Cu asta sunt de acord.. Daca gresesti pasa nu se duce in zona neutra ci direct la adversar
Printable View
Cu asta sunt de acord.. Daca gresesti pasa nu se duce in zona neutra ci direct la adversar
Trebuie sa fii foarte atent cand pasezi..daca te grabesti gresesti
Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk
E cam greu sa nu te grabesti, deoarece jocul iti impune asta. Cand am mingea la picior adversarul are deja 3 oameni pe mine. Nu inteleg cum e posibil sa faci asemenea pressing fara sa consumi stamina.
Asa si la mine :)) . Nu e vorba de graba, dar eu in anii trecuti preferam jocul rapid, gen BVB, adica pase din prima, rapide (nu spamam x-ul) cu 1-2, pasa printre, L1 + triunghi , dar anu asta e cu totul altceva, obeserv ca daca mi.a iesit o faza acum, genul ala de faza nu-mi mai iese 10 meciuri.
Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk
Un bug vazut acum. 3 fundasi nu au luat stamina desi au stat ca rezerve nefolosite.. Meciul urmator iese adversarul inainte ca meciul sa inceapa, toti iau stamina in afara de cei 3...
Bine ca nu mai merge L1 cu triunghi. Unii care nu erau în stare sa treacă mijlocul jucau numai asa.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Attachment 258833 Il are cineva? Cum este....tks
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
Sau : Attachment 258834
imi place ca first touch error este mai prezent si mai elimina din pasele ping pong dar in ut mode e de prost gust cu handicapul
in ut e la fel an de an.incerc sa imi inbunatatesc echipa si imi ridic team overall dar tot mai "prost" joaca echipa.ma bate gandul sa imi fac o echipa full silver si sa profit des handicap
Sa stii ca uneori handicapul e zero.. Am dat peste echipe super si scriptingul era cu el... Ma incurca jocul rau de tot
Mersi!!! Gata l-am luat ...sa vedem ce poate ;))
Scripting ul nu e întotdeauna pt tine , nu contează echipa. Daca ai 10 victorii pe linie si o echipa slaba sa nu va așteptați ca o sa fie de partea voastră scripting ul . Scripting ul e in asa fel sa nu poti câștiga cupa/promova in Season din prima încercare. Ieri am câștigat cupa in div. 7 cu 6 victorii si un egal iar in div. 6 am început cu 3 înfrângeri , toate meciurile cu scripting ul de partea adversarului.
Attachment 258836
Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk
Penalty? :)))) 1 penalty am sigur pe meci pt adversar.
Eu aseara am avut doua pe meci...
A câștigat cineva 4 meciuri la draft mode?
Sunt curios care a fost premiul și dacă se merita. Eu după 2 meciuri câștigate am luat doar 2 gold packuri
Nici cu acatiste nu reusesc sa trec de primul tur :))
Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
Eu am castigat 4 pe offline si 3 pe online si mi-au dat 3 pack-uri unde mi-au picat doar avioane de jucatori, nici ca mai joc.