Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6
Results 101 to 115 of 115

Thread: Alan Wake 2

1. #101 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Mie nu mi-e ciudă ca-s eu supărat, mie mi-e ciudă că-s alții fericiți.
    Relax mate*, e in beneficiul individului pe termen lung ca media pe care o consumă sa fie disponibilă doar in engleză. Ești motivat de mic sa înveți engleza, limba esențială pentru foarte multe cariere. Mă uit în jur și oamenii care sunt gameri de mici stăpânesc engleza in medie mult mai bine decât cei care nu.

* Teasing with the language was intended

2. #102 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu e asa, pentru ca pe mine ma supara nedreptatea, nu ca au aia!
    Daca voua vi se pare drept ca unii sa primeasca suport oficial pe niste platforme de gaming doar pentru ca sunt victime ale unei invazii nenorocite, that's ok.
    Dar cu ceilalti care sunt mult mai indreptatiti decat astia, ce facem?

Referitor la limba engleza, ai dreptate ca este benefic sa stii de mic, eu asa am invatat engleza din gaming, dar pentru cei din eFIGS sau Polonia nu se aplica? Sau polonezii si germanii nu stiu engleza?
    E ca si discutia cu bancile vs cash, este la latitudinea fiecaruia ce face si cum vrea sa prodeceze, nu ma educa tu Microsoft sau tu SONY cu forta ca vrei tu sa-mi faci mie un beneficiu sa invat limba engleza. Ma doare in c** de engleza ta, sunt strungar si seara vreau si eu sa pot sa ma joc!
    Fiecare este liber sa aleaga! Vrei sa stai cu banii in valiza, esti liber, mergi la posta si plateste facturile cu cash, eventual cara-i cu roaba daca vrei, nu este normal sa te oblige nimeni sa faci ceva ce tu nu vrei.

E uite fix asa, poate sunt oameni care nu au nevoie de limba engleza cum ar fi soferii de la STB, ei n-au dreptul sa se bucure de Alan Wake? Sunt mai prosti decat soferii de whateverTB din Kiev? Sunt inferiori?

Nu e vorba despre asta aici, e vorba despre nesimtire si despre ipocrizie.
    Vai saracii hai sa le dam Xbox oficial si traducere in toate, practic sa-i ridicam in 2 ani la nivelul Poloniei ca si suport oficial, doar pentru ca au necazul ala.
    Lasa ca alti prosti au asteptat 15 ani de chin cu mari eforturi sa intre in UE sau sa primeasca PlayStation, sa sarim toti pasii legali si bazati pe criterii de merit, sa-i facem in 2 ani membrii cu drepturi egale, sa le dam si lor la gramada suport oficial in toate ca sunt necajiti, n-are nimic ca 9/10 inca pirateaza!

Noroc ca au intervenit federatiile ca era sa-i califice la cupa mondiala in 2022 just because, nu pe criterii sportive, 'lasa-i ma si pe ei ca sunt necajiti'. Lasa ca restul prostilor joaca preliminarii.

Nu, cu asta nu pot sa fiu de acord. Si asta nu se incadreaza la 'mi-e ciudă că-s alții fericiți', ci fix la 'ca-s eu supărat'. Sunt suparat pentru nedreptate si pentru dubla masura.
    Nesimtirea, nepasarea, ipocrizia si nedreptatea ma supara, ma doare in c** ca le da lor suport oficial.
    Da-ne la toti, in ordinea in care meritam si in ordinea in care-ti dam noi tie bani si-ti consumam serviciile, corporatie(-i) nenorocita!

Gata, am terminat cu hate-ul si cu off topic-ul, sunt surescitat foarte tare de toata mizeria dintr-un alt thread/joc si cred ca vad totul in negru si nu pot sa nu ma exprim.
    Imi cer scuze!

3. #103 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Stateam de vorba cu persoane care lucreaza in media si traducatori.....ori sunt platiti foarte prost pentru a traduce ceva si de aceea nu se arunca nimeni ori nu suntem in sfera lor de interes ori noi ca tara nu facem contracte cu ei pentru traduceri.
    Traim in secolul ipocriziei si neasumarii unfortunately, iar noi astia de dinainte de 2000 avem viziuni total diferite fata de cei de dupa. Poate ca ar fi bine ca ambele tabere sa nu forteze pe ceilalti sa gandeasca ca ei.
    Inapoi la joace though. Il astept la ceva reducere sau cum spuneau colegii mai sus, o varianta fizica

4. #104 SP
    Inapoi la joc ce sa zic, arata absolut fabulos, nici nu mi-am dat seama ca nu exista manual save si am pierdut o ora facand poze prin padure (iluminarea aia... si vegetatia aia... ), pentru ca apoi sa inchid sesiunea fortat de o imprejurare iar acum trebuie sa o iau de la inceput.
    Nu ma derenjeaza asta, sunt total implicat in joc, am scos castile din sertar (in 15 ore se incarca, casti de 1000 RON...), am tras draperiile.

