Vai doamne.. eu gasisem la cineva cu 600euro 32gb si mi se parea mult... daramite aici..
Printable View
Vai doamne.. eu gasisem la cineva cu 600euro 32gb si mi se parea mult... daramite aici..
sincer oricat de mult imi place si imi dorsc un asemenea aparat...nu as da pe el mai mult cu 100$ decat costa el originally,
prefer sa raman cu samsung-ul meu U600, pe care il am de mai bine de un an si sa-mi pun pofta in cui decat sa iau parte la un sistem distrus
El nu costa 200 dolari. 200 costa la abonament. Preturile de-acolo sunt pentru aparate la liber si deblocate. Oricum sunt mari, dar nu se poate compara ca el e de fapt 200 si noi il luam cu o mie si ceva. Cel mai mic pret de pana acum pe care l-am vazut personal pentru un aparat de 32 alb sigilat este de 750 euro. Cam asta e... vrei calitate platesti. Asa daca vrei sa faci saltul de la U600 la un iPhone de ce nu-ti iei unul 2G. Am vazut impecabile cu 700 ron si nu ai probleme cu deblocarea cu 2G-ul sau altceva. Si nici nu pierzi foarte multe fata de celelalte versiuni tinand cont de pret.
Catallin: Cel mai mic pret din Romania pana acum este de 600 EUR pt. versiunea de 32GB Unlocked, 540 EUR pt. versiunea 16GB Unlocked. Pe ebay s-au vandut cateva de 32GB (pe mine acela ma intereseaza) cu 600 USD (adica 430 EUR), in rest, majoritatea dau unlocked-ul de 32GB la 800-850 USD. Fata de acum o saptamana, cand majoritatea il dadeau cu 900-1000. Eu zic ca intr-o luna se calmeaza situatia si il vom gasi la un pret "decent" de 400 EUR la noi. Din pacate, la negru, pentru ca oficial... pauza.
P.S. Pentru romanasii nostrii care inca vand iPhone 3GS de 16GB cu 1000 EUR (si care n-au aflat ca romanii pot folosi PayPal)... :violent:
Eu daca as fi 100% ca iau un telefon 3GS ok de pe ebay de 32 (tot pe asta il urmaresc si eu) l-as lua si acum :)Din pacate nu prea am incredere in ebay. Pai daca si tu esti cu ochii pe acelasi produs si eu cand reusesti sa iei sa postezi si eu fac la fel. Stiu ca tu urmaresti unul negru, eu unul alb :) Asa ma gandeam si eu sa il dau pe asta care-l am acum si 100 euro pentru unul 3GS. Mie mi-ar conveni schimbul.
Legat de cei cu 1000 euro nu cred ca au vandut sau vor vinde. Sau daca reusesc sa dea vreo bucata cumparator o sa fie vreunu cu foarte multi bani care oricum nu stie ce sa faca cu telefonul si pe care nu-l punem la calcul :)
OK, cum aflu ceva iti dau un semn. Dar totusi nu ti-as recomanda iPhone alb... se vad toate cele pe el... Dar daca te-ai jucat cu vreunul alb si iti place, nu comentez :)
P.S. Noul distribuitor Apple pt. Romania (de fapt doar schimbare de nume) apcom nu a auzit de iPhone... cautam si eu niste accesorii destepte pt. iPhone, si au 2 lulele si 3 surcele...
pai cand reusesti sa gasesti 3gs la un pret decent sa imi spui si mie te rog..si eu cu prietena vrem sa ne luam (eu prefer unul negru,ea alb)
si desi am cumparat multe chestii de pe ebay,prin interemediul lui bodo,prin contul nostru mai nou facut de noi..nu am intampinat probleme...dar e plin youtubul cu oameni care si-au luat teapa,in loc sa le vina acasa ipod, le-a venit nush ce copie ieftina...si am si eu o retinere cand vine vba de cumparat piese de tehnologie de pe ebay..
Eu s-ar putea sa am pe cineva care pe 25 sa stea un pic prin US... sper ca pana atunci sa se gaseasca peste tot unlocked/neverlocked si toate cele... si daca poate lua mai multe, anunt aici.
ar fi super
merci
Unlockul se face usor...
Si eu vanez versiunea de 32gb. Chiar sunt interesat, telefonul actual e pe moarte asa ca, de ce sa nu iau ceva mai bun?
@ MonkY: preturile alea sunt la tipul cu avatar cu Kramer de pe celalat forum, nu?
Il am alb pe asta 3G si-mi place mie nu mi se pare ca se vede pe el, din contra parca mai rau se vad zgarieturi pe cel negru. Oricum asta e chestie de gust deci nu se discuta :)
Pana una alta mi-am pus si eu 3.0 pe iPhone-ul 3G ca sa mai ameliorez asteptarea. Totul in regula pana acum vad atat la jailbreak cat si la unlock. Sper sa nu apara surprize pe parcurs.
Ma mai gandeam la o chestie... stiu ca am fost la fel de entuziasmat si cand mi-am luat 3G-ul si am stat sa caut, discutii, nebunii... acum cu 3GS-ul la fel. La anul precis vor scoate altceva. Daca sar o generatie ce-ar avea :) ?
IPHONE 3Gs 32 GB
Pret ok... Eu momentan am renuntat la telefon :-<
Se pare ca iPhone 3GS va fi distribuit in curand de catre Orange Romania - iPhone 3G S
acum care e mai bun : iphone 3g ,palm pre/pro sau blackberry
Daca vreti sa filmati "original" baietii de la Zacuto au scos un Z-Grip ... care trasnforma noul model iPhone 3Gs intr-o camera profesionala.Ai cateva suruburi, cateva tevi, cateva manere de motocicleta, toate accesorizate la randul lor cu tot felul de gadget-uri pentru iPhone.Trebuie sa remarcati totusi ca baietii vorbesc de preturi mici pe tot parcursul filmuletului…Si totusi, Pro, varianta despre care ni se povesteste, costa cu toate treburile lui in jur de 1000$ fara iPhone si fara trepied.
http://store.zacuto.com/Zgrip-iPhone-Pro.html
Aveti un video acolo.
Doamne ce nebuni... adevarul e ca iPhone, avand in spate Apple are marele avantaj ca accesoriile pentru iPhone sunt (ca sa zic asa) nelimitate. Gasesti orice pt. iPhone... cred ca exista si toaster care sa se lege la iPhone :)
Daca filmeaza asa bine noul iPhone,poate-mi schimb si eu 2G-ul ... dar cand revin preturile cu picioarele pe pamant.
Oricum americanii sunt destul de inventivi dupa cum se vede.Astept sa vad filmarile la 600fps cu iPhone-ul.
Filmeaza excelent noua camera. La 30 fps pentru filmari casual eu spun ca e destul de decent. Si cycorderul e bunicel, treaba e sa nu fie miscare prea rapida ca nu mai intelegi mare lucru :)
Preturile isi vor reveni pana la urma, e normal acum sa se profite de nerabdarea cumparatorilor, asa a fost si la modelele precedente.