Ce trist :| Am plecat ca trebuia sa ajung neaparat la baie :)) astept sa apara pe youtube la calitate buna...
Repede Cinci suna mult mai bine ca traducere? :)
On topic:
Just go with it - 8/10
Adam Sandler devenise plictisitor in ultima vreme insa m-a surprins placut in filmul asta. Din 4 comedii care am planuit sa le vad cu prietena weekendul asta, asta s-a dovedit a fi singura buna cu adevarat si care merita mentionata ca si "film vazut".
Restul au fost pierdere de timp.
I am number 4 - 4/10
Am dat 4 pentru ca a avut si ceva efecte speciale, in rest mi s'a parut Twilight cu extraterestri. Cred ca si cel mai mare UFO freak ar fi adormit de cel putin 2 ori pe parcursul filmului. Si cand ma gandesc ca am vrut sa'l vad la cinema...
Fast five - 10/10
Un film superb.A avut de toate si recomand sa fie vazut la cinema.Bine ca am citit aici sa stau pana la final:D
The Mechanic - 7 / 10
Un film bun de actiune, putin prea previzibil, app 80% din film este interesant, dupa care o da in aceleasi clisee plictisitoare.
Dar per total, un film bun, care merita vazut.
I am number 4: lame/10 am aceeasi parere ca nops66 sa nu pomenesc de protagonist... unde o gasit o persoana asa de incruntata habar n-am si can zambea tot incruntat era...
Fast Five - 7/10 - Furios si iute... �n viteza a cincea (2011) - IMDb
Partea a cincea a unei serii care pe mine personal nu m-a dezamagit niciodata /poate doar Tokyo Drift, dar oricum ala pentru mine n-a fost un F&F in adevaratul sens al cuvantului/. Multa actiune, multe efecte speciale grozave, replici cu umor and a bit of drama and romance :)
Duo-ul Paul Walker/Vin Diesel e unul dintre preferatele mele, ca sa nu mai zic de confruntarea dintre Vin si Rock ^:)^ Singurul minus real e povestea destul de subtire.. dar conteaza prea putin.
Merita vazut 100% la cinematograf /care uneori pur si simplu trepideaza.. literally/ si, cel putin pentru mine, merita si achizitia blu-ray-ului. Din pacate n-am stat pana la finalul genericului si, din cate inteleg de aici, am ratat o faza buna. Dar era totusi 11:30 si na (:|.. s-asa Plaza era pustiu si te asteptai ca din clipa in clipa sa apara niste zombies nehaliti :-SS
I Am Number Four - 8/10 - IMDb
Nu pot sa spun decat ca astept continuarea :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=yzrJ8jLUpoI
Thor 10/10
Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult.De la sunet, care efectiv a fost jaw-dropping, la efecte, la peisajele cu Asgard si Jotunheim pana la jocul actorilor( ma rog, nu prea mi-a placut prestanta lui Natalie Portman, dar meh 7/10 ).
Am fost singurul care si-a dat seama ca [spoiler=Story] acel om de stiinta cu "gama radiations" era Bruce Banner aka The Hulk ? [/spoiler]
Can't wait for The Avengers, dar pana atunci astept Captain America ^_^.
<------- HUGE FAN
PS: Am vazut I Am Number Four la Cinema cand aparuse, mai mult de 5/10 nu-i dau. Mogaderieni..auzi la ei.Twilight cu extraterestri.
Into the wild (2007)
In Salbaticie (2007) - IMDb
"target="_blank">In Salbaticie (2007) - IMDb
O drama cu adevarat interesanta si emotionanta , este vorba despre o persoana in cautarea asa-numitului " ultimate freedom" ( suna mai bine in englez ... ce pot sa zic ). Filmul m-a "prins " inca din primele minute , chiar daca a fost destul de lung pe mine nu m-a deranjat ( nici macar nu am observat pana nu m-am uitat la ceas ). Inca un lucru de mentionat este coloana sonora care, in opinia mea, este excelenta , in special " Eddie Vedder - Long Nights - Into the Wild ".
Nota : 10/10
Devil 6/10
Nu sunt mare fan horror, dar filmul a fost OK. Nu a reusit sa ma sperie prea mult dar atmosfera mi-a placut. Mi-a placut faptul ca te-a facut pe tot parcursul filmului sa te intrebi cine e ucigasul si mi-a mai placut ca la sfarsit am primit raspuns la toate intrebarile.
Actorii sunt slabuti si ma asteptam la mai mult, auzind multe laude la adresa filmului.
RIO 10/10
O poveste bine pusa la punct, cu multa muzica si samba iar peisajele si animatiile sunt incredibile. Este un film frumos, de familie.
Gnomeo & Julieta 10/10
O poveste clasica...dar spusa altfel. O comedie foarte reusita care merita vazuta.
Fast Five 9/10
actiune,bataie,impuscaturi,masini,curse,glume, super efecte.foarte bun film,spectaculos.
Attachment 106587
I am number four - 7.5/10
Mi-au placut la film efectele si faptul ca nu m-a plictisit, desi nu imi explic cum. In rest, aceeasi idee reciclata, love story dintre o fata normala si un strain extraterestru si uneori replici foarte cretine.
Lincoln lawyer - 8/10
Cele mai mari plusuri la acest film au fost jocul actoricesc si scenariul bine gandit. Dar cateodata risti sa ramai un pic in urma cu firul epic si sa nu prea mai intelegi ce se intampla, dar iti revii pe la sfarsit si prinzi ideea.
Rio - 10/10
Un film foarte distractiv ,bine pus la punct si cu o coloana sonora foarte buna.Numai bun de vazut cand vrei sa te relaxezi:)
Thor Tales of Asgard 9/10 pentru ca mi s-a parut prea scurt... dar in rest a fost fain...
plot: Before he ever lifted his mighty hammer Mjolnir, there was the sword. Fantastic journeys beckon from the mysterious nine realms. Places of dark mists and fiery voids. Of winged creatures and giants in the ice. And the most alluring quest of all – the search for the legendary Lost Sword of Surtur. Hungry for adventure, Thor secretly embarks on the journey of a lifetime, joined by his loyal brother Loki, whose budding sorcery equips him with just enough magic to conjure up trouble, along with the Warriors Three – a band of boastful travelers reluctant to set sail on any adventure that might actually be dangerous. But what starts out as a harmless treasure hunt quickly turns deadly, and Thor must now prove himself worthy of the destiny he covets by saving Asgard itself.
Burlesque
Un musical cum n-am vazut de mult.
Melodii deosebite, dansuri si coregrafii foarte reusite, personajele iti acapareaza atentia.
Cele doua dive sunt senzationale (Cher, Christina Aguilera).
Desi nu e un film de actiune ritmul e destul de intens.
Singurul regret dupa terminarea filmului a fost ca nu l-am vazut mai devreme.
Si ar mai fi un mare regret, ca nu se fac mai multe pe an de acest gen.
Nota 20 !