief... era vorba de un joc de PSVita. Uite: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1231060.
Pai la ei apare asa in momentul in care ai dat comanda... Mai lipseste pasul acela in care chiar sa primesti ce ai finalizat tu in comanda :))
Deci eu care am facut comanda la 20:05....mai am de asteptat pana imi vine negatia :))