@Laurentiu inseamna ca ai probleme cu somnul .. mie mi s-a parut foarte bun filmu`
On: Knowing (2009) 8.5/10
+Nicolas Cage
+Efectele din film
-Aceeasi Poveste despre sfarsitul Lumii (boring)
@Laurentiu inseamna ca ai probleme cu somnul .. mie mi s-a parut foarte bun filmu`
On: Knowing (2009) 8.5/10
+Nicolas Cage
+Efectele din film
-Aceeasi Poveste despre sfarsitul Lumii (boring)
Destinatie finala 4 3D 10/10
Incredibil filmul !
Drag Me To Hell
Nota: 4/10
Ugh. Nu pot sa cred ca un film facut de Sam Raimi, horror, poate fi atat de prost. Singura parte cat de cat decenta si "surprinzatoare" a fost cea de la sfarsitul filmului. In rest: (:|.
Am vazut si eu acum o saptamana The Final Destination 3D. Mi-a placut la nebunie filmul. Recomand sa mergeti cu un prieten :).
PS: 9.5/10 - prea exagerate unele accidente.
[QUOTE=DJ_Andrei;183827]L-ai vazut cumva ieri seara la cinema ?!lol
DA :-S
The Vampire Diaries
Transformes 2 - 10/10
The ugly truth 8/10
/!\ Contine spoilere /!\
+ O Comedie foarte draguta.
+ Gerard Butler
+ barbatii vazuti ca niste porci misogini
+ singura dorinta a barbatului > sex
+ Katherine Heigl
+ Cheryl Hines + John Michael Higgins. Cam fake dar genial :))
+ The ugly truth. Cea mai tare emisiune :X
+ scena din balonul cu aer cald
+ cliseul "te fac sa te iubeasca altul dar ma indragostesc de tine".
Foarte amuzant filmul! Merita cativa banuti daca esti cu companie romantica dupa tine :D
alb orbitor 1/10
cel mai prost film care l-am vazut anul asta
District 9 -10/10
Un film extraordinar care merita vazut !
Attachment 36163
The Mask
Nota: 8/10
Un film destul de vechi, si cu efecte speciale cam slabute, dar per total foarte fun ! Doar e cu Jim Carrey ! :)
Final Destination 4 3D 9/10 - l-am vazut dupa cateva zile de la lansare dar am uitat sa scriu...(eu stiam ca e 3, credeam ca 4 apare peste 1 an facut dupa cazuri reale,in fine....inseamna ca va fi 5...)
Nota 9 pentru ca l-am vazut 3D:x ca altfel ii dadeam un 8(chiar mai putin),horror cam prost si defapt nici horror n-a prea fost pentru ca toata lumea radea in sala la unele fazelol
Da, este la Arena Mall. :)
Daca tot suntem cu Bacaul aici sa zic si eu ce am vrut sa vizualizez ultima data.Am cerut la casa bilete pentru final destination 3d,dar cand le am prezentat,surpriza,erau pentru District.Am intrat la jumatatea filmului,cam sadic..dar abordarea este interesanta.Nota 8,5/10
Transformers Revenge of the Fallen
Genial 10/10
----------------------
Wanted:Weapons of Fate
Destul de bun 8.5/10
9 10/10
Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=OnoJecu9e7c
Acest film imi aduce aminte de Sack Boy xD