Aia nu e atitudine, avand in vedere ca tu oricum propui refuzul a cel putin doua colete, aia e lipsa de respect doar pentru ca sistemul cu plata la destinatar iti permite!
Daca nu iti convine, nu propune manevre stupide, nu mai lua fizic si ai rezolvat problema. Nu e ca si cum nu ai avea alta optiune.
[QUOTE=Media Galaxy;1430883]A ajuns si Limited Edition, Collector's, consolele si controller-ul.
Bine, @MediaGalaxy. Am încredere în voi. Mi-am recuperat toate seminarele de vineri, doar ca să fiu liber, să pot juca tot weekendul God of War.
Am încredere în voi. ^^
---------- Post added 18-04-2018 at 12:23 ----------
Uite, asta am primit eu.
"Salut
Produsele din precomanda ta*#no....*sunt acum disponibile.
Precomanda a intrat pe fluxul de confirmare automata si produsele vor fi livrate catre dumneavoastra.
In cazul in care te-ai razgandit si nu mai doresti livrarea produselor, acceseaza*acest link*in 24 de ore."
Asta am primit si eu. Mai ramane sa fie livrat vineri![]()
Daca il aduce de dimineata, fug de la lucru![]()
Hello. Mic update pentru voi. Acum o ora si un pic au plecat de la depozitul central camioanele Nemo si Altex cu precomenzile. Pe langa asta, am si un gameplay teaser:
https://www.facebook.com/AltexRomani...7473138946408/
@Media Galaxy
Am primit email in care scrie "Produsul din comanda ta Media Galaxy cu nr. XXX a fost pregatit pentru livrare si urmeaza sa fie ridicat de catre curier. " dar nu am primit un AWB iar pe site-ul NEMO scrie "Expedierea cu numarul XXX nu a fost gasita" . (Alti colegi spun ca au primit si AWB in email.)
Oare comanda mea a fost expediata comanda fara AWB? Sau nu a fost expediata?
Pai nu e niciun AWB in mail. Nu stiu ce ai cautat pe site la Nemo. Userul de la MG vad ca a confirmat ca au ridicat cei de la Nemo si curierii Altex produsele pentru livrare. Daca esti din Buc, cel mai probabil il vei primi prin curierul Altex, daca nu, prin Nemo. Daca e prin curier Altex, nu cred ca au ce AWB sa iti dea.
Sunt din Cluj iar comenzile vin cu Nemo aici. De obicei primesc si AWB in mail-ul de confirmare a expedierii. Iar ID-ul comenzii functioneaza de obicei ca AWB pe site-ul Nemo.
EDIT: asa arata un email primit saptamana aceasta pentru o alta comanda: https://i.imgur.com/Cql7gby.png .
Am testat cu numarul de la o comanda facuta la inceputul saptamanii acesteia si functioneaza ca AWB: https://i.imgur.com/i6YReuh.png .
Eu cred ca o sa ajunga comenzile, chiar daca nu au AWB. Probabil ca au fost foarte multe la numar si nu au mai generat AWB-uri pt fiecare.
Depinde doar de domnii curieri sa-si faca datoria maine.
A sunat Mad Max. Isi vrea masina inapoi.
Cu privire la lipsa AWB-ului in unele comenzi, e foarte posibil daca aveti adresa de livrare pe Bucuresti, sa vina jocul prin intermediul unui curier Altex.
In alt caz, poate a fost generat un AWB, dar nu a apucat sa fie introdus in sistemul celor de la Nemo.
Nici eu nu am primit AWB. Tot din Timisoara sunt, desi nu cred ca are asta vreo importanta. Daca nu ajunge azi, phuck it! nu bat orasul de la un capat la celalalt pentru el. Il iau de digital si aia e. Bonusul cu skin-urile l-am primit pe mail, all good![]()
Lasati-l pe @Media Galaxy sa se bucure si el de joc, daca a zis ca s-au trimis coletele probabil vor ajunge.![]()
Bookmarks