Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 151

Thread: Final Fantasy VII Remake (+Intergrade) / Rebirth / ?

  1. #41 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Am jucat putin ieri nu ma dat pe spate

  2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Depinde ce asteptari ai de la joc. Am jucat demo-ul complet (foarte scurt) si se aseamana mult cu Kingdom Hearts 3 dpdv control, combat, gameplay overall.

    Mie mi-a placut, desi e fff simplist, stupid realizat cel putin la inceput, cand aia se furiseaza si tu te bati si faci galagie, ca sa dai de urmatorii inamici unde ei se furiseaza si tu te bati si faci haos si tot asa.

    Dpdv interactiune cu lumea, este foarte limitat, geometria neavand fizica (cu mici exceptii).
    Nu-mi plac pauzele alea stupide in animatii, cand lovesti sau cand trebuie sa faci ceva/ajungi undeva si nu poti misca personajul pt 2-3 secunde.

    Meniurile de combat mi se par foarte ok si usor de folosit.

    Grafic este ok dar parca prea multe particule din nimic. Nu inteleg cum ies asa multe scantei cand eu dau cu sabia intr-un inamic care nu pare sa aibe nimic metalic pe el

    Anywho, merita jucat dpdv poveste si cu siguranta o sa-l iau cand o sa ajunga pe la 10-15 euro, desi as prefera sa-l joc pe Xbox, deci mai am de asteptat...

  3. #43 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    E un joc vechi cu o grafica îmbunătățită
    Merge dar sa dai maxim 100 lei pe el

  4. #44 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Ca și fan Crisis Core pe PSP, oricât de impresionat am fost la început și nu pot să nu observ hype-ul doar după acest scurt demo... am ajuns la concluzia că nici eu nu dau 300 lei pe joc.

  5. #45 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Nu am mai jucat niciun FF pana acum dar am jucat ieri demoul si mi-a placut. Grafica e superba, voice actingul e foarte bun (vocea lui Wedge e a lui Matt Jones, Badger din Breaking Bad), imi plac personajele si sunt farte curios de poveste. Imi place si ce au facut cu combatul. Per total abia astept sa iasa si sa vad niste reviewuri, si eventual la o reducere il iau.

    But damn Jessie is thirsty af

  6. #46 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am înțeles eu bine sau jocul o să aibă mai multe episoade? Daca e așa, îmi pare rău dar nu dau 300 de lei pe o bucățică...

  7. #47 SP
    Manager paul's Avatar
    Da, vor fi mai multe episoade. Cate? Nici ei nu stiu.
    Quote Originally Posted by GameSpot
    That messaging got a bit confused when Square Enix also announced that Final Fantasy VII Remake will cover two Blu-ray discs. Remake producer Yoshinori Kitase, who directed the original game, explained that there's so much content in this first episode, it'll cover those two discs. And he doesn't know how many episodes it'll take to complete the story.
    Square Enix Doesn't Know How Many Games Final Fantasy 7 Remake Will Span - GameSpot

  8. #48 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta mi se pare o prostie si 100% e doar marketing.
    Nu cred ca are cum sa fie mai mare decat RDR2 (dau un exemplu) care este open world cu foarte multe side missions si o lume imensa.

    Din ce-mi aduc aminte, FF7 e destul de liniar si exista doar un fir narativ. Dar e posibil sa ma insel.

  9. #49 SP
    Banned wd87's Avatar
    doua discuri de bluray suportate de ps4 inseamna 100gb, asta nu inseamna ca FF7 o sa ocupe 100% din acei 100gb, poate sa fie 50gb full disc 1 si 10gb/50gb disc 2, total 60gb, ceea ce nu este greu de crezut, stii cum SquareEnix se fixeaza pe sunet si cinematice pt jocurile Final Fantasy, probabil are fisiere audio si video de calitate mare, dar nu e greu de crezut ca o sa fie pe doua discuri, foarte multe jocuri deja cam trebuie sa fie pe doua discuri, Arkham Knight are 75gb, Spiderman 76gb, jocurile astea au fost lansate intr-o editie completa unde au ales sa puna discul standard fara patch-uri si DLC pt ca nu aveau cum sa puna tot pe 1 disc, ceea ce a fost o greseala uriasa

  10. #50 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Problema e ca ei spun ca pe 2 discuri va incapea prima parte din joc. Ori asta-mi pot explica doar daca are 60GB de cinematics la 4K. Desi din demo, cinematics-urile se vedeau ca-s comprimate...

