Da , ediția Deluxe.
Printable View
Da , ediția Deluxe.
Deci nu stiu cum faceti voi bani ca eu o iau razna (excludem cumpararea si vanzarea de jucatori pt ca nu am timp). Cate 400-500 gold pe meci. Pai intr-o vesnicie iau si eu un jucator bun. Acum am descoperit ca erau gold pack-uri si la turnamentele de single player :)
Echipa mea pana acum. Ma tot chinui sa strang bani de aubameyang
Am vazut ca am chemstry 100% si daca mai am si jucatori care nu sunt din aceeasi liga/nationalitate (cu link rosu) ?!?!
Bani ? Nimic , e in draft.
a...scz, I was blind...totusi, super echipa
CR7 se misca ca cel din 15 , RB 97 . :D
Anul asta nu mai arunc banii pe pachete, ci pe draft online. Spre rusinea mea nu am reusit sa trec de meciul 2.
Si inca ceva: mi se pare mie sau portarii sunt prea op la iesirile pe centrari?
Attachment 258384
P.S. am reușit sa câștig draftul online din a-2a încercare. Am 15 drafturi online la activ. :)))
Nimic bun , 2 premium gold si 2 mega pack uri .
Eu sunt atata de praf in ultimul timp..zici ca joc pt prima oara Fifa... :))) cred ca e de la oboseala.
Totusi, aseara am bagat si eu primul draft..evident am iesit in primul tur...ca sunt in forma de covrig.. dar spre norocul meu in pack-ul de 5k mi-a picat un IF Asensio...aproape am refacut cei 15k bagati..
Iauzi if din prima...esti tare bv !!! Poate jucam si noi diseara...
Attachment 258457 Ce parere aveti? Ati jucat cu careva din ei? In afara de tevez ma intereseaza ca vreau pe viitor sa fac echipa asta..ms
Attachment 258459Sau asa ;))
Joaca un meci la season cu Psg, ca tot aia e. La ambele formații ai doar un jucător din alta echipa.
Bv man... ai si tu dreptate..desi poate e o diferenta de joc dar nu prea mare..ms inca o data
Salut. Am si eu o mica curiozitate . Am reusit la inceput sa fac ceva banuti prin trading . Ajunsesem la o suma frumusica dar de o saptamane nu mai primesc profit atunci cand vand jucatori , ba mai mult exista cazuri cand ies efectiv in pierdere . Am crezut inital ca e o penalizare deoarece am "abuzat" de metoda "sniping" dar am inteles ulterior ca penalizarea ar fi banarea efectiva a contului. Ma poate lamuri cineva? Multumesc anticipat