Yup... Si mi se pare foarte haios cand ma gandesc la parintii mei, nascuti la tara, care si-au dorit sa ajunga in Bucuresti si au facut-o cu multe sacrificii. Eu, nascut in Bucuresti, imi doresc fix inversul, sa plec din orasul asta plin de praf si zgomot.
Actually, vreo 12Km :D
Si on-topic, chiar ma uitam azi pe un exemplu extrem de elocvent. Anul trecut cam prin aceiasi perioada, aveam nevoie de un telefon dual sim, cu o autonomie cat mai serioasa. M-am decis la acest Telefon mobil Nokia 730 Lumia, Dual Sim, 8GB, Grey. Dupa cum vedeti, pretul actual (DUPA UN AN!) cu reducere, este de 799 RON. Eu l-am luat anul trecut cu 749 RON (tot de la eMag). E bine ca din reduceri in reduceri, in tara asta ajungem sa platim mai mult, chiar si pentru produse deja "vechi".
Un alt exemplu (ca sa nu creada lumea ca am ceva doar cu eMag): acest aer conditionat costa acum 4 luni (adica in timpul verii, cand e cererea atat de mare incat cresc preturile) fix 2.119 RON. Acum, dupa cum vedeti, cu reducerea lui peste prajit este fix 2.475 RON.