Despicable Me 9.5/10
+animatie frumoasa
+amuzant
+actiune interesanta
+minoni(chestiile alea galbene,amuzante:D )
Despicable Me 9.5/10
+animatie frumoasa
+amuzant
+actiune interesanta
+minoni(chestiile alea galbene,amuzante:D )
Genial
Dinner for Schmucks - 7.5 / 10
O comedie buna, ciudata, diferita, originala, cu bun simt. Merita vazut.
Dinner for Schmucks (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BOTk5MTYzNTIyMl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTM3MTQ2Mw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BOTk5MTYzNTIyMl5BMl 5BanBnXkFtZTcwOTM3MTQ2Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - 9.5/10 (vizionat / revizionat)
Premiat la Oscar, nominalizat la 4 premii Golden Globes, asta spune totul și nu chiar totul, cred că ar fi meritat mai multe premii.
Thank you for smoking 8.5/10
Un film inedit, cu un subiect care n-a mai fost abordat pana acum, recomandat atat fumatorilor cat si nefumatorilor.
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 - 10/10 :yes:
Sorority Row... Cel mai oribil film -10/10
Inception- Blu Ray :x
Unu din cele mai bune filme pe care le-am vazut anu asta. La inceput ma gandeam ca nu o sa inteleg nimic dar aflii povestea pe parcurs.
10/10=D>
cred ca era o tentativa de gluma acida.
Takers - 7.5 / 10
Un film de actiune bun, cu o poveste buna, interpretare buna in mare parte (cu mici exceptii, dintre care cel mai "deranjant" este T.I.) cu un + pentru partea de parkour a lui Chris Brown. Mi-a placut foarte mult felul in care a fost impartita povestea pe doua planuri, ambele destul de complexe, cu personaje credibile si bine conturate.
Takers (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg4ODg5NzkzNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyODM5Mw@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTg4ODg5NzkzNl5BMl 5BanBnXkFtZTcwNzAyODM5Mw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
Thank you for smoking 10/10
Nu merita chiar 10 (poate un 9), dar avand in vedere ca m a cucerit inca din primele secunde din trailer (dupa 5 secunde din trailer, am luat filmul, and here we are), ii dau un 10.
Nu trebuie ratat.
A beautiful mind 7.5/10 ( era mai bine daca nu aparea schizofrenia)
Inception 9/10 ( frumos sfarsitul lasa loc de interpretari )
Legend of the Guardians 10/10
-Desi este o animatie mie mi sa parut foarte bine realizat filmul...
The Social Network 10/10
foarte bun filmul,foarte bun actorul principal
si povestea din cate am vazut e aproximativ adevarata,probabil cu cateva mici adaugiri
Attachment 87999
TRON: Mostenirea. Dragut film. Dragut 3d. Draguta Olivia. Chiar hot. Un mod foarte placut in care sa va petreceti timpul. Film de vazut la cinema :yes:
Blood Diamond
Un film foarte bun, care chiar m-a impresionat. Merita vazut ;)
Little Fockers - 6 / 10
O comedie bunicica, aceleasi faze clasice deja, acelasi umor bunicel, nimic nou, totul previzibil. Interpretarea este buna, dar...nu are acel ceva. Am simtit ca glumele alea nu erau legate intre ele prea bine. A fost o poveste si au fost niste glume. Dar...parca nu erau in context.
Singurul plus adevarat (pentru barbatul din mine :P) - Jessica Alba in chilotei ;;)
Nu recomand la cinema. Cel mult, acasa, cu prietena / familia. In rest, e doar pentru fani.
O familie de cosmar (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTkwNjE3NjQwOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyNTMwNA@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTkwNjE3NjQwOV5BMl 5BanBnXkFtZTcwNzAyNTMwNA@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
M-a castigat la faza cu chiloteii.
---------- Post added 23-12-2010 at 11:05 AM ----------
Harry Potter and the Deathly Hallows 10/10
Cel mai bun din serie imo, desi parca imi era dor de vechiul Hogwarts :(. Singurul minus ar fi ca pe la sfarsit uiti ca te uiti doar la prima parte, dar genericul iti readuce aminte si vrei sa arunci cu ceva in ecran. Bine ca am citit cartile ca altfel nu stiu cum mai rezistam un an...