Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 LastLast
Results 281 to 300 of 333

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2016

1. #281 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu se poate schimba, ma cam enerveaza sistemul lur in My Club, trebuie sa stai sa farmezi GP pentru contracte.

2. #282 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Anul acesta am mers si eu pe mana pes-ului sper sa nu fiu dezamagit

3. #283 SP
    Ca sa farmati GP va trebuie o echipa cu de Level 1 cu Team Spirit mare, si cei de pe banca fac TS fara sa piarda contracte, jucati cu cei care va pica la scout normal dupa 10 etape ii vindeti si luati alti in felul asta nu cheltuiti GP, va trebuie totusi 3 jucatori mai buni in echipa, trebuie sa aveti antrenori separati, jucati cu alt antrenor in SIM, va costa mult sa ii prelungiti contractul.

4. #284 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Anul acesta am mers si eu pe mana pes-ului sper sa nu fiu dezamagit
    Nu ai cum , am stat ieri 5 ore, mi-am făcut echipă cu numele orașului meu, am pus și sigla clubului din Vâlcea, mi-am făcut singur echipament. Un deliciu

5. #285 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Ca sa farmati GP va trebuie o echipa cu de Level 1 cu Team Spirit mare, si cei de pe banca fac TS fara sa piarda contracte, jucati cu cei care va pica la scout normal dupa 10 etape ii vindeti si luati alti in felul asta nu cheltuiti GP, va trebuie totusi 3 jucatori mai buni in echipa, trebuie sa aveti antrenori separati, jucati cu alt antrenor in SIM, va costa mult sa ii prelungiti contractul.
    Unde ii vinzi? Stai sa te chinui sa joci cu petarde? Din punctul asta de vedere UT e la sute de ani lumina fata de myclub. Astia de la Konami te cam obliga sa bagi bani ca sa joci mereu cu echipa cea mai buna.

6. #286 SP
    Le dai Realise, sistemul lor din My Club este de ***, si daca bati toate echipele 10 x 2000 de GP nu strangi banuti pentru toata echipa, Neymar ma costa cam 3400 GP, nu prea ai incotro decat sa farmezi pana strangi ceva GP, si se merita sa tragi la bile daca ai vreo 50.000GP ca sa prinzi ceva mai bun.

---------- Post added 04-10-2015 at 20:57 ----------

7. #287 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Let's play a game
    Attached Images Attached Images 20151004110147.jpg

8. #288 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Mda si eu am ajuns la concluzia ca jocul este scriptat ,cel putin online.Mi s-a intamplat de multe ori dupa ce dau gol ,fix la faza urmatoare sa iau gol.Jocul mai trebuie finisat,cel putin pe partea de control,se formeaza multa aglomeratie in careu,balbaiala multa,daca nu ai apasat din prima pe respingere si vrei sa iesi cu pase din careu ,esti mancat.Centrarile sunt un calvar pt orice aparare,se da gol f usor,cu toate ca fundasul are prim planul,si astea nu sunt toate,dar raman la parerea ca este cel mai bun Pes ever.

9. #289 SP
    Eu întotdeauna degajez cu sutul din apărare, se plângeau şi băieţi din party că la un moment scriptul intervine în favoarea adversarului, soluţia era să îţi elimini un jucător şi se mai echilibrează jocul.

---------- Post added 06-10-2015 at 14:16 ----------

https://mobile.twitter.com/Arus87/st...654916096?s=08

---------- Post added 06-10-2015 at 18:08 ----------

Kiturile pentru Bundwesliga pes kits all in: PS4 FULL LEAGUE DOWNLOAD

10. #290 SP
    Member ccheep84's Avatar
    Va rog sa ma lamuriti si pe mine care e treaba cu kit-urile pentru Bundesliga.Trebuie re-editata o anumita liga,impreuna cu toti jucatorii,altfel nu-mi inchipui la ce ar folosi kit-ul cu echipamentele.Si unde am putea gasi un pack cu echipele din Germania?

11. #291 SP
    Nu ştiu încă cum s-ar putea face cu echipele din Bundesliga.

12. #292 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu pot să joc MyClub, ceva cu database error...

13. #293 SP
    Ma pregatesc de Master League. uploadfromtaptalk1444233802763.jpguploadfromtaptalk1444233995098.jpguploadfromtaptalk1444234002776.jpguploadfromtaptalk1444234010378.jpg

14. #294 SP
    Junior Member DaniLio10's Avatar
    V-a picat ceva interesant cu noul agent special ? Eu i-am prins pe Casillas, Pirlo, Shaqiri, Carvajal... Iar acum cateva zile mi-a picat Kroos, exact mijlocasul ofensiv bun care-mi lipsea

15. #295 SP
    Maxim, Shaqiri şi un rus no name inventat de Konamy la special agent, în rest numai bombe.

---------- Post added 08-10-2015 at 18:58 ----------

Daca va pica urmatori scouti, LWF sau RWF, other european legue si 30+ sa ii combinati, sunt sanse mari sa va pice Ronaldo sau Roben.

16. #296 SP
    Junior Member DaniLio10's Avatar
    Esti sigur de combinatie ? Adica unul din doi pica sigur ??

17. #297 SP
    Da, a testat cineva in party il vroia pe Roben si a picat Ronaldo.

---------- Post added 09-10-2015 at 17:07 ----------

Deci My Club este de rahat, sistemul celor de la Konamy a fost gandit cu, curu, pur si simplu nu iti ajung GP pentru echipa si chiar intri in insolventa tre sa stau sa farmez GP si chiar nu am chef, astept rosterul pentru Master League, am editat pana acum Premier Legue si Sky Bet.

18. #298 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am încercat să joc MyClub competition SIM, am reușit să joc două meciuri, doi jucători au rămas fără contract, nu pot să adaug pe altcineva, nu pot să schimb echipa, nu îmi mai apar rezervele, ce ar trebui să fac să mă joc?

LE: era un bug cred, am rezolvat

19. #299 SP
    Acolo este loterie, sunt băieții în party cu echipele cele mai bune și mănâncă bătaie rău în cupe.

20. #300 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Oare nu trebuia sa vina marele patch cu transferuri si alte-cele pana acum?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 17 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 LastLast