Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 173

Thread: Alan Wake 2

1. #81 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    https://www.alanwake.com/story/alan-...-update-notes/

https://www.ign.com/articles/alan-wa...es-to-the-game

PlayStation 5 (1.000.008)
    Xbox Series (1.0.0.8)
    PC (1.0.8)

Peste 200 de fix-uri si chestiuni imbunatatite la joc.

The 08 update contains over 200+ individual improvements and fixes to the game.

Global

-Various localization fixes, such as improved subtitle timings for all languages
    –Improved localized audio for live-action cinematics
    –Various audio-related improvements and additional polish
    –Improved lip sync in some instances
    –Fixed various graphical issues in the environments
    –Fixed various minor issues in cinematics
    –Minor improvements to image aliasing in Performance mode and Xbox Series S
    –Improved lighting
    -Fixed lighting bugs in multiple locations
    –Various UI-related fixes and additional polish
    –Various gameplay fixes and improvements
    –Minor gameplay finetuning
    –Improved auto-aim for specific circumstances
    –Fixed rare player character animation issues
    –Fixed various issues in the Case Board
    –Fixed various map issues
    –Several conversations failing to trigger and thus blocking progress later have been fixed
    -Fixed Rose’s dialogue choices, sometimes not being selectable, blocking progress
    –Fixed a rare issue with Saga’s lines not playing when going to the Sheriff’s Station, blocking progress
    –Resolved a potential problem in the player getting stuck in a Case Board Tutorial
    –Fixed exploration rewards for Lighthouse

Mission specific

INVITATION:
    -Fixed a bug where Saga could get stuck in the environment (“Crazy forest”)

CASEY:
    -Fixed potential issue with players able to get stuck when falling from ladders
    -Fixed potential issues with Dark Presence (it remains a threat)
    -Fixed a rare crash

ZANE’S FILM:
    -Fixed a bug where Alan could fall through the environment

SCRATCH:
    -Fixed a bug where Saga could fall through the world
    -Fixed a bug in where a gate could get locked after reloading a save game, causing the player to get blocked from progressing
    -Fixed an issue where, in rare circumstances, the player could end up outside of the game world when opening the map
    -Fixed an issue where, in rare cases, the Lighthouse key could not be picked up

WE SING:
    -Fixed a bug where Alan could get stuck in the environment

ROOM 665:
    -Fixed an issue that caused the Oceanview Hotel Lobby Echo not to align correctly (this one was really annoying; we apologize)

MASKS:
    -Fixed an issue where if the player performed specific tasks in an unpredictable order, the mission progress could get blocked

DEERFEST:
    -Fixed an issue (much to Rose’s chagrin) with physics-related props that could block the player in and halt progress

COME HOME:
    -Fixed an issue where the player, in rare instances, could not exit the radio, TV, or manuscript interact modules.

PC specific

–Fixed a bug that could cause graphics settings to reset when launching the game
    –Improvements to PC Window handling logic
    –Fixed mouse cursor sometimes not appearing in menus

Previous updates:
    31st October:

With this latest Xbox update there is now parity across PC, PS5 and Xbox versions.

Xbox Series (1.0.0.7)

Bugfixes
    Localization fixes
    30th October:

PC (1.0.6)

Bugfixes
    Localization fixes
    Significantly friendlier error message when third-party software stops the game from starting.
    PlayStation 5 (1.00.05)

Bugfixes
    Localization fixes
    Xbox Series (1.0.0.4)

Bugfixes
    Fixed multiple visual issues
    Fixed multiple UI-related issues
    Fixed an issue where players could get stuck in interacts and not exit

2. #82 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Aseara am avut parte de unu din cele mai tari momente din gaming de anu asta, daca nu chiar ever, prin nivelul muzical (nu spun mai multe ca sa nu dau spoilers aiurea) din acest joc - sa nu uitam ca si 1 a avut acel nivel muzical cu scena

Faza e ca pe langa melodia absolut dementiala si excelent scrisa, m-a uimit efectiv realismul grafic al nivelului
    Efectiv arata absolut fabulos si nu cred ca am mai vazut vreodata un nivel mai realist dpdv grafica si iluminare intr-un joc. Absolut incredibil ce e acolo si cu greu imi dadeam seama ca e chiar din joc, iar asta pentru ca puteam controla personajul

Mi se pare absolut incredibil cum au reusit cei de la Remedy sa insereze un "numar" muzical intr-un joc survival horror si sa mearga perfect in context. Creativitatea lui Sam Lake, sau a celor de la Remedy, ca sa nu-i dau doar lui creditul, este incredibila si reuseste sa ma surprinda de fiecare data.

