Meh, they blew it big time, pierdere de timp. Inca 5 ore pana la Bethesda.
Ya, iar la SW și ME nu au arătat nimic
---------- Post added 13-06-2016 at 00:52 ----------
2 min Andromeda, ****ers...
---------- Post added 13-06-2016 at 00:53 ----------
Dacă vrea cineva să scrie despre conferința EA, go ahead, mie îmi este scârbă.
Ce mizerie de conferință. Oamenii ăia nu știu să-și facă meseria.
Nu știu ce scoteam pe gură dacă mă trezeam la patru dimineața pentru așa ceva.
Ce nu ti-a placut mai exact la coneferinta celor de la Bethesda?
A fost mult mai buna ca a celor de la EA.
Nici Bethesda n-au fost cine stie ce anul asta. Prey si Dishonord, atat mi-a placut din ce am vazut pe acolo, oh well...speram la restul mai departe![]()
Acum am vazut si eu Bethesda, a fost ok, dar din pacate nu ma intereseaza decat un joc de la ei, Skyrim. Dragut din partea lor ca iti dau gratis primul Dishonored daca faci precomanda pentru D2, sper ca am inteles bine. Le dau un 7, sa vedem azi Micro si Ubi.
La cum arata Skyrim SE, mi s-a parut cel mai slab joc de la ei. Dishonored 2 arata bine, noul Prey arata bine, eu unul zic ca e foarte ok ce au aratat. Au pierdut insa cam mult timp cu Elder Scrolls Online, care e un joc mort, si prea putin cu Prey si Dishonored 2 prin comparatie. Sunt curios daca vor aduce Quake pe console. Nu e genul meu de joc deloc si sigur nu l-as cumpara, dar tot cred ca ar aduce bani seriosi pe console.
Conferinta de la EA are 4 ore? Doar asa am gasit pe YT.
un mic rezumat al conferintei Bethesda: Bethesda E3 Press Conference
---------- Post added 13-06-2016 at 11:46 ----------
Tudy, nu te uita la EA, decat daca vrei sa vomiti.
M-am uitat pe scurt si la EA, cu skip skip skip la partile interesante. Doar ca alea n-au prea fost.
Nu, o sa aiba player 4k pt filme varianta slim, in rest e versiune miniaturizata pentru One.
By OEE in forum Console Club
By AfyLynx in forum Tech News
By dark18 in forum Console Club
By Dant3 in forum Console Club
Bookmarks