-
credeti ca va ajunge "lumea" care sta in fata calculatorului atata..ca nu sunt multi, doar hai ca nu sunt 9 mil care sunt INSANE, dar cati sunt, hai 10.000 dintre ei, care joaca de n-au viata, credeti ca nu vor pati ceva la cerebel? deja se pot lua si masuri :)) , glumeam, asta e jocul,cum e si tigarea,odata ce incepi,greu te lasi :|
-
Oamenii astia n-au viata.Ok iti place jocul dar sa ajungi asa,inseamna ca ai probleme
-
caterinca...pacat ca nu merge si la farmat...daca mergea eram milionar in dolari.
-
pe bune ? "caterinca" pentru cine ? ala care foloseste porcaria aia ori ala care o ia pe coaja ?
-
pentru mine ca citesc :)) si nu ma intalnesc cu ala si nu sunt nici ala :P
-
off :WoWwww si Cand Ma Candesc ca eram la fel dar la un altfel de joc tot rpg pe un server de sa-mp (san andreas multiplayer) serverul se numeste "c'b" cine stie cunoaste nu vreau sa fac reclama ma jucam non stop incepusem sa ma cred gangster / hitman in real life ... pana am zis gata si m-am banat singur (am intrat cu coduri) :D
ON : AM un pr la fel se joaca WoW de pe 3 PC-uri cu 3 conturi :| e obsedat baiatul :|
-
Stiti, unii s-ar intreba ca-i problema voastra. Daca respectivul e destul de inteligent sa se recunoasca in oglinda inseamna ca e constient de alegerea pe care a facut-o si criticandu-l nu cred ca se va schimba in persoana pe care voi ati vrea sa fie.
Desigur, daca ajunge sa i se deterioreze conditia fizica si materiala atunci da, poate ca ar trebui tras putin de urechi. Dar aici nu prea pare a fi cazul.
Moving on...
-
alegerea lui...oricum cred ca stie ce pierde, dar e mult prea fascinat de jocu' ala omu'. da dependenta WoW-u'!!!
-
Cred ca se poate numi pasiune dusa la extrem :D.Optiunea lui de a juca in acest mod(big style)
-
Inca un motiv pt. care-s bucuros ca m-am lasat de wow acum 2 ani...
-
1 Attachment(s)
Doamne, DAMN IT ! Am un mesaj pentru ei:
-
LOL :| . Astia nu au viataaa :( !
-
cred ca este mai mult o problema de corectitudine fata de ceilalti praticipanti la trafic decit treaba noastra despre viata lor, e a lor si au dreptul sa o consume cum doresc :P
-
Ii day dreptate utilizatorului Q , au dreptul sa isi consume viata cum vor ei. Una e sa fii fan wow si una e sa fii maniac. Oricum asta e prea de tot. Ma mir de unde a avut atatia bani pentru toata tehnologia aia.:p