Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 231 of 360 FirstFirst ... 131 181 221 229 230 231 232 233 241 281 331 ... LastLast
Results 4,601 to 4,620 of 7199

Thread: Fotbal

1. #4601 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe mine si capul.

2. #4602 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Ia uitati cum s-a transferat Radu Stefan la Lazio, in urma blatului Dinamo-Lazio din 2007: BREAKING NEWS | UEFA va ancheta meciul Dinamo Lazio 1-3, după dezvăluirile apărute în ProSport. Reacţia oficială a FRF | @ProSport

Vladimir Cohn, fost acţionar Dinamo: “Blaturile să făceau la Bucureşti, la hotelul unde stăteau oaspeţii. Cu puţină tocmeală, ieşea un preţ bun. La meciul cu Lazio, aranjamentul a fost făcut înainte de meci. La pauză, li s-a spus jucătorilor: <Băieţi, daţi-vă la o parte!> E posibil să fi fost şi o treabă la pariuri, să conducă Dinamo la pauză şi să câştige Lazio. Dinu şi Borcea au tratat cu Lotito de la Lazio. Preţul a fost vânzarea lui Radu Ştefan care nu valora niciodată 4,5 milioane de euro. L-au luat ca pe o murătură, l-au antrenat apoi bine şi a ieşit din el un jucător bun”.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo la acea dată: "Şi mie mi s-a părut meciul retur dubios. Principala cauză a fost vânzarea lui Radu imediat după şi tocmai la Lazio [...] Să vinzi un jucător pe aproape 8 milioane de euro mi s-a părut incredibil. Păi, tu dai 7 milioane pe un jucător de 20 de ani din România!? Ok, el a confirmat, foarte bine, că au avut ăia ochi. …Au fost 7 milioane de euro plus TVA. Exact cât luam de la UEFA dacă intram în Champions League. Nu-i acuz pe jucători, îi acuz pe ceilalţi. Jucătorii erau marionete. Şi eu am zis la un moment dat: <Ori jucătorii, ori eu!> Că şi eu aveam dovezi că nu e în regulă. Şi ce-au făcut!? M-au dat pe mine afară de la Dinamo."
    Dacă era muci cum insinuezi nu rezista never atâția ani în Serie A. Nu doar ca a rezistat ci e unul dintre cei mai respectați jucători din lotul lui Lazio. Dar noua ne place sa aruncam cu gunoi. Ție cu atât mai mult ca a jucat la Dinamo.

3. #4603 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Eu recunosc ca nu-l sufar din cauza fitelor pe care le-a facut la nationala sau ca nu vine la nationala, unde a jucat super prost. Nu ma intereseaza cum joaca la echipa de club, ca nu sunt fan Lazio. Deci, pentru nationala a fost muci. Eu stiu ca Lazio vrea sa cam scape de el si nu poate.

---------- Post added 16-01-2015 at 07:07 ----------

Pana una alta, Steaua l-a luat pe betivul de Tamas.

4. #4604 SP
    Member micul_'s Avatar
    Nu știam ca Lazio vrea sa scape de el. Nu are rost sa comentez aberațiile tale.

5. #4605 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Toate echipele vor sa scape de căpitanii lor, clar.

6. #4606 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu ma pricep deloc la fotbal, dar poate va intereseaza:

Incepand cu luna februarie, fara taxe suplimentare
    Attached Images Attached Images liga-1-si-cupa-ligii-la-digi-sport.jpg

7. #4607 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Absolut neinteresant din punctul meu de vedere. Doar sa stiu sa mut cand e vreun joc din Liga I.

8. #4608 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Mai bine foloseau banii sa ia meciuri de UCL. Ce-i drept, nimic nu se compara cu un Botosani - Ceahlaul.

9. #4609 SP
    Quote Originally Posted by Razvan View Post
    Mai bine foloseau banii sa ia meciuri de UCL.

Meciurile de UCL le-a luat Telekom. O sa fie UCL pe Dolce Sport si cate un meci/etapa pe PRO TV.

---------- Post added 16-01-2015 at 20:34 ----------

Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Toate echipele vor sa scape de căpitanii lor, clar.

Nu cred ca vor sa scape de Mauri.

---------- Post added 17-01-2015 at 14:36 ----------

Pentru cine nu stie, Radu Stefan nu mai e capitam la Lazio.

---------- Post added 17-01-2015 at 14:37 ----------

capitan

10. #4610 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    City-Arsenal 0 1

11. #4611 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    City-Arsenal 0 1
    Pauza doar. O sa fie un meci interesant

12. #4612 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    2-0 sunt foarte fericit... sunt fan Arsenal... dar city nu a jucat nimic... Cazorla a fost omu meciului .. parerea mea

13. #4613 SP
    Member miami's Avatar
    eu sunt mai fericit ca sunt fan chelsea
    +1 pt Cazorla

14. #4614 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Am vrut sa bag pe Arsenal la pariuri, avea cota 4 si ceva , dar m-am razgandit in ultima clipa ...

15. #4615 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    4,50 :d

16. #4616 SP
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Meciurile de UCL le-a luat Telekom. O sa fie UCL pe Dolce Sport si cate un meci/etapa pe PRO TV.

---------- Post added 16-01-2015 at 20:34 ----------

Nu cred ca vor sa scape de Mauri.

---------- Post added 17-01-2015 at 14:36 ----------

Pentru cine nu stie, Radu Stefan nu mai e capitam la Lazio.

---------- Post added 17-01-2015 at 14:37 ----------

capitan
    In etapa din weekend o fi fost rezerva de fanion.

17. #4617 SP
    Nu mai este capitan: Stefano Mauri - Wikipedia, the free encyclopedia

Stefano Mauri (born 8 January 1980) is an Italian footballer who plays as a midfielder for Serie A club Lazio, where he is their current captain.

18. #4618 SP
    Eu ți-am zis de etapa din weekend. Nu a fost mauri, a fost el. Deci e al doilea căpitan. Oricum am da-o, băiatul e smecher la Lazio.

19. #4619 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Eu ți-am zis de etapa din weekend. Nu a fost mauri, a fost el. Deci e al doilea căpitan. Oricum am da-o, băiatul e smecher la Lazio.
    Îți pierzi timpul man.

20. #4620 SP
    Junior Member diak's Avatar
    Mauri e primul căpitan. Apoi Ledesma. Stefan Radu e al treilea.
    In meciul din weekend a luat banderola după ce a ieșit Ledesma.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.