Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 143

Thread: Two and a Half Men

1. #81 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Charlie Sheen avea aproape 2 mil de $ pe episod.
    Mai conteaza ? acuma face 0$ pe episod.

2. #82 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Face 0$ pe episodul acesta. Dar la serialul Anger Management, va avea tot 1.5-2 mil $ pe episod, din cate stiu.

Oricum, ii pot da lu Kutcher si 1$ pe episod. Daca nu prinde la public, tot degeaba. Ar fi trebuit sa-si negocieze salariu dupa primele 3-4-5 episoade.

3. #83 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Luni - incepe noul sezon!!! Woooo!

---------- Post added 13-09-2011 at 09:01 PM ----------

4. #84 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ashton ala e un gay.

5. #85 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Video-ul acela e la misto?

6. #86 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post

Ashton nu pare sanatos in video...oricum imi place ideea ca va fi si Jake un "man".

7. #87 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cel mai tare

8. #88 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post

Ce sezon? Two and a half men s-a terminat la sezonul 8

9. #89 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Ce sezon? Two and a half men s-a terminat la sezonul 8
    Cred ca putem spune aceste lucruri abea dupa vizionarea a cel putin 1 episod, daca nu chiar 2-3. Kutcher se descurca destul de bine in filme, inclusiv in comedii si sa fim seriosi, rolurile din Two and a half men nu sunt foarte grele.

Eu sunt deschis la nou si abea astept sa vad macar 2-3 episoade, abea apoi ma voi putea pronunta.

Intr-adevar, Charlie Sheen era perfect pentru rol, dar cand nu se poate, nu se poate. Ce faceati daca murea ? sau daca de la inceput, era distribuit altcineva in acest rol ? Acceptati cuminti orice ar fi fost si v-ar fi placut la fel de mult, pentru ca e vorba de un scenariu si o poveste foarte bune, pe langa distributia foarte bine aleasa.

Sincer, imi place ca in genericul aceste de ~30 sec, Kutcher nu incearca sa-l copieze pe Sheen. Isi joaca rolul singur, cu umor. Cand vad acest generic, il vad pe Kutcher zambind si cantand parca in gluma. Ceea ce-mi da o stare de bine

10. #90 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    rolurile din Two and a half men nu sunt foarte grele.
    Pai asa poti spune si despre Seinfeld ... dar nu e chiar asa. Personajul a fost creat dupa Charlie Sheen si nu invers, inlocuirea lui mai ales cu Ashton Kutcher mi se pare destul de proasta. Ma rog, asta e parerea mea, aceea ca Ashton Kutcher este un actor slab, foarte slab.

11. #91 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa ce m-am uitat la clipul de mai sus am vazut niste bloopers. Am observat ca Charlie Sheen gresea mult mai putin decat ceilalti actori din distributie.

Personajul lui Kutcar (sau cum il cheama) e un personaj nou. El nu il inlocuieste pe Charlie Sheen ci joaca rolul unui personaj nou. Oricum, cel mai bine asteptam si vedem ce iese.

12. #92 SP
    voi stiti ca ashton kutcher joaca de fapt alt personaj, nu il va interpreta pe charile harper, right? de unde stiti voi deja ca ashton va juca prost, ca e cel mai slab si ca nu este potrivit pentru rol, dar care rol? ca nimeni in afara de producatori nu stiu inca ce rol va avea in serial. mai mult ca sigur se va schimba in acest sezon, nu cred ca se va creea un personaj exact ca a lui charlie sheen.

13. #93 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Silly me

14. #94 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ashton Kutcher nu este deloc un actor slab (mai ales in sitcom-uri). Recomand sa va uitati la cateva episoade din The 70s show unde rolul sau a fost excelent.

15. #95 SP
    Senior Member Zero's Avatar

16. #96 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Primul episod mi se pare mai mult pilot decat episod propriu-zis. Totusi, a fost oki.

17. #97 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sincer ma asteptam la mai mult. Nu ma pronunt inca, mai astept cateva episoade.

18. #98 SP
    Mie-mi place. Two and a half men cu Michael Kelso

Abea astept urmatorul episod.

19. #99 SP
    mi-a placut mult episodul si sunt sigur ca o sa devina din ce in ce mai bun btw intrarea lui kel... Walden a fost foarte tare

---------- Post added 20-09-2011 at 01:01 PM ----------

cum a fost primit de critici episodul: Toata America s-a uitat la noul sezon din Two and a Half Men. Vezi ce reactie a avut Charlie Sheen dupa primul episod - www.procinema.ro

20. #100 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am vazut si eu episodul... not bad! Keep it up Ashton!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast