Eu maine la EA, luni nu am cum![]()
un articol despre culisele evenimentului: The Real Stories Behind E3’s Glossy Game Demos
SPOILER ALERT: multe dintre demo-uri sunt scriptate. Altele sunt simple inregistrari pe care cei de pe scena se prefac ca le joaca. Nu merita sa stai treaz ca sa vezi LIVE chestii in reluare.
Eu unul o sa ma uit, de la prima conferinta pana la ultima si la absolut totul dintre ele. Pentru ca e E3! Da, putem spune ca devine din ce in ce mai irelevant, ca EA incearca sa se separe de toata nebunia asta, ca Nintendo nu ii mai acorda importanta ca in trecut, acum ca au prezentarile Direct... dar sa fim seriosi, e E3! Sunt 3-4 zile in care se discuta doar despre jocuri, non-stop. Poate unele nu o sa fie jocurile pe care le dorim si poate o sa fim mintiti grosolan. Dar cu siguranta o sa gasim ceva care sa ne placa. Sunt convins ca anul asta nu o sa ma intereseze nimic din ce o sa prezinte EA si Microsoft. Absolut niciun minut din conferintele alora. Dar o sa ma uit, pentru a putea compara cu momentele in care o sa vina "fortza Japan" cu RPG-urile de la Square si Atlus, cu Nioh si probabil Mother 3 si o sa-mi bouane mintea. Square deja a inceput. Daca mai adaug cateva jocuri de la Sony, Bethesda si un For Honor de la Ubisoft, mie-mi ajunge.
Wow, soc, senzațional! N-o sa-ti vina sa crezi ce fac developerii la E3!!!
Logic ca demo-urile de la E3 sunt făcute in asa fel încât sa prezinte jocul intr-o lumina cat mai favorabila. Avea cineva vreun dubiu?
nu ma intelegeti gresit, si eu sunt la fel de entuziasmat in legatura cu noile jocuri si abia astept sa vad prezentarile. Doar ca nu consider ca e necesar sa iti iei concediu sau sa te trezesti de la 3-4 ca sa vezi niste gameplay care nici nu e live. Poti la fel de bine sa-l vezi la ora 7-8 cand ai si cu cine sa impartasesti entuziasmul. Fiecare face cum crede, asta e parerea mea.
Asa cum sunt oameni care nu rezista sa astepte si vor sa vada filmele la lansare, in premiera... asta in timp ce altii pot astepta 3-6 luni pana vine filmul pe blu-ray, asa e si cu E3-ul si cu gamerii care asteapta un astfel de event (care in opinia mea e cam cireasa de pe tort a anului). Eu unul prefer sa vad Live, optim alaturi de prieteni si o bere rece. E un feeling mai special...
Eventul conteaza, seara petrecuta pe chat cu ochii buimaci, tipete, bucurie, nervi mancati. Madness, this is E3!
Niciodata nu am asteptat conferinta EA cum o astept pe asta, hai cu Mass Effect Trilogy Remastered, Andromeda si Star Wars-ul lui Henning
Miss you guysM-am cam retras de ceva timp de pe CG (dar asta nu inseamna ca nu mai dau cate-o geana din cand in cand la ce se petrece pe aici) si din lumea gaming-ului si nici nu mai detin vreo consola, but... daca vad un cioc, o cicatrice sau un racnet de la "nebun", a doua zi jur ca fac poza cu consola si ma pregatesc
Ne vedem pe chat!
![]()
Din pacate EA a dezamagit din nou, am ajuns sa vad oameni cum lucreaza la jocuri, nu gameplay. Un Star Wars bun in 2018, Mass Effect Andromeda gameplay din...parti, trilogia veche lipsa, dar a venit Mourinho. De la mine un 4, ma simt darnic azi. Noapte buna dragi colegi, sper ca pentru voi a fost o conferinta mai buna.
4 e mult. Mare, mare mizerie. Mai bine spuneau pas anul asta, ieseau mai bine. Faceau stream cu gameplay la Battlefield 1 si aia era.
Mda, 2 shootere toata conferinta, in rest sports si documentare despre cum lucreaza ei la jocuri. Daca ME Andromeda iasa la anu m-as mira, cel mai devreme la anu prin octombrie-noiembrie daca iasa. Atata se caca cu jocu ala ca dau impresia ca nu-l vortermina niciodata. Dezamagitor per total, sper ca celelalte conferinte sa fie mai de doamne ajuta.
By OEE in forum Console Club
By AfyLynx in forum Tech News
By dark18 in forum Console Club
By Dant3 in forum Console Club
Bookmarks