Atunci e probabil sa fie problema asta cu "region"...
Gratuit pentru cei care au deja PES 2016, drăguț, EA ar fi vândut jocul separat
Gareth Bale Named Cover Star For PES's Euro 2016 Video Game | Attack of the Fanboy
Mai precis posesorii jocului PES 16 vor avea acces la dlc'ul euro inca din data de 24 martie iar ceilalti trebuie sa astepte pana spre sf lunii aprilie atunci cand k(rap)onami vor scoate 2 editii pes in format disk: pes 16 complete si una cu euro dlc'ul standalone bineinteles asta contra costnu-s prosti astia! Acum : NU vor fi toate echipele licentiate ci doar in jur de vreo 15 (24) printre care si Albania
,vom avea un singur stadion(Stade De France) si doar o singura minge nu tu calificari nu tu nmk ci, doar turneul final (bravo konami dar ma intreb acum
oare ce cauti tu in toata treaba asta ?)
ps: cei de la Ea Sports ne luau intradevar banii dar, poate ne faceau un joc intreg nu asa subjumatati de masura cum ne-au obisnuit cei de la konami cu Pro Involution Soccer an de an .
fifa au facut in general separat euro si world cup fiindca erau si preliminarii nu doar turneul final.ofereau posibilitatea sa iti califici offline nationala la turneul final si aveai licente la cateva zeci de nationale
in ultimul timp au venit si cu dlc si mi s-a parut super jaf
la fifa 12 parca au venit cu dlc euro 2012 unde era online turneul final si offline era ceva bazat pe un ultimate team euro
la fifa 14 pe xbox one si ps4 dupa un update au bagat online si offline turneul final bazat pe un ultimate team world cup si offline turneul final clasic/normal
eu unul nu le-am inghitit
dlc-ul de euro costa undeva la 10-12 euro parca,iar update-ul de world cup 2014 din fifa 14 x1/ps4 a fost gratis fiindca au scos si separat jocul de world cup 2014 pe ps3/xbox360
dlc de euro si world cup intr-un joc de fotbal,fie el pes sau fifa,nu se merita
e mai bine sa scoata separat euro si world cup deoarece asa vine cu un gameplay modificat,preliminarii,posibil un mode be a player si asa joci la nationala ta si desigur licentele.pentru toate astea desigur ca trebuie sa platesti
Da asa cum au facut si pentru Pes 14 cu dlc'ul World Challenge (another crap)!
---------- Post added 09-03-2016 at 13:52 ----------
Băieţi, voi ce părere aveţi despre joc? Eu aş vrea să-l încerc după atâţia de FIFA, mai ales pentru licenţele UCL, UEL şi Uefa Euro, plus că vreau şi o schimbare. Am găsit, aici, la Bârlad, un PES 2016 PS4 Anniversary Edition la 100 de lei, folosit foarte puţin. Să-l iau, să nu-l iau, voi ce spuneţi?
Bookmarks