A walk to remember
Foarte frumos,emotionant.
[+]melodia:)
9/10
A walk to remember
Foarte frumos,emotionant.
[+]melodia:)
9/10
@DG: Aici sunt simplu filme, nu filme seriale, plus ca are si topic special Heroes, dar fie...
Adventureland (2009) - 10/10 - Comedia-romance cu teenagers in anii 1987.
The Spirit (2008) - 10/10 - Stilul Sin City, cum sa nu-ti placa. :)
Watchmen (2009) - 10/10 - E prima oara cand aud de ei, desi sunt vechi, din comic-bookuri. Sper sa fie un sequel. ;)
Death at a Funeral (2007) - 10/10 - Super comedie (e british, dar e buna). lol
Paul Blart: Mall Cop (2009) - 10/10 - Tot comedie, merita vazuta, e amuzanta.
Duplicity (2009) - 8.5/10 - Se potrivesc Clive Owen si Julia Roberts, plus ca sunt in stilul agents. Povestea cam imbarligata, dar o descurci pana la urma.
G-Force (2009) - 7/10 - Scot astia la filme cu animale super-eroi in prostie...
Drag Me to Hell (2009) - 6.5/10 - Horror-thriller stupid. :P
paul ce darnic ai fost la Watchmen si sa nu mai zis la The Spirit. :) Sa nu te faci profesor ca o sa faci multi elevi/studenti fericiti :D
Vezi ca e ultimu film vizionat...nu ultimele filme vizionate.Daca tot ne legam de chestii inutile.
On topic : Daffy Duck Quackbusters
The Notebook (2004) 10/10
Pur si simplu superb, un film de dragoste excelent, care contine tot ce trebuie: momente vesele, momente triste si un final pe masura. Recomand!
Si mie mi-a placut foarte mult Watchmen, putin cam lung dar frumos.
Tsubasa Chronicles season 1 & 2 - 9/10
+soundtrack-ul facut de Yuki Kajiura un exemplu:
http://www.youtube.com/watch?v=Atc51MxhoAE
+plot-ul povestea;
+ nu se bazeaza pe fan service;
- kind of slow paced (pe uni s-ar putea sa ii plictiseasca);
- inceputul umpic poate ar fii trebuit lucrat mai bine da o impresie gresita pe langa cat de complex este plot-ul;
Tsubasa Chronicles Tokyo Revelations & Shunraiki: 10/10 (ma lasat cu gura cascata este greu de explicat acesta este complet diferit fata de serie dar in acelasi timp continuarea ei ramanand tot Tsubasa Chronicles, chiar daca seria nu a fost pe placu tuturor acesta sigur o sa placa).
+soundtrack compus de Yuki Kajiura exemplu opening-ul:
http://www.youtube.com/watch?v=Ascbi9rdo58
+plot-ul
+actiunea
+sincer everything
- non i can think of
Death @ a Funeral - excelenta comedie, am lesinat de ras la cateva faze. Recomand!! :D
Zombieland - foarte nice :)...cam pe aratura pe final...dar merge > e genul de film la care nu tre sa te concentrezi - DELOC! :D
Pandorum - 8/10 I-asi da 10 dar pe toata durata filmului am simtit un mic deja-vu al filmelor sci-fi din anii 2000, si acesta desi este un film bun m-a lasat cu impresia ca putea fi mult mai bun pentru anul 2009
Gamer 9/10 foarte tare film'ul il recomand :\ tehnologia cam avansata as putea spune
Paranormal Activity
Nota mea: 8/10
Un film format din filmulete reale,scary and wiard ****.
The end is ... :|
Dance Flick 8/10lollollol
parodie dupa filmele :you got served,step up I&II
noah la filmul asta chiar am ras,daca ai chef sa te relaxezi recomand Dance Flick
UP
Nota: 9/10
Comentarii: Absolut superb ! Personajele, povestea, animatia, vocile, totul a fost minunat ! Si detaliile. Uau. As vrea si eu sa-mi leg casa cu niste baloane si sa zboare. 8-|
Kara No Kyoukai - The Garden of Sinners partile 1-6: 9/10, mia placut cam totul nu are minusuri dar ce iese in evidenta este:
+ Yuki Kajiura compozitoarea muzici.
+ desi nu sunt din ambudenta, scenele de actiune sunt facute bine si dinamice.
Just Friends 9/10. Un film numai bun de vazut cu prietena/nevasta.
MOON
Attachment 37974
Sam Rockwell joaca fantastic de bine, filmat absolut superb, coloana sonora perfecta pentru emotiile pe care incearca sa ti le prezinte. Spatiu, umanitate, singuratate, exploatare. genial film, MUST SEE.
10/10.