Vad ceva elemente din Resident Evil, dar combat-ul din Resident Evil 4 pare mult mai tactic si intens decat ce arata ei aici.
Sper sa devina mai interesant pe parcurs.
Vad ceva elemente din Resident Evil, dar combat-ul din Resident Evil 4 pare mult mai tactic si intens decat ce arata ei aici.
Sper sa devina mai interesant pe parcurs.
Si mie mi se pare destul de slabut ce au aratat, cam din toate punctele de vedere.
Dar presupun ca si la primul Alan Wake, daca scoatem scene asa din context, nu intelegem nimic si pare la fel.
E vorba de acel tot care-l face un joc bun, iar de Remedy stim foarte bine ca sunt capabili sa faca niste povesti cel putin interesante.
Eu chiar am incredere in ei si in joc si cel mai probabil il voi lua day 1, daca nu chiar cu precomanda.
Posibil, pentru mine e cel mai asteptat joc al anului.
Ma oftic ca nu il pot juca pe RTX4090 cu DLSS 3.5 si Ray Reconstruction. O sa fie fully path traced, la fel ca CP2077.
Eu tot nu pot sa ma conving ca e ok sa arunc cu 10k lei spre Nvidia, asa ca probabil o sa stea in backlog mult timp...
Sau, fiti normali si jucati-l in orice forma, don't be a graphics wh**e.![]()
Lista de trofee:
https://www.powerpyx.com/alan-wake-2...list-revealed/
Doua vesti bune pentru jucatorii de console, se pare ca au depus extra efort pentru cea mai buna optimizare, consolele fiind prioritare in acest capitol.
Parca vad ca pe pc se va repeta povestea cu The Last Of Us Part I in ceea ce priveste optimizarea.Anticipez asta si din system requirements pentru joc.Daca ii mai baga si un denuvo,clar ca o sa run like crap pe pc
Da si eu cred ca o să fie o catastrofa pe pc, cu tot cu 6900xt, 5800x si 32gb ram cred ca va merge ca o cizmă. Tocmai ce mi.am cumpărat un ps5 special pt Spiderman 2 si pentru aceste porturi de cacao care le primim de la inceputul anului până acum. Ăștia iar nu îi mai interesează platforma PC mai ales când NU îți lansezi jocul pe Steam. Păcat o să îl cumpăr la ofertă oe ps5
Cred că din punct de vedere tehnic, grafica va fi de neegalat.
30 și ceva fps pe RTX 4090 fără DLSS, oh boy, înseamnă că va livra ceva pe măsură.
Nu iau în calcul varianta că ar fi optimizat prost, Control care este făcut tot de ei este superb cu toate setările RT pe Ultra și nu este deloc pretențios la cerințele grafice.
https://wccftech.com/nvidia-alan-wak...ZkPsGMN8Xdec7Y
In alta ordine de idei, mâine la ora 16 ora noastră vor apărea recenziile, atunci dispare embargoul.
Care n-avem bani de RTX 4090 sau preferam sa ne schimbam masina de banii aia, ne uitam la un tech review facut de Digital Foundry si apoi cand ne jucam pe PS5/XSX ne dam putin mai in spate si zicem ca ala e jocul![]()
Eu nu as cumpara un joc fara review Digital Foundry sau user review Steam.
Cel mai sigur e sa il cumpari la 1 an de la lansare.Pret bun si probleme de optimizare/ buguri rezolvate.
Bookmarks