E suficient sa anunte Red Dead.![]()
Eu mai vreau (pe langa dead rising 4) sa anunte si un remake/remaster sau chiar un port :v la JOCUL MEU PREFERAT DIN TOATE TIMPURILE:
![]()
Dorito Pope has spoken
Geoff Keighley Promises “Big Surprises” at E3 2016, “Ya’ll Aren’t Ready” | DualShockers
Plus ca e un penibil. Imi aduc aminte la anuntarea consolelor cum vorbea cu Jack Trenton intr-un interviu si in nesimtirea lui de canadian prost crescut statea cu ochelarii de soare pe ochi in timpul interviului. Jurnalism de mana a doua.
62% of games from E3 2015 press conferences still unreleased | finder.com.au
Only 38% of the games spoken about during the E3 2015 press conferences have actually been released.Sony is the worst performer, with only one game released from its E3 2015 press conference in that calendar year – a small indie from Devolver Digital called Ronin.Sony also has the worst record for releasing games announced at its conference in the 12-months leading to the next E3, at only 23%EA and Nintendo are the most likely to release a game they showcase before the next E3, with 92% and 93% of their titles available respectively.
Care sunt orele Romaniei pentru conferinte? Le avem cumva postate pe undeva si mi-au scapat?
Sony la 4 dimineata, mai sta pana mea ca in anii trecuti, sunt zombie a 2-a zi. Ora conferintei Microsoft e perfecta.
No lasa ca amu' daca ne uitam in reluare nu moare nime (nu-i ca si cum am pierde reduceri de 80% la ce se anunta). Oricum stim ~ 90% din ce-o sa se prezinte la E3. Eu orarul il am...amu' daca ma trezesc bine daca nu ma uit la inregistrare si salut. Singurul event pt. care mai stau treaz 24/7 ii EVO.
By OEE in forum Console Club
By AfyLynx in forum Tech News
By dark18 in forum Console Club
By Dant3 in forum Console Club
Bookmarks