Pastrati sau nu salvarile de la jocurile terminate sau "abandonate".
Eu personal le pastrez,nu stiu de ce,pe majoritatea nu le voi mai juca niciodata
LE: poll!
Da,la toate jocurile.
Nu,nu vad rostul.
Doar la jocurile in care sunt necesare(Mass Effect,Persona etc.)
Pastrati sau nu salvarile de la jocurile terminate sau "abandonate".
Eu personal le pastrez,nu stiu de ce,pe majoritatea nu le voi mai juca niciodata
LE: poll!
Puteai pune si un poll sa votam.
Eu le pastrez, le-as sterge numai daca nu ar mai fi memorie pe card/HDD, dar nu prea se intampla asta.
Si eu le pastrez. Nu se stie niciodata cand ma apuca nebunia si vreau sa le mai joc.lol
pastrez nu numai salvarile dar si data game pt ca am mult DLC (hdd 160 gb free space= 6gb)
am salvari din 1999-2000 si acum pe memory card-uri de ps one.Da personal le pastrez.
Cel putin pe Xbox 360 e prea mare bataia de cap sa le stergi si pe hard de 60 GB nu imi bat capul.
Eu pastrez tot in afara de Tomb Rider Underworld unde nu ai voie sa face overwrite si ajunsesem la 40 MB...de obicei nu sterg nimic.
eu le pastrez pe toate , numai la FarCry am mai sters din ele pentru ca ocupa 6MB fiecare
pastrez tot - daca le sterg .. doar din greseala (pe alea de PC) sau daca se defecteaza hdd / memory card .. bla bla
La ps2 le stergeam pe cele neimportante....pt. ca nu mai aveam spatiu..la ps3 le pastrez si la pc la fel...poate vreau sa ma mai joc candva..
Pastrez, pastrez. Cine stie cand vreau sa ma reapuc de joc, la un nivel mai casual. Nu prea mai am chef sa o iau de la 0 asa ca o salvare e binevenita.
ar fi culmea sa le sterg,mai ales la test drive unlimited,unde am peste 20 de ore jucatesi cumparat toate masinile.....NORMAL CA LE PASTREZ
Bookmarks