Grupa D
gvingi76(Progresul Brail) - Tomcraft (BAYERN CRAIOVA) 0 - 2
Tomcraft (BAYERN CRAIOVA) - gvingi76(Progresul Brail) 7 - 1
Atasat pozele :D
Grupa D
gvingi76(Progresul Brail) - Tomcraft (BAYERN CRAIOVA) 0 - 2
Tomcraft (BAYERN CRAIOVA) - gvingi76(Progresul Brail) 7 - 1
Atasat pozele :D
Am jucat si cu sweat king-ul turneului, 0-0 si o victorie 1-0 a lui.
Payperview - sebastiano 1-1 si 1-0.Primul meci lag infernal...
Nu stiu ce sweat ai vazut...Am jucat doar cu Doumbia...tu ai echipa cu bale, dimaria, aguero si te plangi :)))
Lag infernal unde visezi? Cred ca nu stii semnificatia cuvantului. Cum spuneam, ai bani de neymar si joci cu doumbia, ibarbo etc. Esti definitia abuzului de handicap. As putea deriva termenului ,,handicap'' ca sa te cuprinda, dar te superi. Sufera in continuare, ai un caracter infect.
Man, calmeaza te, iei totul prea in serios...e doar un joc.
Neymar e rezerva pt ca nu face chemistry.Si Ibarbo e scos mereu in min 1 tot pt chemistry si intra Lacazette.
Primul meci a mers in poze.Dar oricum nu conteaza pt mine ca e lag sau nu.Cui ii place sa joace cu lag, sa joace din partea mea e simplu.
Daca tu crezi ca ai avut handicap mai citeste o data statistica.Ai iesit de cateva ori din jumatatea ta, si ai tras niste suturi din pozitii imposibile...
Cei care stau cu curu in poarta nu inteleg ca jocul e facut pt atac :))
Fara alte comentarii: Sebastian-flavius 4-1
1-0
Sebastian-bdevil 0-0
0-0
Sebastian-payper 1-1
0-1
Mult noroc tuturor mai departe.
---------- Post added 22-02-2015 at 23:57 ----------
La ce stil plictisitor de joc ai, nici nu ai cum sa raspunzi altfel. Dai pase pana ai noroc de un glitch. Doumbia nu da gol cu finesse de la distanta aia ca sa faci tu 1-0 niciodata. Mai gandeste-te la ce spui.
Man, trebuie sa intelegi ca eu joc cat ma lasa adversarul.
Daca stai cu curu in poarta, e normal sa fiu peste tine tot meciul.
Tu aveai nevoie de victorie si te ai aparat ambele meciuri, n o sa inteleg asta niciodata.
Doumbia trebuie sa dea gol numai cu poarta goala, ca altfel e handicap :))
Daca tu crezi ca intentia mea era sa castig turneul, ai probleme. Imi trebuie 600k atata timp cat am echipa de 10 milioane? Cred ca nu. Am sperat ca voi da de oameni care cauta sa creeze o atmosfera placuta. Tu esti exceptia nefericita. Nu stiu ce varsta ai, dar esti imatur din multe puncte de vedere.
Pai cine e imatur?Eu ca mi vad de jocul meu, sau tu ca te plangi de Doumbia?
Si tocmai, ai echipa de 10 milioane si te plangi ca te bate Doumbia sau Ibarbo de 1000 de coins :))
Chiar trebuie sa iasa atata tam-tam ? Fiecare joaca cu cine vrea, DAR sa joace cu echipa + rezervele care le-a prezentat la inceput ! Daca aveati lag, de ce ati continuat meciul ? Aveati functia share sau puteati filma cu orice ca sa dovediti ca aveti lag si sa anulati meciul ! Cred ca nu a fost vorba de mai mult de 3 reguli in campionatul asta si nici pe alea nu ati fost in stare sa le respectati unii :-j .
Grupa D arata in final asa :
1. Tomcraft 13p ( 16g marcate - 7g primite )
2. ragnarlodbrok23 13p ( 15g marcate - 9g primite )
3. M4nU370 5p
4. gvingi76 2p
PayPerView, am o intrebare, sa nu mor prost. :) De ce nu incepi cu Ibarbo si Doumbia titulari, si ii bagi dupa ce incepe meciul din min 1 ? Asa ca fapt divers vroiam sa stiu, ca sa nu mor fraier. :) La modul serios vorbind, am patit chestia asta si online cu altii. E vreo smecherie ceva ? Ca pierzi un ''time out'' cu miscarea asta. Crezi ca se pastreaza chemistry-ul daca nu incepi titulari cu ei? Eu cred ca tot se strica chemistry, no matter what. Bineinteles ca asta se poate vedea in joc, daca chiar conteaza chemistry-ul ala asa mult, dar e cam nebuloasa cu chemistry din punctul meu de vedere cum functioneaza.
N ai inteles.Eu il scot pe Ibarbo in min 1 si il bag pe Lacazette.Si a 2 a schimbare iese Gervinho intra Neymar.
Eu nu pot sa joc cu Ibarbo, si mai rateaza si foarte mult.
Chemistry se pastreaza daca introduci jucatori din alte ligi, dar sa fie pe acelasi post.
Oricum treaba cu chemistry e cam aiurea.Am jucat cu multi de aveau chemistry 70 si dadeau niste goluri imposibile.
Eu cred ca, chemistry are mai mult legatura de cum iti sta echipa in teren.Eu controlez oricum toti jucatorii manual, nu prea sunt afectat...
astazi cred ca joc si eu ultimele doua meciuri cu 007danyel ca sa avem o situatie finala o grupei B.
Intru si eu : Adykz1988. Atasez poza mai pe seara cand ajung acasa
Adykz88 : Haha , buna gluma . A început de 2 zile turneul .
Poate în turneul viitor facem o limită PACE, în felul asta se tine cont de strategii, mor când văd Ibarbo pe teren, un jucător mediu ajuns OP în FIFA 15.
Cate meciuri au ramas nedisputate? Ar fi util si un rezumat al rezultatelor de pana acum din toate grupele.
Grupa B mai trebuie sa joace patru meciuri și e gata cu grupele.