Nu vreau sa spun mai multe, dar voi lasa video de la IGN cu spoiler tag pentru cine e curios. Cert e ca pe TV meu, unde am setat contrastul si luminoziatatea asa cum imi place mie, era mult mai greu de vazut anumite detalii care-l fac "joc", fata de filmarea de fata.

3. #83 SP
    Teo
    Nu este niciun spoiler in aceasta postare. Nu stiu cum sunteti voi, insa eu cand vad pe thread-ul asta un post mai lung, prima data il citesc rapid in diagonala ca nu cumva sa fie ceva legat de poveste si sa nu fi ajuns acolo inca.

Am reinceput aseara sa-l joc pentru a treia oara. Primele doua dati jucasem maximum 2h.

In primele doua sesiuni, sambata trecuta, mai mult am testat sistemul de pe care il joc. Mi-a placut atat de mult, incat aseara am inceput sa il joc de la zero, asta fiind playthrough-ul final cu care voi termina jocul. Am pana acum jucate in jur de 6 ore si mor de nerabdare sa vad ce se intampla in continuare. A fost primul joc pe care l-am cumparat imediat dupa lansare, de obicei asteptam cateva luni pentru un discount si imbuntatirea lui prin patch-uri, insa aici nu am mai avut rabdare.

Jocul imi depaseste asteptarile, ma ajuta ca am si memoria proaspata, am jucat recent Alan Wake Remastered, Alan Wake American Nightmare si Control Ultima Edition.

Fara a da nici cel mai mic spoiler, credeti-ma ca va faceti un deserviu major daca nu ati jucat Control UD inainte. Sunt unele legaturi, deloc mici, si cu AW American Nightmare, insa nu vad atat de necesara jucarea lui decat daca sunteti fani hardcore al acestui univers. Daca v-a placut primul si nu l-ati cumparat inca pe al doilea, mai amanati putin momentul si jucati Control inainte. Va da un plus valoare experientei!

Partea de combat si cea de explorare sunt facute la perfectie, este echilibrul perfect pentru mine, nu am simtit deloc ca ar fi prea mult din una in acest joc. Shooting-ul se simte foarte solid, aduce mult cu remake-urile de la RE.

Desi il pun langa Half-Life2, RDR2, GoW si alte jocuri extraordinare pe care le-am jucat, nu pot sa nu remarc cateva chestiuni minore care nu ar fi fost prezente intr-un joc creat de Rockstar sau Santa Monica. Detalii extrem de mici, cum ar fi ceasurile care ticaie si nu misca limbile sau alte chestiuni minore pe care le observi si te gandesti ''pff, de ce nu or mai fi lucrat cateva zile sa faca si chestiunea asta?''. Sunt chestiuni care sper sa se rezolve in patch-urile viitoare, am observat oricum cateva chestiuni reparate fata de versiunea de saptamana trecuta, deci lucrurile se indreapta intr-o directie buna.

4. #84 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Parerea mea despre final

5. #85 SP
    Teo
    Este detestabil tipul ăsta de remarcă, indiferent daca este vorba de joc, film sau carte.

Ca aceia care spun despre un film "e foarte frumos filmul dar păcat că este atât de tragic" iar ei nu consideră că este niciun spoiler.

Lasa-ne și pe noi să experimentăm fără a exclude din start ideea unui happy ending.

Ca sa îți dau un exemplu mai simplu, vezi un film despre două personaje care au o poveste de dragoste și trec prin greutățile vieții. Poate până la 90% din film totul este roz iar sfârșitul este unul tragic. Chiar daca nu spui explicit "îmi pare rău fiindcă Raymond a murit la sfârșit", dar spui "ce final tragic a avut", va fi cam același lucru, sunt lucruri care se pot deduce simplu din firul narativ.

Puteai scrie doar "părerea mea despre final". Sper doar că ti-a plăcut foarte tare și ceea ce te-a dezamăgit a fost că s-a terminat, asta sa fi fost tot.

6. #86 SP
    I-am modificat eu - cu greu, fara sa vad ce a scris in spoiler tag...

Destul de urat Frankie.

7. #87 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Discutie interesanta cu Sam Lake si Kyle Rowley, game directors pentru Alan Wake 2, incepe la 1h34m:
    ( se discuta si despre spoilere )

Si o faza tare funny la 3h0m, daca vreti sa stiti cum sta treaba cu "time tits" in noul Super Mario RPG .

8. #88 SP
    495
    Member 495's Avatar
    GOTY pt mine. Top 5 personal best games ever!

Imi pare rau ca nu am terminat alan wake primul joc, am jucat doar vreo 2-3 ore acum 10 ani... Dar am jucat si platinat control, de aici si hypeul pe care l-am avut pt aw2. Dupa ce am platinat spiderman 2, l-am dus inapoi, luat un psn code de 40£ si luat imediat alan wake 2.