Sper doar sa nu-mi creeze neplaceri foarte mari treaba asta cu salvarea si sa ma oblige sa termin un capitol ca sa pot inchide/salva, modul meu de joc/work/life si switch intre toate astea este foarte fu-up, ramane de vazut.

Apropos, stie cineva daca progresul la collectibles se salveaza daca nu termini un capitol si trebuie sa faci putin backtrack la 'Continue' cum am patit eu acum? Trebuie luate toate din nou?

5. #105 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Sper doar sa nu-mi creeze neplaceri foarte mari treaba asta cu salvarea si sa ma oblige sa termin un capitol ca sa pot inchide/salva, modul meu de joc/work/life si switch intre toate astea este foarte fu-up, ramane de vazut.
    O sa afecteze, cel putin in cazul meu, pe PS5, unde m-am trezit ca se facea update peste noapte/zi si acel update imi inchidea jocul care nu era salvat si pierdeam progresu care uneori a fost si de cateva zeci de minute.

Deci l-ai luat pana la urma. Good
    Iti recomand sa-l joci doar seara/noaptea si doar cu castile. Mare atentie daca e cineva langa tine, sa nu te sperii sa-i pocnesti
    Dormea fi-mea in weekend langa mine si eram atat de prins de joc si tensiune si atentie strict la ecran, ca atunci cand mi-a pus o mana pe umar pentru ca voia apa, mai aveam putin si urlam de sperietura

6. #106 SP
    Nu pot eu sa rezist mai ales ca sunt eye candy whore ... dupa ce voi (tu, Cosmin si Teo) ati mai criticat grafica din anumite jocuri care mie imi placeau dpdv grafic, iti dai seama, in secunda in care am citit ca ti s-a parut spectaculosa grafica, nici nu m-a mai interesat daca are sunet sau poveste... am grindat platina la Spiderman in sictir

Da, aici e problema mare cu jucatul noaptea dar vedem, am mai si ales un apartament unde ma sparge soarele de la 11-15 cu toate draperiile din lume ca na, trebuia sa fie 'luminos'...

7. #107 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Vad ca discutati despre cat e de infricosator ...

8. #108 SP
    Faza e ca aici...

9. #109 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Am inceput si eu sa-l joc, am vreo 4 ore prin el, sunt la capitolul Initiation 2 parca. Dar pana acum ma plictiseste rau. Da, are atmosfera. Da, arata bine si suna bine. E ok si povestea pana acum. Da' unde-i gameplay-ul? Parca doar ma plimb, deschid cutii si aprind becuri... Fac eu ceva gresit? Oare am pierdut prea mult timp explorand si de aia mi se pare asa slow? Sau asa e tot jocul? Ceva momente mai lungi de actiune exista in walking simulator-ul asta?
    Sa nu mai vorbesc de prostia cu "mind place" unde tot ce faci e sa pui niste poze pe un perete...

10. #110 SP
    Asa se intampla cand lumea cumpara un joc fara sa stie despre el, iar apoi se asteapta la altceva - nu ma refer strict la tine, pentru ca nu stiu daca te-ai documentat inainte sau daca ai jucat 1 - ci la foarte multi oameni, cunoscuti, care-si cumpara jocuri la fel ca acum 30 de ani, cand ne uitam la poza de pe caseta si speram sa fie la fel si jocul, sau cei care merg la cinema si aleg filmul dupa afis.

Asta nu e joc de actiune, nu este shooter in care sa faci pac pac mereu. Este un Survival-Horror game, slow paced, in care pierzi mult timp in explorare, in gasit indicii, in pus indiciile cap la cap si deblocat urmatorul pas.
    Este un joc bazat pe atmosfera si tensiune.

Personal mi s-a parut ca a avut putin prea multa actiune, cel putin cu Saga - probabil pentru ca au zis si Remedy inainte de lansare ca momentele de actiune vor fi mai putine decat in 1, asa ca ma asteptam la mult mai putina.

11. #111 SP
    Am jucat primul si mi-a plăcut. Nu asta e problema, ca n-am știut care e genul jocului sau ca as fi genul care preferă pac pac non stop. Ultimul joc terminat a fost Cocoon, deci nu se pune problema ca sunt ahtiat dupa acțiune non-stop.

Da, la naiba, survival horror înseamnă să-mi si dai niste situații in care să ma lupt pt supraviețuire, nu? Nu doar sa-mi umplu inventory-ul cu resurse pe care să nu am unde sa le folosesc. Plimbat printre copaci si deschis cutii... Sunt la capitolul cu Coffee World si am inventory-ul lui Saga plin, a trebuit sa mut chestii in stash. Si da, am gasit pana acum de doua ori acele gentuțe care iti maresc capacitatea la inventory. E foarte monoton, in afară de jump scares bazate pe o tensiune falsă nu are nimic horror. 2-3 inamici ici colo in care sa golesc un încărcător întreg nu e nici horror, nici survival.

