Este vreo șansă să ajungă până mâine pe stoc la Altex în Alba Iulia sau Deva? Nu mă grăbesc să îl iau azi.
tind sa cred ca in vest - zona asta are o acoperire de 24 de ore si o logistica net superioara . ( ce dracu ma aia au benzi rulante in depozite si la noi inca se face split manual cu cititorul de bare ( aici stric ma refer in depozitele lor Centrale ) ... In Romania daca a ajuns jocul la depozitul central Altex ( cum am vazut in pozele de ieri ) pe la un 16:00 .... Cam ce curier vine sa iti mai ia coletul la 16:00 ca astazi Vineri sa il ai pe masa pe la un 11:00 hai 12 :00 maxim . La mine in companie avem contract cu 3 curieri diferiti ( daca pana in ora 15:00 nu avem coletele la receptie - ADIO ) - se ridica numai a 2-a zi deci a 3-a zi la destinatar .
---------- Post added 26-10-2018 at 11:35 ----------
aaa si inca o chestie .... care este logica la :RDR2 in Verificare Magazin - apar numai Altex Colentina si Altex Targoviste? ca avand stoc ? acolo sosesc initial tirurile cu produse sau cum ?
Pana la urma ajunge maine? Aveti livrare samabata la curier? sau sa nu ma mai complic si sa ma duc la flanco sau sa-l comand de la emag ca apare ca junge sambata.
Am primit mail cu RDR2 ca cica azi il ia curierul...penibil. Vezi sa nu astept pana Luni dupa el, comanda e ca si anulata deja, gg Altex![]()
@Media Galaxy Salut, imi poti spune te rog daca in Timisoara este Red Dead Redemption 2 in magazine?
M-a sunat acum cineva din call center Altex sa-mi comunice "oficial" ca nu se poate livra comanda respectiva cu voucher-ul aplicat initial, dar ca daca e ok, ei livreaza azi comanda la pret full si ulterior mi se va oferi un voucher in valoare de 70 lei pentru o alta comanda
Le-am zis clar ca nu, ca eu am plasat o precomanda de aproape 1 an si ma astept sa-mi fie livrat produsul la pretul respectiv.
Pana la urma, dupa ce i-am zis ca nu vreau sa anulez precomanda, dar sa mi se livreze exact la acel pret, nu vreau reducere de 20 lei in plus pentru alt produs ci vreau aici, au zis ca-mi pot reface comanda, la pretul de 220 lei, dar mi se va livra maine sau luni, ceea ce mi se pare destul de ok pana la urma.
Voi verifica comenzile pe site, sa vad cand si daca o sa apara.
In niciun caz nu accept așa ceva. Vreau precomanda la acel preț sau voucher sa pot cumpăra jocul, nu mă interesează altceva.
Mda. Se pare ca e ori-ori. Daca e precomanda la pretu ala e maine/luni. Daca e voucher, e pentru altceva iar jocu asta il iei la pret full.
Atata pot si ei...
Daca intereseaza pe cineva, in Cluj, la Iulius Mall, nu este. Am comandat la eMag si il ridic maine dupa-masa din showroom.
Păi cum e ori ori? Să-mi dea jocul la pret de precomanda. Să onoreze exact ce am comandat la prețul respectiv. Asta e culmea, dar nicio problema, am discuția aici cu soluția propusă. La ANPC mi-au spus că întâi am obligația să încerc să rezolvăm pe cale amiabila. Asta nu e soluție, sa cumpăr de la ei doua produse. O sa depun plângerea luni, azi nu mai ajung la biroul ANPC.
LE: Se pare că eu nu înțeleg ce ai scris. Comanda care vine se refuza și eu dau alta comandă după sau sunt obligat să primesc comanda asta și apoi îmi dau voucher?
LLE: Am fost sunat, se reface comanda la prețul din precomanda inițială. Deci luni...eh, nici că mai cumpăr ceva de la ei. Ziua lansării, precomanda, vise erotice în tara asta
Salut băieți. După ce am citit pe aici să înțeleg că doar pe luni ne vine jocul de la Altex?
lol am sunat acum la altex si mi-au zis ca e in drum spre mine coletul, dar nu a avut un awb pe care sa mi-l dea sa fac tracking. Nu stiu daca mai are sens sa astept sa vina sau sa ma duc sa mi-l iau singur din flanco unde am rezervare..
La Altex, jocul se gaseste in magazine doar in Covasna, Dambovita (cum am scris si mai devreme) si Prahova.![]()
Mai bine il iau digital si gata. Imi f** zenul degeaba cu magazine, curieri etc etc. Bine ca la Flanco e in orase cu 10 mii de oameni unde is 2-3 cu PlayStation si nu il gasesti in Timisoara... Marketing si logica blanao.
Eram deja in pita de mult daca nu stateam cu speranta ca ba mi-l aduce Flanco, ba il gasesc in magazin.
Bookmarks