Verifica setarile de la PS5. Si mie imi aparea doar 60 HZ prima oara cand l-am conectat pe led-ul LG insa dupa ce si-a facut consola un update acum am optiunea de 120 HZ disponibila. Succes!
Salutare. Am o intrebare pentru ATX-MG si aceea ar fi daca va veni la precomanda pe Altex ambele versiuni CE de la Horizon Forbidden West ( simplu si Regalla ) . Multumesc!
Salut @ATX-MG
Ai idee daca veti aduce Xbox Seriex X Halo Infinite Edition, chiar si cateva bucati, poate chiar in regim de tombola?
O sa aduceti si Diablo 2 Ressurected pentru PS4/PS5? Se lanseaza luna asta dar nu l-am vazut listat mai pe nicaieri pe la noi.
Inainte sa las comentariul respectiv am primit si confirmarea de la furnizorul oficial.
Also, heads Up! Am dat drumul la o noua runda de precomenzi pentru consola PlayStation 5:
https://altex.ro/consola-playstation...cpd/CNSPS51TBB
Salut
Intrebare pentru ATX-MG : jocurile la precomanda vine launch day si dupa apar cu Stoc epuizat. ( cel mai recent exemplu The Medium PS5 )
Jocurile respective chiar le primiti la timp si sunt disponibile in depozit ? ( urmand sa fie actualizat si site-ul in cateva zile ) Sau sunt intarzieri si chiar nu sunt disponibile...
Daca vreau sa stiu ca primesc jocul in ziua lansarii trebuie sa fac precomanda? Intreb pentru ca apar cateva titluri in septembrie - octombrie si vreau sa le cumpar de la magazinul dumneavoastra.
Multumesc
Salut ATX-MG,
Cu scuzele de rigoare daca s-a mai intrebat/raspuns, veti aduce versiunea fizica de PS5 pentru Kena: Bridge of Spirits?
Lansarea este pe 21 Septembrie.
Multumesc!
Mi se pare foarte trist in cazul asta, nu ma gandeam la asa ceva pentru ca pe alte site-uri locale vad ca apare la precomanda.
Daca se poate confirma, multumesc in avans!
Physical, poate, later:
LE: am postat in acelasi timp cu Paul
Salut! In clipa de fata nu a fost anuntata o versiune fizica a jocului.
Salut! Cea mai mare parte dintre titluri le livram in ziua lansarii, dar mai sunt cazuri de natura logistica care tin si de furnizor sau sunt titluri mai "mici" cu probleme de disponibilitate de la producator. De exemplu, la The Medium tine de procesul de vamuire in clipa de fata.
Daca apare cu stoc epuizat pe site in ziua lansarii, inseamna ca nu a ajuns marfa. Daca apare cu stoc epuizat cu mult inainte de data lansarii, inseamna ca a fost setata o limita de stoc si a fost epuizata prin precomenzi, cum ar fi cazul la Collector's Edition sau alte editii limitate.
De Horizon Forbidden West Collector's/Regalia se mai aduce ceva? @ATX-MG