Face 0$ pe episodul acesta. Dar la serialul Anger Management, va avea tot 1.5-2 mil $ pe episod, din cate stiu.
Oricum, ii pot da lu Kutcher si 1$ pe episod. Daca nu prinde la public, tot degeaba. Ar fi trebuit sa-si negocieze salariu dupa primele 3-4-5 episoade.
Luni - incepe noul sezon!!! Woooo!
---------- Post added 13-09-2011 at 09:01 PM ----------
Cred ca putem spune aceste lucruri abea dupa vizionarea a cel putin 1 episod, daca nu chiar 2-3. Kutcher se descurca destul de bine in filme, inclusiv in comedii si sa fim seriosi, rolurile din Two and a half men nu sunt foarte grele.
Eu sunt deschis la nou si abea astept sa vad macar 2-3 episoade, abea apoi ma voi putea pronunta.
Intr-adevar, Charlie Sheen era perfect pentru rol, dar cand nu se poate, nu se poate. Ce faceati daca murea ? sau daca de la inceput, era distribuit altcineva in acest rol ? Acceptati cuminti orice ar fi fost si v-ar fi placut la fel de mult, pentru ca e vorba de un scenariu si o poveste foarte bune, pe langa distributia foarte bine aleasa.
Sincer, imi place ca in genericul aceste de ~30 sec, Kutcher nu incearca sa-l copieze pe Sheen. Isi joaca rolul singur, cu umor. Cand vad acest generic, il vad pe Kutcher zambind si cantand parca in gluma. Ceea ce-mi da o stare de bine![]()
Pai asa poti spune si despre Seinfeld ... dar nu e chiar asa. Personajul a fost creat dupa Charlie Sheen si nu invers, inlocuirea lui mai ales cu Ashton Kutcher mi se pare destul de proasta. Ma rog, asta e parerea mea, aceea ca Ashton Kutcher este un actor slab, foarte slab.
Dupa ce m-am uitat la clipul de mai sus am vazut niste bloopers. Am observat ca Charlie Sheen gresea mult mai putin decat ceilalti actori din distributie.
Personajul lui Kutcar (sau cum il cheama) e un personaj nou. El nu il inlocuieste pe Charlie Sheen ci joaca rolul unui personaj nou. Oricum, cel mai bine asteptam si vedem ce iese.
voi stiti ca ashton kutcher joaca de fapt alt personaj, nu il va interpreta pe charile harper, right? de unde stiti voi deja ca ashton va juca prost, ca e cel mai slab si ca nu este potrivit pentru rol, dar care rol? ca nimeni in afara de producatori nu stiu inca ce rol va avea in serial. mai mult ca sigur se va schimba in acest sezon, nu cred ca se va creea un personaj exact ca a lui charlie sheen.
Ashton Kutcher nu este deloc un actor slab (mai ales in sitcom-uri). Recomand sa va uitati la cateva episoade din The 70s show unde rolul sau a fost excelent.
mi-a placut mult episodul si sunt sigur ca o sa devina din ce in ce mai bunbtw intrarea lui kel... Walden a fost foarte tare
---------- Post added 20-09-2011 at 01:01 PM ----------
cum a fost primit de critici episodul: Toata America s-a uitat la noul sezon din Two and a Half Men. Vezi ce reactie a avut Charlie Sheen dupa primul episod - www.procinema.ro
By Nestea in forum Videos
By stefwinner in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By erik95 in forum Console News
By paul in forum Videos
Bookmarks