  11. #51 SP
    Banned wd87's Avatar
    este o confuzie pe internet raspandita imi imaginez doar de cei "tristi" ca jocul nu se lanseaza pe platforma lor de preferinta, FF7R este prima parte, dar asta nu inseamna ca e un joc de 6-8 ore ca un episod Telltale, jocul este un joc AAA ca orice alt joc, are ~40 de ore sa fie 100%, are side questuri, e ceva de genul cum a fost Final Fantasy 13-1, 13-2... toate partile remake-ului sunt jocuri full

    nu vad cum are cineva probleme sa plateasca full price pt un joc de calitate mare care tine 40 ore cand lumea plateste pt Resident Evil 2 Remake care poate fi batut fara graba in patru ore si cu graba in doua ore si poveste are zero, sau pentru un Uncharted care tine 12 ore daca ai noroc, nu e diferenta intre FF15 si FF7R-1, nu-mi amintesc ca se plangea cineva de FF15 ca nu a meritat si nu stiu ce

  12. #52 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sunt curios pe ce baza face aceste atacuri pentru posesorii de Xbox...

    Cat de joc, o spui chiar tu. Probabil o sa aibe nevoie de ~40h pentru 100%, ceea ce poate insemna, daca are niste achievements-uri facute prost, si ca povestea se poate termina in 10h. De fapt...nu povestea, ci partea de poveste ce va fi livrate cu prima parte.

    Oricum astea sunt doar speculatii.

    O sa iasa in curand si o sa vedem reviews, o sa vedem cat inseamna din povestea originala, povestea din prima parte si vom vedea pentru cand anunta ei si partea a 2a (sau cate mai sunt).

    Eu presupun ca o vor lansa fix intr-un an, cand o sa iasa pe Xbox prima parte, pe PS vom avea si a doua parte.

  13. #53 SP
    Banned wd87's Avatar
    nu stiu eu jocuri care au povestea de 10 ore si 100% de 40 ore, cand zic 100% nu ma refer la achievemen-uri "omoare 5 inamici can ai 1hp cu 3 skilluri si danseaza in cap", zic povestea + side questuri care developerii zic despre ele ca:

    "The sub-quests have been made in exactly the same way as the main story quests," Nomura said. "Initially, the development team also wanted to create a large volume of content, but it was not possible to do all of it, so we are doing as much as we can while maintaining the quality."

    "So it's as much as you can manage while maintaining quality?" Famitsu asked Nomura.

    "Yes," Nomura said. "There was even more, but I thought that volume of content would never be finished."

    partea 1 este sectia Midgar din original

    cat despre commentul despre posesorilor de xbox si altele, este bazat pe istoria lor cu multe jocuri in situatia asta, Nier Automata ah niche japanese crap, vine pe xbox e masterpiece acum, Yakuza 0 aa nimeni nu joaca jocurilea alea japoneze ciudate, vin pe xbox acum toti le jucam pe gamepass ce grozave sunt, tot asa si cu Hellblade, e walking simulator cand e pe ps4, vine pe xbox si cumpara Microsoft studioul acum sunt NinjaTheory studio AAA la nivel de NaughtyDog, No Man's Sky etc. pot sa iti dau tweeturi alor multi youtuberi care au o audienta destul de mare unde critica toate jocurile astea japoneze cand erau doar pe ps4 si cand vin pe xbox zic ca sunt masterpiece daca vrei

  14. #54 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ok. Eu sper sa ai dreptate si sa aibe destul content, desi mi se parea normal sa faca un remake complet al unui joc si sa-l lanseze ca un produs final. Sunt curios daca partea 2, pentru ca va evolua tehnologia, o sa aibe si lucruri noi, nu doar grafic, cat si mecanic. Asta chiar ar segmenta jocul destul de mult.

    Iar ce spui tu aici despre Xbox, nu-si are rostul. Nu conteaza cine si cum se ataca. Aici discutam despre jocul asta. In continuare, jocul este la sectiunea "Console Club" si nu este tratat ca un exclusiv Sony, deci te rog sa nu mai ataci inutil colegii care au doar Xbox sau vor sa-l joace pe Xbox.

  15. #55 SP
    Banned wd87's Avatar
    nu avem cum sa evitam politica din jurul jocului, este legat de joc, jocul cel putin pentru un an este exclusiv PS4, excusivitatea asta atrage ura, invidie, nu se poate evita, este tot asa si pentru Persona 5 Royal care a pornit hashtag-ul BreakFreePersona ca sa fie pus pe alte platforme in afara de PS4, asa e si cu Nioh 2 si toate jocurile PS4 exclusive in general, eu am zis doar ca este foarte multa dezinformare pe internet fata de acest joc, un fel specific de dezinformare pe care il vad doar la un singur tip de jocuri, jocuri exclusive PS4, Persona 5 Royal are tot problema asta, ca de ce nu e DLC, cat de expansiv este contentul nou etc. multi oameni au probleme si nelamurir cu jocurile astea pana vin pe platforma lor si atunci sunt masterpiece si GOTY, nu mai au nici-o problema

  16. #56 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar

  17. #57 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta consider ca nu este o scuza. Avem exemple de la RDR2 si Witcher 3 cu lume mare si tone de extra content. Ma rog. E doar parerea mea care oricum nu conteaza pentru ca nu le voi da prea curand banii pe produs. Dar eu spun ca este foar marketing si foame de bani. Nimic justificat si se bazeaza doar pe cat de iubit este jocul original.