Are câteva puzzle-uri care mai sparg monotonia, dar si alea sunt genul pe care le rezolvi in 30 de secunde, după ce citești 3 bilețele.

Iar personajele principale sunt, cel putin pana acum, destul de calme având in vedere întâmplările prin care au trecut. Nu știu, something feels off. Nu vreau sa zic nimic ca sa nu dau spoilere, dar după evenimentele de la începutul jocului mi se pare că nu se potrivește modul in care își continuă investigația ca si cand "it's just another murder case", foarte lejer. Ne plimbam prin oraș, ne uităm la karaoke si la TV.

In fine, poate n-am ajuns eu la părțile bune. Control m-a ținut lipit de el si am citit fiecare document găsit, ceea ce fac foarte rar. Dar ăsta până acum nu a reușit sa ma atragă in lumea lui...

12. #112 SP
    Junior Member stonelul's Avatar
    Primul e frenetic (tocmai îl rejoc) și spune și o poveste care te prinde.
    Am crezut ca doar eu l-am luat prea încet și după 1-2 ore mă cam plictiseam. Dacă reușești să lipești 4 ore pe sesiune devine mai interesant, mai ales de la Coffee World încolo.

13. #113 SP
    Am mai jucat ceva din el. E mai ok, dar tot nu mi se pare stralucit. Mi se pare un joc putin cam pretentios, care vrea sa para uneori mai mult decat ceea ce e. Saga mi se pare scrisa foarte prost, pare foarte deconectata de tot ce se intampla. De multe ori parca nu are reactiile pe care te-ai astepta sa le aiba un om in situatiile alea. Chiar daca e agent FBI, e prea chill...

Si cum ziceam mai sus, clar l-am abordat eu gresit. Ca in toate jocurile cu structura ceva mai deschisa a nivelelor se pierde din acea presiune pe care ar trebui sa o simti. Nu ai cum sa simti pericolul cand tu te plimbi prin padure sa deschizi cutiute, mai ales ca inamicii apar mult prea rar. Si parca e cam inutil sa explorezi, cel putin pt resurse. Am observat ca jocul iti cam ofera in punctele cheie resursele necesare sa poti sa omori inamicii.

Mi se mai pare si ca au gresit oarecum lasand la alegerea jucatorului cand sa schimbe intre Saga si Alan. Eu unul am jucat cu Saga cat am putut si apoi m-a mutat automat la Alan. Probabil daca alterna jocul intre ei se mai spargea din monotonie, mai schimbai decorul. De exemplu nivelul muzical ar fi fost perfect pt asta dupa primele ore cu Saga. Eu unu l-am prins dupa vreo 10-12 ore. E drept, greseala mea ca nu am schimbat...

Are cateva momente in care mi-a placut mult, pacat ca sunt presarate printre plimbari plictisitoare. Mi-a placut cum l-au legat de Control.

14. #114 SP
    Tocmai cand vroiam sa dau drumul la extaz fiind aproape de final si de 100%, cand realizez ca fac parte din aceasta comunitate 'selecta'... sa nu fii ba tu in stare sa repari si sa testezi cum trebuie mizeria asta, ditamai jocul absolut fabulos...
    Am terminat si eu acum nivelul ala 'We Sing', inca plang si castile si TV-ul, absolut demential, un moment cum rar (if any) am trait in jocuri video pana acum!!

Dar, ca sa raman cu gust de fiere, sunt blocat de 100%, mi-a taiat tot elanul si toate bucuria jocului, un joc de nota 20 de de altfel...

Sigur, ajuta foarte mult si sistemul de Save care este absolut cretin, ca doar la falfaiala de bec trebuia sa puna save si sa ai doar 3 save files care sunt la dracu cu 20 de ore in urma...
    Nici nu stiu ce sa fac acum, sa ma duc si sa termin povestea, sa stau si sa pierd tot elanul asteptand un fix care nu se stie daca va veni si cum anume va veni, ca eu de luat jocul de la capat nu-l mai iau...
    https://www.reddit.com/r/AlanWake/co...bug/?rdt=32901

LE: Din punct de vedere tehnic, astia pot adauga progress pur si simplu la un achievement/trofeu pentru o actiune/collectible care avea bug, fara sa te puna efectiv sa faci backtrack si sa iei acel collectible?
    Exemplu cum am eu acum, am luat deja 5/6 collectibles in joc, dar imi arata ca s-au contorizat doar 4/6 (am progress 66% la achievement in loc de 82%).
    Acum stiu ca mai am unul in ultimul capitol dar mi-e frica sa mai fac progres si sa il iau pana nu il repara pe asta.
    Oare pot adauga ei prin fix acei 16% care imi lipsesc fara sa ma puna sa rejoc jumatate de joc, dupa fix?

15. #115 SP
    Am uitat sa mai scriu. L-am terminat in weekend. Spoilere mari, nu dați click!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 4 5 6