Absolut genial jocul, l-am jucat cap coada cu prietana alaturi, suuuuper multe jump scares pt ea, foarte evidente pt mine... Cel mai aratos joc, cea mai buna atmosfera intr-un joc, coloana sonora, povestea, gameplay-ul, horror elements, pacing, detective ****, mindbending levels, puzzles, TOT! Nota 10!

PS: platina a fost "a chore" dar a meritat!

9. #89 SP
    Teo
    Eu pe primul l-am rejucat recent. Nu mi s-a părut deloc outdated, singura chestiune care, probabil, ti se va părea puțin ciudată la început este movement-ul, însă te obișnuiești rapid cu el. Unii s-au plâns de acest aspect, mie nu mi-a displăcut.

Cu siguranță vei avea o experiență la fel de buna ca și cu AW2 și Control. A fost la PS plus AW Remastered acum câteva luni, in caz că nu l-ai prins, îl găsești la preturi mici.

10. #90 SP
    495
    Member 495's Avatar
    Nu voi juca primul. Prea tarziu, a trecut momentul. Am patit la fel cu red dead redemption.

11. #91 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    @495, eu nu m-as fi apucat de AW2 fara sa-l joc intai pe primul. AW1 Remastered e super smooth in 4K60 si nu e deloc outdated.
    @Teo, si eu am platinat recent Control, si am citit si cele 400+ collectibles, si chiar daca sunt fan Remedy 100%, consider ca daca nu vrei sa joci Control dar vrei sa prinzi legaturile cu AW1, e suficient sa joci/vezi DLC-ul Awe, si maxim sa citesti textele care fac referinta la RCU.

Fac o paranteza referitoare la Control, fiindca e tot din RCU.

Mi-a placut Control foarte mult pentru originalitea level design-ului, gameplay si atmosfera misterioasa tip Lost, dar am ramas cu un gust sec dupa final.
    Jessie Faden cred ca e singurul personaj din jocurile Remedy fata de care nu am empatizat deloc. Cu mici exceptii notabile (Ahti, Ashtray Maze), story-ul a ramas cu multe necunoscute (hence Control 2), si nu a excelat cu nimic ca latura umana, mi s-a parut prea lipsit de substanta, pe cand in AW1 erai mult mai engaged. Eu consider ca au adaugat prea mult lore in Control si au incercat prea tare sa contureze FBC-ul, incat s-au pierdut in cantitate in detrimentul calitatii, l-au complicat inutil. Misiunile secundare au fost repetitive si average, iar nivelurile din Astral Dimension extrem de monotone. Iar faptul ca FBC a cenzurat pasaje din documentele alea nu mi s-a parut deloc nice. Sper ca AW2 nu repeta greselile astea, si ofera o naratiune mai inchegata.

12. #92 SP
    Mai oameni buni - puneti mana pe jocu asta

Este o experienta absolut excelenta. Efectiv e de pus pe piedestal, alaturi de The Last of Us Part 2 si Red Dead Redemption 2 (parere subiectiva, desigur). Eu nu tin minte alte continuari ale unor jocuri foarte bune (la vremea lor), sa fie la nivelul asta. Si nu ma refer la part 3, 4, 7, samd. Ci efectiv al doilea joc din serie.

Efectiv totul este imbunatatit, de la povestea care are super sens - nu e facuta de umplutura sau pentru bani - la personaje, la mecanicile de gameplay, dar mai ales la actualizarea grafica pentru zilele noastre. Pur si simplu este o capodopera

Eu inca nu l-am terminat - am ramas la "point of no return" si m-am intors sa colectez tot ce puteam de pe harta, urmand ca diseara sa continui cu finalul jocului.
    Dar comparativ, pentru ca am trecut din Spidy 2 in asta - dincolo am terminat tot jocul in ~25h, din care un maxim 10 sunt poveste si restul side mission sau mindless swinging prin oras.
    Aici din ~30h, as zice ca un 25h sunt poveste si tensiune constanta - ceva ce nu am mai experimentat pana acum, la nivelul asta.

13. #93 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Când o să-l scoată pe disc o să-l cumpăr, motivele lor cu digital only au fost lame. Mi-am luat consolă cu disc nu digitală, oricât de bun ar fi eu nu încurajez trecerea la digital only! Cumpar jocuri indie digitale precum Limbo, Inside, Little Nightmares, Unravel.........si uite că chiar si un studio indie a putut scoate jocurile Unravel si pe disc!

