Poate a primit cineva cod si pe Xbox si pe PS4. Si foloseste doar codul de ps4 sa zicem...
Deci daca are cineva un cod in plus (xbox sau ps4) ma asez si eu la rand.
Printable View
Daca are cineva si pentru mine un cod (ps4) ii multumesc anticipat!
deci grafic nu-i nici urat ,nici wow !
controlul este asa cum vrei tu sa ti-l faci , mai mult grip , mai mult drift, mai mult handling ... totul in garaj ti-l setezi asa cum iti place , ceea ce e super misto.
din ce am jucat pana acum , mie imi place ... daca mai este cineva pe ps4 cu cod de beta poate facem un crew :)
Am un cod de ps4 pe care il fac cadou !
Sunt la facultate si nu am timp de ps care il ia primul sa il stapaneasca sanatos ....
BK5N-88NN-R77F
Vad ca este luat,daca mai poate cineva sa faca o fapta buna,ii sunt recunoscator
Ma enerveaza ca dupa rasarit se face direct noapte:-S :)) nu e deloc zi in joc:|
Sincer grafica nu ma impresioneaza si cum a zis em1n3m16, nu cred ca exista zi in joc ori poate vor sa ne faca o surpriza cei de la EA :).
Nu are vedere din bord, nu sau obosit prea tare sa lucreze la detalii.
Pai au zis de la inceput ca nu va avea, pentru ca se focuseaza pe arcade.
La mine inca se instaleaza :(
eu il am de 3 ore aprins si s a luat 38 la suta ... ce sa ii fac ? i am dat restart si degeaba .. am net de 100 mb
Mai are cineva un cod care poate sa imi trimita prin pm?.Raman dator o bere,dau jumate acum si unul la sfarsit :) :buddies:
Buuun...cateva pareri.
Grafic e ok. Ma duce cu gandul la un joc de mobil. Arata foarte bine in apropiere si oribil la departare. Blocurile inalte sunt doar niste patrate cu texturi de rezolutie mediocra.
Uneori arata foarte bine, mai ales cand esti in viteza, intrucat majoritatea texturilor sunt facute pentru a da bine in viteza. Oricum, arata bine overall. Pacat ca au blocat posibilitatea de a face poze sau video in-game. Si mai e si prostia aia cu Pre-Release Beta Software mereu pe ecran.
Faza cu filmuletele de poveste, peste care nu poti sa treci, filmate cu actori adevarati, e penibila si prost jucata si cum zicea ei, ca nu-ti dai seama ca masinile sunt adevarate sau in-game, nu este adevarat. Nu le-a iesit asa bine iluminarea la masini si se vede clar ca este in-game.
Ah si da, am avut dreptate. Sunt incredibil de obositoare si deranjante pentru ochi, luminile masinilor de pe contrasens si cam toate din joc, mai ales daca esti obosit (cum sunt eu dupa app 14h de munca).
Optiunile de customizare ale masinilor sunt ok, dar multe sunt blocate momentan (am level prea mic si nu am nici bani).
Ce ma deranjeaza e ca m-am lovit de cateva ori de niste obiecte invizibile de pe marginea drumului si nu-mi place distanta la care se randeaza obiectele din fata (poduri, copaci, unele masini). Nu e chiar langa tine, dar se vede ca e la app 10m de masina si e deranjant la vedere.
Un cod si pentreu baiatu?
Hai ca l-am primit si eu :D Grafica in open world e superba dar cea din meniul de customize e praf (deocamdata) fata de ce vedeam prin filmulete. Controlul este superb exact cum imi place, foarte intuitiv.
Dap faza cu beta pe ecran e nasola dar nah, si sarac si cu pretentii :D
Guy s daca doreste cineva un cod pentru BETA de Xbone, PM me!
Primul venit primul servit.
cel mai mare minus pt mine este pop-in-ul foarte prezent la viteza mai mare.. mi s-a intamplat sa-mi apara o masina in 2-3 m , pur si simplu a aterizat asa in fata..
ma enerveaza ca faci o misiune si daca nu ti-a iesit nu ai optiunea da a da sa o incerci iar.. si progresul merge asa , ma enerveaza ca din rasarit se face noapte desi jocul arata foarte bine cand da lumina putin pe cer, n-am jucat inca mp sa-mi pot da seama daca merita sau nu :)
salut; mai are cineva un key pentru ps4 ? :|
Cum nu am fost pe faza pentru inscrierile pt closed beta nu am prmit un cod.Dand tarcoale pe site am vazut un om cu suflet mare(flames95) care a pus un cod,dar cineva a scris ca este luat.Am zis ok.Ghinionul meu dar hai sa vad ce se intanpla dac bag pe store un cod care a fost deja accesat.Am dat la reedem codes , am introdus si spre mirarea mea codul a mers.Multumesc userului flames95 si nu stiu poate ati introdus voi gresi(ma refer la cei care nu le-a mers).
Ca idee a downloadat 300 mb in 3 min ce inainte nu am vazut
Salutari. Un cod de Xbox One. Eu m-am 8nscris la ei pe site dar nu am primit :(
Doresc si eu un cod de ps4,daca e cineva darnic,raman dator !