Salutare,
Când putem face precomandă pentru PS5PRO?
Mulțumesc!
Comandati cat de repede posibil disc & stand daca aveti nevoie ca am impresia ca vor fi stocurile goale in curand
@ATX-MG eu sunt curios de cand v-a fi disponibil in ro pentru precomanda
On September 26, 2024, pre-orders will be available directly from PlayStation at direct.playstation.com and at participating retailers in territories where direct.playstation.com isn’t available. On October 10, 2024, pre-orders will be available at all other participating retailers.
10 Octombrie defapt este data la care incep precomenzile la noi.
Eu inteleg ca precomenzile se pot face din data de 26.sept pe direct.playstation.com iar in tarile care nu au acces la direct.playstation.com (cazul nostru) direct de la retaileri ALTEX,EMAG. Din 10.oct se pot face precomenzi si la retailerii din tarile care au acces la direct.playstation.com. Totul pentru a evita scalpingul. Vei putea cumpara probabil o consola pe cont.(cum a fost si la PS5 Emag).
Sony nu vinde oficial console in Ro. Doar asigura serviciile de PSN(online store). De aia consolele si controlerele la noi se schimba nu se repara si nu se inlocuiesc pe bucati(defect controler implica trimiterea in garantie a consolei) si de ce au fost probleme cu bundle-uri cand s-au cerut la garantie si jocul/discul din bundle. Practic Altex lucra cu buffer de stoc pt garantii. Am aflat astea dupa o serie de probleme cu PS5. Dar probabil Altex va avea stoc dupa ce vor primi info de la distribuitorul cu care lucreaza, dar nu cred ca va fi launch date.
Well, consola se vinde oficial in Romania din moment ce exista suport oficial @PlayStation Store cat si PSN, doar ca nu exista service dedicat al SONY si PlayStation direct cum au tarile din EFIGS. Despre mizeria aia de Microsoft poti spune ca nu vand oficial Xbox in Romania.
If you ask me, e mai bine ca schimba un PlayStation defect cu totul decat sa stai cu grija ca ti-a lipit-o vreun Vasile cu letcon-ul dupa 10 ore de training 'oficial' facut de SONY service...
Referitor la stoc, atat Altex/MediaGalaxy cat si eMag o vor avea probabil la precomanda, sunt distribuitori oficiali din cate stiu.
In 2020 am facut precomanda de PlayStation 5 la eMag si a fost livrata in ziua lansarii, din cate stiu si Altex au procedat la fel, so no worries!
Sunt interesat mai mult de controller-ul Dual Sense 30th Anniversary. Există vreo șansă să aduceți așa ceva?
https://blog.playstation.com/2024/09...ostalgic-look/
Bineinteles, orice info legat de orice produs din colectia aniversara e binevenit. Nu zic ca... dar posibil sa existe interes ������
Si eu as fi interesat de modelul Digital Slim 30th anniversary. Mai ales data in care s-ar putea precomanda. Multumesc!
Tin minte ca a fost foarte cautat PS4 Pro 500 Million Edition, acela cu albastru translucid.
Cu siguranta va fi si asta cautat, in special Pro-ul, chiar daca se lanseaza dupa cel standard
Nu pe 10 Octombrie se da drumu la precomenzi de la ceilalti retailers? Daca da, atunci ar trebui sa apara la Altex.
Singurul item care apare cu data de 10 octombrie ca pre-order la retailers este PS5 Ediția speciala.
Restul, PS5 Pro bundle, PS Portal, DS Edge și DS 30th aniversary edition au preorder date 26 septembrie.
Sper sa prind un PS Portal. Ca la bundle PS5 Pro slabe șanse.
PS: Precomenzile la varianta normala de PS5 Pro tot pe 26 septembrie vor începe, cu livrare pe 7 noiembrie.
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Bookmarks