Pt cei mai mulți precomenzile nu ajung niciodată...
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1169197
Pt cei mai mulți precomenzile nu ajung niciodată...
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1169197
Cu o luna inainte de lansare sigur nu ajung. Cel mult cred ca s-a intamplat sa ajunga cu o saptamana inainte, cum a fost de ex cu The Last of Us.
Este riscant cand au vreo mega promotie inainte de lansarea vreunui joc, atunci vor fi ingreunate livrarile. Anult trecut s-au ingreunat f mult cele de GTA V datorita Black Friday.
Ce am mai luat cu pre-comanda de la ei (Fifa15 si Mortal Kombat) au venit fix in ziua lansarii. Asta se intampla, daca le confirmi in ziua in care primesti mail-ul de confirmare al pre-comenzii.
Eu încă aștept Bloodborne, Dark Souls 2, mk, infamous și altele. Vad ca în continuare sunt "în așteptare".
Am precomandat Mk si a venit in ziua lansarii si Metro Redux care a venit la 2 zile dupa lansare
Comand trilogia Hobbit (n-am apucat sa o vad la cinema) pe 12.04. Pe 21.04 sun eu sa confirm (ca deh...), chipurile mi-o confirma tipa de la relatii clienti. Astazi...sunt iarasi. Noua tipa imi raspunde ca prima tipa a facut cererea mai departe dar..."nu a primit raspuns". Ma intreb care e problema. Nu vor sa-mi trimita precomanda ca era facuta cu 10% reducere ? Sunt doar complet idioti ? Logic, as putea sa ma deplasez pana la cel mai apropiat Media Galaxy sa-l cumpar de acolo, cu 30 de lei mai scump. Dar wtf, astia chiar isi bat joc de noi ?![]()
Tocmai am precomandat Witcher 3 la Media Galaxy. Am primit un mail azi si n-am mai rezistat -.-'
Am plasat mai multe comenzi separate cu cate un produs fiecare ( doar collectors edition ). Va tin la curent cu ce imi confirma si ce nu. Eu am nevoie de una singura...restul merg catre doritori.
@kinezu, confirmat pe mail, sau doar acel mail de inregistrare a comenzii? Ca nu cred ca e cineva acum in magazine sa-ti confirme (asta in cazul in care ai facut rezervare pe magazin).
Sa dea dracu' sa faca ca data trecuta. Eu am 3 din 4 confirmate, ca una e dublura pentru un prieten. Am primit mailul de confirmare imediat dupa mailul standard si sunt confirmate si pe cont.
Vreau si eu Kyrat ED sau Notre Damme daca il are cineva. Sper totusi sa primesc si Dragonball ca arata destul de bine.
LE: daca le va primi cineva....
Salut! La ora 1:44 am dat finalizare comanda pentru AC Unity Notre Damme CE Xbox One si Far Cry 4 Kyrat Edition PS4! Am primit mesajul ,,Am primit o eroare in timp ce procesam comanda, va rugam incercati mai tarziu!" Am tot incercat, am primit acelasi mesaj! Am incercat cred de 10 ori, din browsere diferite! La un moment dat am reusit sa finalizez comanda si am primit mail cu ,,Comanda inregistrata!" dar mail-ul cu acea confirmarea a comenzii nu l-am primit! In timp ce vb cu Godzilla la telefon, i-am spus ca nu merge sa dau finalizare comanda si a incercat si el, a reusit sa finalizeze comanda. Apoi i-am spus sa comande si pt mine inca odata si la fel, a mers! Cum a spus si el, a primit confirmare pentru toate, doar cea care a pus-o dublura pt mine nu a primit-o! Dimineata la ora 8 sun la Altex! Sper ca rezolv ceva! BTW: daca a prins cineva titlurile mentionate si le da 1/1 ... i'm here!
Mi-am comandat si eu AC Unity Notre Dame Edition PC la 120 ron. Restu nu mai sunt disponibile, dar sper sa-l prind macar pe asta. Statueta ma intereseaza la banii astia![]()
Bookmarks