14. #94 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Este o experienta absolut excelenta. Efectiv e de pus pe piedestal, alaturi de The Last of Us Part 2 si Red Dead Redemption 2 (parere subiectiva, desigur). Eu nu tin minte alte continuari ale unor jocuri foarte bune (la vremea lor), sa fie la nivelul asta. Si nu ma refer la part 3, 4, 7, samd. Ci efectiv al doilea joc din serie.

Efectiv totul este imbunatatit, de la povestea care are super sens - nu e facuta de umplutura sau pentru bani - la personaje, la mecanicile de gameplay, dar mai ales la actualizarea grafica pentru zilele noastre. Pur si simplu este o capodopera

Eu inca nu l-am terminat - am ramas la "point of no return" si m-am intors sa colectez tot ce puteam de pe harta, urmand ca diseara sa continui cu finalul jocului.
    Dar comparativ, pentru ca am trecut din Spidy 2 in asta - dincolo am terminat tot jocul in ~25h, din care un maxim 10 sunt poveste si restul side mission sau mindless swinging prin oras.
    Aici din ~30h, as zice ca un 25h sunt poveste si tensiune constanta - ceva ce nu am mai experimentat pana acum, la nivelul asta.

Sa le dea dumnezeu sanatate ca au schimbat tampenia cu chapterele si acum te poti intoarce sa iei tot de pe drum....big like for that

15. #95 SP
    Member rzv31's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Desigur, daca va fi si physical oricand, digital la peste 70% reducere.

16. #96 SP
    Puteti considera ca este redus, dat fiind pretul comparat cu Spider-Man 2, spre ex. Daca mai ai si share account, deja e mai mult decat redus

Eu am dat 190 lei (50% din 380 lei) pe Deluxe Edition, care are niste bonusuri penibile + Expansion Pass cu 3 DLC-uri pe care le astept cu interes

Comparativ, Spider-Man 2 Deluxe Edition a fost 212.5 lei (50% din 425 lei) si m-am ales cu 2 skill points, niste costume inutile si "additional photo mode items" la fel de inutile.

Nu are rost sa spun care joc din cele 2 mi se pare mai bun

17. #97 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    a putut scoate jocurile Unravel si pe disc!
    Doamne cum am putut sa fac overseen la treaba asta si sa-mi lipseasca asa o bijuterie din colectie, multumesc!!!

Back to Alan Wake 2, si eu vroiam sa astept versiunea pe disc (care sigur va aparea la un moment dat intr-o forma sau alta), dar nu ma lasa Razvan, imi tot face spam de dopamina de cate ori deschid threadul si citesc imi vine sa-l cumpar pe loc, deci nu cred ca mai rezist mult...

18. #98 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    M-am apucat si eu de joc, este eeeeepic pana acum, foarte misto si desi l-am jucat doar ziua pana acum cu destul de multa lumina in camera m-am uitat de vreo doua ori peste umar

19. #99 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    'Iate-te', deci asta este secretul ca sa ne bage astia in seama si pe noi, sa vrea rusii sa ne ia localitatile Oroftiana sau Horodistea si hop, iti baga astia limba in toate jocurile pe toate platformele.

Dupa cum anticipam cand s-a anuntat viitor suport oficial din partea Microsoft pentru una dintre cele mai corupte si sarace tari din Europa, iata ca prelingerile umede cu muci ale milogelii si slugarniciei internationale incep sa-si intinda antenele si in industria asta.
    Bun, asteptam subtitrari pe Xbox si pe PlayStation in limba armeana si in limba Swahili, pentru ce-au patit locuitorii din Armenia si Rwanda de-a lungul istoriei? Sau nu se aplica la toti?

PS: Imi poate confirma cineva va rog daca pot sa joc Alan Wake 2 in ucrainiana si pe PlayStation 5? Sau doar Microsoft au vanatai in genunchi?

PS2: Sunt impotriva razboiului si condamn toate mizeria pe care o face Rusia in Ucraina, dar politica nu trebuie sa aiba treaba cu gaming-ul!
    Dati suport oficial la aia care dpdv economic sunt mai pregatiti pentru asta (noi, bulgarii, croatii, balticii, etc) si care stau la coada de ani de zile, nu unora unde oricum 90% inca pirateaza iar aia care nu o mai fac au salariul mediu 200$/luna, mai mic decat in Republica Moldova, jigodiilor!

Mama mea deci mi-a stricat cheful de joc ecranul asta, nu pot sa incep jocul de nervi, trebuie sa inchid Xbox-ul, jur...
    Attached Images Attached Images wedwedwedwde.png

20. #100 SP
    Da, stai linistit, la fel este si pe PS5

Bonus - un video interesant - care contine spoilere:

Attached Images Attached Images img_9847.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast