Din cate stiu, se lanseaza cel devreme in 2012.
Din cate stiu, se lanseaza cel devreme in 2012.
Am o intrebare pentru cei care au vazut Fast 5.Han moare in Tokyo Drift ,right? Apoi apare in F&F 4 unde e hot de cisterne ,right? Acum apare din nou in F&F 5 ,in viata ,deci practic actiunea asta se petrece inainte de TD dar masinile sunt cu mult mai noi fata de cele din TD ,cum aveau de gand cei de la Universal sa lege actiunea? Adica intrebarea este daca 5 se leaga de TD in vre-un fel sau nu.
care merge pe data de 10.06 la X-men la cinema??? hai sa ne adunam mai multi din cj de pe console si sa mergem la filmul asta cu gloata
Silent Hill: Revelation 3D - Wikipedia, the free encyclopedia
here mate. enjoy ca si eu de abia astept sa-l vadsilent hill 4life
VIDEO Andy Whitfield, actorul care l-a interpretat pe Spartacus, a murit
O veste foarte, foarte tristaRIP mate.
The Expendables 2 (2012) - IMDb
...ce CAST!
Weekendul acesta vreau sa bag un maraton de Star Wars. Cum credeti ca ar fi mai bine sa vad episoadele, in ordine cronologica sau incepand de la ep I pana la ep 6?
Quick reminder:
A aparut primul episod din sezonul al 2-lea![]()
The Thing (2011) - IMDb
EXCUSE ME?! NU CRED!
...ni ma. Unde naiba am fost de n-am stiut?! Pffffff!
Tare de tot.
nu pot sa cred...![]()
chiar voiam sa vad filmul luna aceasta, de ce nu se lanseaza simultan peste tot? ce au de pierdut...In aceasta luna se lanseaza in SUA cel mai recent film semnat de Clint Eastwood si Leonardo DiCaprio - drama J. Edgar. In Romania apare pe 20 ianuarie 2012
The Phantom Father cu Marcel Iures stiti ceva de el?Am vazut ca ar fi aparut si din trailer mi s-a parut un film interesant,as vrea sa-l vad dar nu stiu unde.N-am vazut sa fie pe la cinema si nici pe "net" nu l-am gasit.
Bookmarks