    Cat de batalia exclusivelor, asa a fost si va fi intotdeauna. Vrei ce nu poti sa ai.

  18. #58 SP
    Banned wd87's Avatar
    Witcher 3 este un joc care pe PC max settings nu ocupa mai mult de 2GB ram pt texturi, are texturi de rezolutie mica, nu este un exemplu bun, dar in cazul lui RDR2 tu crezi ca toate drumurile, copacii si cladirile au texturi si modele unice? nu, sunt copy/paste, daca un joc e open world nu inseamna ca are de 1000 de ori mai multe texturi, inseamna ca are de 100 de ori copy/paste acealeasi texturi, pt marimea fisierelor nu conteaza ca e open world sau linear, conteaza calitatea texturilor si a modelelor, daca nu stii, si The Last Of Us 2 o sa fie pe doua discuri, la asta ce mai zicem? tot marketing hype? pt ca asta e chiar mai linear ca FF7R, si e si mai scurt, 12-20 ore maxim in cel mai bun caz, se merita banii pe TLOU2? in special ca TLOU2 e partea a doua are "Part II" in titlu, nu e complet nu? nu include "Part I"

  19. #59 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai nu cred ca ne intelegem. Niciun joc nu are toate texturile unice. Toate se repeta incontinuu si texturile sunt mult mai mici decat le vedem noi. Nu are importanta cate discuri o sa aibe TLOU2.

    La fel si despre Witcher 3. Iar cata memorie ocupa in RAM acele texturi, este la fel de irelevant.

    Faptul ca TLOU2 este DOI, este pentru ca este o continuare a povestii. Este un joc de sine statator, cu poveste de sine statatoare si oricum o sa aibe ceva mai mult decat ai zis tu acolo.

    FF7 Remake part 1, este doar prima parte a povestii. Jocul initial a fost mai lung, iar acum sparg acea poveste in cateva parti (nu am idee in cate, poate doar 2, nu stiu) doar ca sa ia mai multi bani sau pentru ca aveau nevoie de o perioada de dezvoltare mai mare si asta s-a decis.

    Ideea este ca jocul si povestea completa, asa cum au fost gandite in '97, vor putea fi savurate 100% doar cand vom avea toate partile acestui remake.

    Eu nu spun ca un joc pe 2 discuri are texturi mari/mici sau are putin/mult content. Eu spun ca ce fac ei aici, este doar o bataie de joc la adresa gamerilor din cel putin 2 motive (explicate mai sus), iar totul este facut strict pt a mai stoarce niste bani de la jucatori, stiind sigur ca povestea din 7 ii va face sa investeasca banii foarte usor (deh, brings back memories).

  20. #60 SP
    Banned wd87's Avatar
    ce nu intelegi tu e ca jocul asta FF7R nu e prima parte a povestii original, e prima parte a versiunii noua a povestii originale, mult mai dezvoltata, daca vrei povestea originala atunci ramai la original, pt ca nu gasesti povestea originala aici, asta nu e remake ca Shadow Of The Colossus unde refac doar grafica, aici refac ideea jocului completa, gameplay, grafica si poveste

    How FINAL FANTASY VII REMAKE expands and adds to the original story

    ce incerc eu sa iti explic e ca nu e cum crezi tu, tu si multi altii cred ca asta e partea 1 a unui remake la original, NU ESTE, este un joc intreg dezvoltat si evoluat din partea unu a jocului original, si ce zici tu de doua discuri e nonsense total, jocurile evolueaza, sunt multe cu doua discuri acum si trebuia sa fie mai multe, inclusiv TLOU PART II care este un joc mult mai limitat fata de FF7R

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Final Fantasy VII Remake PS4 By Gribbet in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 5 Last Post: 12-02-2021, 19:38
  2. Cumpar final fantasy vii remake By bloodindark in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 24-12-2020, 18:06
  3. Vand Final Fantasy 7 VII Remake PS4 By filiptitus in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 08-05-2020, 16:25
  4. Remake Final Fantasy VII mentionat. Iar. By drik in forum Console News
    Replies: 14 Last Post: 19-08-2013, 00:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts