-
The Midnight Meat Train - 7/10
7, pentru ca joaca Vinnie JonesB-)
Interesant film, dar abundenta cliseelor americane il duc spre comercial.
Boogie 7/10
Cei peste 26 de ani sunt rugati sa-l vizioneze:P
The Fall ramane fara nota. Nu stiu daca sa-i dau 2 sau 9@-)
http://www.youtube.com/watch?v=X2P9gGElMB4
-
Prom Night : 1/10
Am tinut neaparat sa postez legat de filmul asta, care m-a facut sa pierd mai bine de o ora si jumatate. Un thriller/horror de 2 lei. Absolut tot ceea ce va asteptati sa se intample, se va intampla. Nimic iesit din comun. Atat de tipic incat nu stiu cum am rezistat pana la finish. Poate pentru ca speram sa se intample si altceva. Well, it didn't. Don't even borrow this movie !
-
Ma uit in fiecare marti la prison break....genial film:rulez:
-
SAW (1-5): poat spune doar WOW! Geniale filme; mi-au placut toate la nebunie.
-
Saw V - WOW
Babylon A.D. o prostie de film, Vin Diesel in rol principal, povestea plasata undeva in viitor, efecte ale anilor 90...
Madagascar 2 8.5/10
-
-
-
Pan's Labyrinth (Laberinto del fauno, El) 2006 - 9/10
-
The Day The Earth Stood Still - o mare dezamagire
-
-
1 Attachment(s)
The Shining (1980) - 9.5/10
Foarte bun filmu. Te tine intr-un suspans continuu. Recomand ..calduros :>.
-
The Day The Earth Stood Still - nu m-a impresionat cine stie ce,e fain ca-i SF pt.cine e pasionat ca mine,dar nimic special.Keanu se pare ca nu mai poate iesii din costumul lui Neo:D.Oricum merita vizionat macar odata.
-
The midnight meat train - 8/10 interesant
-
-
-
cel mai recent am vazut Fight Club...........fiecare particica din film mi-a placut 10/10
-
...o altă dramă de nota ZC! (o capodoperă ce s-a inspirat din fapte reale)
Joyeux No�l
(�n fiecare an mă uit la el)
http://www.youtube.com/watch?v=vh6FL4z9lpQ
Recomand cu �ncredere.
-
-
3 Attachment(s)
-
Disaster Movie - Un film cu nota 1 si ceva pe IMDB, dar mie mi se pare mult mai bun decat alte porcarii aparute anul acesta care au note peste 6, Disaster Movie zic eu ca e printre cele mai bune XYZ Movie -s...