Confirm! Daca mai e nevoie:)
Confirm! Daca mai e nevoie:)
Payperview - flaviusdani 6-3 si 1-1
Meciuri jucate pe un lag infernal...
Am net gigabit de la rds.Nu am probleme cu netul, dar oricum nu conteaza.Serverele nu sunt punctul forte al astora de la EA, e lucru stiut...
Si eu am avut lag cu flavius. Bdevil a iesit din primul meci fara nicio explicatie. Masa verde sau rejucat? Si el avea un lag imens.
Payperview - bdevil 3-2 si 3-1.
CosminV - Cristian2191 2-0 si 4-0 dupa rejucare
CosminV - catalynu 5-0 si 4-1
Eu mi-am jucat toate meciurile va las mai jos toate rezultatele.
Grupa D:
Tomcraft - ionascu23 0 - 2
Tomcraft - ionascu23 4 - 0
ionut91 - ionascu23 0 - 3
ionut91 - ionascu23 3 -4
gvingi - ionascu23 0 - 4
gvingi - ionascu23 2 -2
+ pozele din ultimele 2 meciuri :)
Tur si retur cu bdevil, amandoua meciurile terminate la egalitate 0-0, frumos jucat din partea adversarului si fara lag.
Cam astea au fost rezultatele la mine:
Grupa A
bdevil 0 - 0 Sebastian
Sebastian 0 - 0 bdevil
flaviusdani 2 - 4 bdevil
bdevil 1 - 0 flaviusdani (meci intrerupt in min 87, daca flaviusdani vrea sa-l rejucam, il rejucam, m-am bagat de placere cu voi la joc, nu tin la un meci in plus jucat, imi face placere)
Payperview 3 - 2 bdevil
bdevil 1 - 3 Payperview
Au fost probleme de conexiune cu Sebastian prima data cand am incercat, si d-aia am iesit, i-am dat ragaz 10 minute jocului, poate-si revine ... dar nu si-a revenit, si am iesit din joc, insa la a doua incercare ne-am jucat ambele meciuri. Cu flaviusdani s-a jucat cursiv, insa in minutul 87 a luat-o razna de tot conexiunea si s-a intrerupt la 1-0.
Am avut adversari buni. Payperview a castigat in ultimele minute cand ai mei nu au mai vrut sa asculte indicatiile de pe banca. :) Nu stiu cu cine jucam, de a ratat penalty impotriva mea .... Meciuri frumoase. :)
P.S. : PSN-ul e de tot caca-oul, un lag infernal la PM-uri, d-abia primeam mesajele baietilor, si d-abia se trimiteau ale mele. Imi dadea notificare ca mi-ati trimis mesaj, si in inbox nu aparea nimic. Problema deja stiuta de Sony dar ... degeaba. Cel mai bine e sa ne-auzim cu handsfree pe Party, macar tinem legatura real time. Felicitari flavius pentru organizare, o sa fie discutii cu echipele la infinit, ca asta e ... asa-i pe forumuri, putini care joaca de amorul artei dar eu trag cu cei calmi si melancolici cu glezna fina. :)
Sebastiano pune rezervele din pozele pe care le ai pus cu echipa, nu de bronz...
Prietene, cu ce te deranjeaza pe tine ca joc cu rezerve de bronz ca sa am acelasi rating cu tine? Folosesc doar doua rezerve, gold amandoua.
N ai voie, citeste regulamentul.Trebuie sa ai aceeasi echipa cu cea din pozele pe care le ai pus cand te ai inscris.
Nu mi se pare drept ca unii sa joace cu ibarbo, doumbia, tevez si cu scripting in spate. Nu tin sa castig, deci joc in pofida dezavantajului. Hai sa terminam, e penibil. Te-ai inflamat rau de tot pentru nimic
Asa poate oricine sa si bage rezerve de bronz si tot aia e.Fa ti echipa cum trebuie cu rating 86 si hai sa jucam.
Penibil, cum spuneam. Daca nu era interdictie pentru bronz si silver, iti faceai echipa full silver rare. Hai
Echipa FULL GOLD. fără rezerve bronze sau silver.
Tocmai de aceea am specificat full gold și am cerut și poze din cauza rezervelor bronze.
bdevil eu am ratat penalti, a dat în bara.
Am jucat si eu meciurile. Avem asa:
Grupa D
gvingi76(Progresul Brail) - M4nU370 (FCM Targoviste) 1 - 2
M4nU370 (FCM Targoviste) - gvingi76(Progresul Brail) 2 - 2
Atasat pozele :D
Grupa D
gvingi76(Progresul Brail) - ragnarladbrok23 (CTD FC) 0 - 4
ragnarladbrok23 (CTD FC) - gvingi76(Progresul Brail) 2 - 2
Atasat pozele :D