eu am jucat doar pe world class.
L2 in defence,cum vi se pare?
Printable View
eu am jucat doar pe world class.
L2 in defence,cum vi se pare?
Am jucat si eu 2-3 meciuri. Un singur lucru mi se pare stupid, portarii ies prea mult din poarta. Din 7-8 goluri 3sau 4 au fost loburi peste portar
erik95 incearca sa joci pe world class. nu o sa mai fie chiar atat de usor. a si inca ceva, incercati un meci OM vs Chicago e super tare. o sa revin si eu cu pareri despre joc in cursul zile de astazi dupa ce joc mai mult.
PS: ador skilled dribbling :X, ati incercat?
Dupa 5 ore am reusit si eu sa descarc demo-ul lol.....grafica mi se pare un pic mai slaba,cu vreo 5%:P parca e mai multa iarba in 09 si jucatorii mi se par un pic mai bine modelati,parerea mea.Imi plac noile driblinguri si mingea parca are o fizica mai buna,dar nu cu mult,fata de 09...in concluzie,sunt prea putine aditii fata de 09 ca sa il cumpar,dar pt cei nou veniti in lumea FIFA,e un joc excelent.
e mai bun ca 09 la gameplay cu mult
Nu am jucat niciodata fifa si nici nu ma atrage dar am o intrebare.Cand dai sut la poarta apasati pe un singur buton nu? aici intervine norocul:portarul prinde mingea sau ii scapa.Conteaza foarte mult daca ai noroc sau nu.Corect?
Sunt mai multe metode de a suta ... Normal , plasat , lobat ... nu depinde numai de noroc , ci si de plasament si de cat de mult tii apasat :)
E mai mult de stiinta decat de noroc. Depinde la ce nivel joci :) . Sunt mai mult situatii :cand esti singur cu portarul si iese ii dai lob, cand vii de pe lateral tii pe RB in momentul sutului ca sa o plasezi la coltul lung, cand esti fata in fata cu portarul nu tii stickul drept si sutezi ci faci un pic stanga sau dreapta si apoi sutezi ca sa "ametesti" un pic portarul.
---------- Post added 11-09-2009 at 08:53 PM ----------
Dupa parerea mea e mult schimbat fata de 09, in primul rand jocul e mult mai cursiv in ceea ce priveste pasele si nu mai sunt atat de dese fazele in care scapi singur cu portarul (parca se apara un pic mai in spate fundasii). Deposedarile sunt foarte realiste si parca nu mai conteza atat de mult forta jucatorului (de exemplu un jucator cu o medie de 80 ii lua sigur fata unuia cu o medie 70). In multiplayer la fel nu mai conteaza atat de mult cate stele are o echipa (si mai ales formatiile care ma innebuneau in 09 ca se anihilau una pe cealalta), ai ceva mai multe sanse.
Nu e pic de noroc.
+++Screamer-e:
-Ti apasat pe RB cand sutezi dintr-o parte (ii va da un efect inimaginabil).
-Cand iesti cu fata FIX la poarta NU SUTA, o s-o prinda portarul.
+++Cand iesti apropape de poarta (insemnand langa linia careului)
-Sutezi cu putere (nu are nici o sansa sa o ia) insa nu prea tare caci vei rata
-Lobezi portarul tinand apasat LB (numai atunci cand vezi ca iese din poarta)
Inca ceva: Cand centrati apasati de doua ori X si apoi de doua ori B (sunt sanse mai mari sa prindeti un voleu sau o foarfeca)
*** Tutorialul este pentru FIFA 09 si nu garantez ca va merge la 10
Eu nu prea am inteles loviturile libere, daca tin apasat L1+O trage pe jos, si la fifa09 tragea plasat sus, la vinclu, nu avea nicio sansa portarul, acum... mai greu, suturile cu efect nu imi dau seama cum se fac, de ex. vreau ca mingea sa treaca de zid si sa se lase in jos, cum se intampla la fifa 09....intrebarea e cum fac asta?
A, si nu-mi plac cornerele, se vede urat, e singurul lucru care nu-mi place, in rest ador sa driblez portarul, imi plac suturile, centrarile etc
Am jucat si eu demo, postez niste impresii:
+ Miscari mai naturale ale jucatorilor
+ Apararea este eficienta
+ Gameplay ceva mai bun
+ Se poate rata mai usor
- Gazonul este in continuare execrabil.Chiar n-au invatat nimic de la PES?
- Portarii ies prea des, 80% din goluri le-am dat prin lob
- Interfata identica
- Imbunatatiri nesemnificative aduse graficii
Desi Fifa 09 l-am cumparat imediat la lansare (am jucat demo-ul 3 zile incontinuu cand a aparut pe XBL), pasul de la 09 la 10 nu mi se atat de mare incat sa il iau acum.
Eu sunt curios daca vom avea echipe romanesti. Campionatul nu cred ca va fi ca nu apare nici o sigla romaneasca printre celelalte cand intri in joc :( .
Pai sincer mi se par plusurile mult mai importante decat minusurile. Nu mai pot ca meniurile sunt identice. Petrec 10 sec in meniu 10 minute in joc :D:D
Unde gasesc niste tutoriale bune pentru skilled dribbling? Cartea de la FIFA 09 nu m-a ajutat mai deloc. S-au schimbat cumva butoanele fata de FIFA 09?
Mersi
---------- Post added 11-09-2009 at 10:21 PM ----------
Clar nu. Anuntau ceva, dar din pacate sunt prea neimportanti. Ma indoiesc ca vom fi la rest of the world.
:(( Avem totusi o echipa in CL si atatea in EL... pacat...
la 09 n-ati reusit sa faceti dribling dupa indicatiile din carte? combinatiile sunt valabile cand jucatorul alearga perpendicular pe poarta. daca schimbati camera in meci (fata de cea de la antrenament) tre schimbate si miscarile stickului in concordanta
chiar tu ai postat un video cu skilled dribbling :p
http://www.youtube.com/watch?v=h8tgRw8I7U0
dar sa incercati cu jucatori gen: messi, henry, ibrahimovich etc. (cu lampard nu merge)
Bon, dar acolo vad doar cateva "scheme" noi. In rest e exact la ca FIFA 09. Si acolo tineai apasat pe L2 + RS ca sa faci "scheme". :-/