Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 286 of 293 FirstFirst ... 186 236 276 284 285 286 287 288 ... LastLast
Results 5,701 to 5,720 of 5859

Thread: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

1. #5701 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Salutare,

Când putem face precomandă pentru PS5PRO?

Mulțumesc!

2. #5702 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    De pe 26 septembrie, cred.

3. #5703 SP
    Junior Member thatOneDudeThat's Avatar
    Comandati cat de repede posibil disc & stand daca aveti nevoie ca am impresia ca vor fi stocurile goale in curand
    @ATX-MG eu sunt curios de cand v-a fi disponibil in ro pentru precomanda

4. #5704 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    On September 26, 2024, pre-orders will be available directly from PlayStation at direct.playstation.com and at participating retailers in territories where direct.playstation.com isn’t available. On October 10, 2024, pre-orders will be available at all other participating retailers.

10 Octombrie defapt este data la care incep precomenzile la noi.

5. #5705 SP
    Junior Member thatOneDudeThat's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan47xD View Post
    On September 26, 2024, pre-orders will be available directly from PlayStation at direct.playstation.com and at participating retailers in territories where direct.playstation.com isn’t available. On October 10, 2024, pre-orders will be available at all other participating retailers.

10 Octombrie defapt este data la care incep precomenzile la noi.

Altex nu e participating retailer la noi? PS5 era in ziua lansarii parca.

6. #5706 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Cel mai bine ne va spune ATX-MG,dar eu cel putin asta as intelege din acel update.

7. #5707 SP
    Member OveMan's Avatar
    Eu inteleg ca precomenzile se pot face din data de 26.sept pe direct.playstation.com iar in tarile care nu au acces la direct.playstation.com (cazul nostru) direct de la retaileri ALTEX,EMAG. Din 10.oct se pot face precomenzi si la retailerii din tarile care au acces la direct.playstation.com. Totul pentru a evita scalpingul. Vei putea cumpara probabil o consola pe cont.(cum a fost si la PS5 Emag).

8. #5708 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Sony nu vinde oficial console in Ro. Doar asigura serviciile de PSN(online store). De aia consolele si controlerele la noi se schimba nu se repara si nu se inlocuiesc pe bucati(defect controler implica trimiterea in garantie a consolei) si de ce au fost probleme cu bundle-uri cand s-au cerut la garantie si jocul/discul din bundle. Practic Altex lucra cu buffer de stoc pt garantii. Am aflat astea dupa o serie de probleme cu PS5. Dar probabil Altex va avea stoc dupa ce vor primi info de la distribuitorul cu care lucreaza, dar nu cred ca va fi launch date.

9. #5709 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Well, consola se vinde oficial in Romania din moment ce exista suport oficial @PlayStation Store cat si PSN, doar ca nu exista service dedicat al SONY si PlayStation direct cum au tarile din EFIGS. Despre mizeria aia de Microsoft poti spune ca nu vand oficial Xbox in Romania.
    If you ask me, e mai bine ca schimba un PlayStation defect cu totul decat sa stai cu grija ca ti-a lipit-o vreun Vasile cu letcon-ul dupa 10 ore de training 'oficial' facut de SONY service...

Referitor la stoc, atat Altex/MediaGalaxy cat si eMag o vor avea probabil la precomanda, sunt distribuitori oficiali din cate stiu.
    In 2020 am facut precomanda de PlayStation 5 la eMag si a fost livrata in ziua lansarii, din cate stiu si Altex au procedat la fel, so no worries!

10. #5710 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    controler implica trimiterea in garantie a consolei) si de ce au fost probleme cu bundle-uri cand s-au cerut la garantie si jocul/discul din bundle.
    Nu la toti e asa. La eMag am schimbat pe garanție 3 controllere de la 3 console diferite. Am trimis controller-ul doar si am primit altul prin curier.

11. #5711 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by ATX-MG View Post
    Salut! E in curs de transfer din depozit.
    Multumesc mult! Exista vreo sansa sa intre pe stocurile fizice saptamana asta?

12. #5712 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Sunt interesat mai mult de controller-ul Dual Sense 30th Anniversary. Există vreo șansă să aduceți așa ceva?

https://blog.playstation.com/2024/09...ostalgic-look/

13. #5713 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Bineinteles, orice info legat de orice produs din colectia aniversara e binevenit. Nu zic ca... dar posibil sa existe interes ������

14. #5714 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Si eu as fi interesat de modelul Digital Slim 30th anniversary. Mai ales data in care s-ar putea precomanda. Multumesc!

15. #5715 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Tin minte ca a fost foarte cautat PS4 Pro 500 Million Edition, acela cu albastru translucid.
    Cu siguranta va fi si asta cautat, in special Pro-ul, chiar daca se lanseaza dupa cel standard

16. #5716 SP
    Member jon209's Avatar
    Altex când da drumul la precomenzi pentru varianta normala de Pro?

17. #5717 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu pe 10 Octombrie se da drumu la precomenzi de la ceilalti retailers? Daca da, atunci ar trebui sa apara la Altex.

18. #5718 SP
    Member OveMan's Avatar
    Quote Originally Posted by OveMan View Post
    Eu inteleg ca precomenzile se pot face din data de 26.sept pe direct.playstation.com iar in tarile care nu au acces la direct.playstation.com (cazul nostru) direct de la retaileri ALTEX,EMAG. Din 10.oct se pot face precomenzi si la retailerii din tarile care au acces la direct.playstation.com. Totul pentru a evita scalpingul. Vei putea cumpara probabil o consola pe cont.(cum a fost si la PS5 Emag).
    Eu asa am inteles din anunt.

19. #5719 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Singurul item care apare cu data de 10 octombrie ca pre-order la retailers este PS5 Ediția speciala.
    Restul, PS5 Pro bundle, PS Portal, DS Edge și DS 30th aniversary edition au preorder date 26 septembrie.
    Sper sa prind un PS Portal. Ca la bundle PS5 Pro slabe șanse.

PS: Precomenzile la varianta normala de PS5 Pro tot pe 26 septembrie vor începe, cu livrare pe 7 noiembrie.

Sent from my SM-F956B using Tapatalk

20. #5720 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    Sony nu vinde oficial console in Ro. Doar asigura serviciile de PSN(online store). De aia consolele si controlerele la noi se schimba nu se repara si nu se inlocuiesc pe bucati(defect controler implica trimiterea in garantie a consolei) si de ce au fost probleme cu bundle-uri cand s-au cerut la garantie si jocul/discul din bundle. Practic Altex lucra cu buffer de stoc pt garantii. Am aflat astea dupa o serie de probleme cu PS5. Dar probabil Altex va avea stoc dupa ce vor primi info de la distribuitorul cu care lucreaza, dar nu cred ca va fi launch date.
    Salutare! Ca idee, noi lucram direct cu Sony PlayStation Romania, nu cu vreun distribuitor.

De asemenea, inca nu am primit informatii legate de PS5 Pro sau de editia aniversara. Revin cu vesti daca am un update.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 286 of 293 FirstFirst ... 186 236 276 284 285 286 287 288 ... LastLast