E oficial, vor fi ceva jocuri incluse in subscriptie, in prima faza doar pe mobile:
Netflix Growth Sputters in Q2, Streamer Plans to Launch Video Game for No Extra Charge - VarietyOriginally Posted by Variety
E oficial, vor fi ceva jocuri incluse in subscriptie, in prima faza doar pe mobile:
Netflix Growth Sputters in Q2, Streamer Plans to Launch Video Game for No Extra Charge - VarietyOriginally Posted by Variety
Netflix mobile gaming se lanseaza in Polonia pe Android, cu Stranger Things: 1984 si Stranger Things 3. Fara reclame, fara in-app purchases, inclus in abonament:
Gaming si in Spania si Italia:
Netflix launches new mobile games in Poland, Italy and Spain as a members-only perk | TechCrunchOriginally Posted by TechCrunch
Cumpara primul studio, Night School Studio:
Netflix acquires its first games studio, “Oxenfree” developer Night School | TechCrunchOriginally Posted by TechCrunch
Mai are careva probleme cu subtitrarea, in sensul ca, de 1-2 zile este foarte bolduita?
Indiferent ce setari ii fac din browser, pe TV se vede cu litere Bold de ma dor ochii.
Astia de la Netflix zic ca e de la Samsung, ca ei si LG au facut nu stiu ce update recent, dar si pe Firefox tot la fel se vede.
Doar pe telefon se vede normal subtitrarea, fara sa fie Bold.
Aveti idee cum vor face Netflix limitarea in legatura cu account sharing?
Personal stau la 2 adrese si am Netflix folosit in ambele locuri.
Am testat acum si merge din ambele locuri.
LE: se pare ca inca nu a ajuns in Romania.
^Cand intri din alta adresa fata de acasă primești un cod de verificare pe email pe care trebuie să îl introduci. Atât.
Asta probabil dupa ce se activeaza pe regiunea asta si setezi adresa/locatia "casei", presupun.
Sau tu deja ai primit asta?
Eu am testat deja din ambele adrese si merge fara probleme. Ba chiar am vorbit si cu mama si-i merge in continuare - deci a 3a adresa.
Bookmarks