Inimosii fani Manchester City, mai putini decat stewarzii. Cam atati o sa fie si pe Etihad la retur.
Inimosii fani Manchester City, mai putini decat stewarzii. Cam atati o sa fie si pe Etihad la retur.
Este de fapt penibil pentru organizatori. Daca acolo era un mesaj rasist sau ceva care aducea amenda sau suspendare clubului, UEFA nu amenda(suspenda) firma care a pus saculeti pe scaune.
Saculetii aia au fost pusi cu o zi inainte. Nu cred ca era greu sa se verifice ce apare. Mai ales cand ai avut antecedente in privinta posibilei suspendari.
Indiferent cine face coregrafia clubul trebuie sa verifce ca aceasta nu ii va produce prejudicii. Macar atat.
Asta e nivelul. Adica penibil pe toate fronturile( din partea tuturor). Dar nu pot sa nu remarc trollingul, a fost superb din punctul asta de vedere.![]()
Din Peluza Nord de unde am stat eu nu prea se vedea mesajul, a trebuit sa aflu de la prietenii de acasa. Trist si rusinos. Atat pentru aia de au pus botul si au pus sacii pe ei ca niste bolovani, cat si pentru ei, care din asta traiesc in ultima perioada. In Europa echipa lor fiind 0 absolut, macar asa sa isi faca intrarea. Lasa ca intra si ei in primele tururi, poate, dupa ce rezolva toate problemele si se dueleaza de la egal la egal cu toti azerii. Se vede ca unde nu e cap, vai de picioare. Si la aia, si la aia.
Legat de meci, nu e nimic de zis. Daca portarul tau e MVP, asta spune destule. Plumb in ghete e putin spus, zici ca jucam eu cu baietii de la Depoul IMGB, intalnindu-ne chiar atunci si incropind o tentativa de echipa.
Daca treaba asta se intampla intre Milan si Inter, de exemplu, ne-am fi distrat si am fi ras cu totii, pentru ca e vorba de Steaua atunci ceilalti sunt ofticati/frustrati/etc.
La fel si in legatura cu sustinutul echipei in Europa. De ce ai tine cu Steaua in Europa din postura de neutru? E un club cat se poate de detestabil, patronata si manageriata de 2 infractori condamnati. Identitatea clubului de abia mai sta in picioare, avand in vedere toata povestea cu denumirea, sigla, ba chiar sunt multi fani "hardcore" care nu mai recunosc clubul din prezent ca un continuator al campioanei europene. Nicaieri altundeva in Europa nu se pune problema asa, ca trebuie sa fie sustinut un club de catre toti fanii sportului dintr-o tara.
imi place cum se tot arunca anumite cuvinte: ofticati/frustrati in toata situatia asta. nu cumva de frustrati si ofticati ce sunt au facut dinamovistii asa ceva?! e singura lor placere care le-a ramas dar e usor sa faci asa ceva cand nu ai cu cine sa te lupti, Steaua ne mai avand galerie. din nou ne-am facut de cacao in Europa si nu ma refer la scor!
Real Sociedad - Real Madrid 0-3. Exista viata si fara Ronaldo... Bale, Asensio, Morata senzationali. Un start contondent de sezon. Poate luam titlul anul asta.
nu am putut sa vad meciul din pacate, dar acest pusti Asensio este fenomenal. a jucat foarte bine anul trecut la espanyol si chiar sper ca real sa nu mai faca transferuri pentru ca are destui jucatori buni. si mereu a existat viata fara ronaldo, ca sunt destui jucatori care pot trage echipa. mie imi pare foarte rau de isco si de james, la cum joaca asensio nu cred ca iese prea curand din echipa si cu morata are in sfarsit si benzema competitie, pana acum era prea linistit.
Benzema e pe duca, si spun asta din punct de vedere fizic. Mai mult lipseste prin accidentari. A ajuns si el la 28 de ani sau cat are, se vede ca joaca la Real de atat de mult timp. Iar Morata desi nu a marcat azi, a jucat bine. Poate ajunge el sa fie titular, desi nu prea cred daca e sa fim realisti. La fel si cu Asensio, a jucat extrem de bine pana acum, dar pana acum au fost doua meciuri. Se va dezumfla probabil cat de curand. Eu azi n-am inteles de ce a jucat Kovacic cand il ai pe Isco pe banca. Habar n-am, nu pricep. As fi zis ca dupa mijlocasii obisnuiti, vin Isco, James si aia mai pusti, dar Zidane vad ca are alte prioritati. Dar nu prea poti comenta, ca pana acum i-a iesit cam tot. Mi-e doar sa nu fie ca Di Matteo si sa o dea in bara in primul sezon intreg.
ai vazut meciul din supercupa? a jucat destul de bine kovacic si in plus am vazut ca mereu il prefera pe el zidane, dupa isco, iar james e la capatul listei. el stie cel mai bine pana la urma, ca sta cu jucatorii foarte mult timp, noi ii vedem doar pe teren, nu cred ca zidane e tipul de antrenor care sa nu bage un jucator din aroganta (vezi mourinho sau pep).
oricum, de acord cu tine cu benzema, mereu am zis ca fizic e jos de tot sau ca nu se implica, dar a dat foarte multe goluri in ultimii ani si de asta a ramas titular, chiar ca morata sa-i faca o concurenta serioasa.
sper sa roteasca foarte mult jucatorii, cel putin la mijloc, ca sa joace fiecare si sa fie motivati. real chiar are un lot foarte bun sezonul acesta, chiar daca nu a facut transferuri importante, si sper sa se lege ceva intre jucatori si zidane sa ne surprinda din nou prin calitatile lui de antrenor (inca nu sunt convins, mai are foarte multe de demonstrat)
S-a mai dus unul, a fost un jucator bun.
Presa arabă face un anunţ şocant: Wesley Lopes, cel mai bun marcator străin din Liga 1, a decedat la 35 de ani!
Nu a confirmat nimeni decesul, toată lumea a copiat o știre, vedem peste vreo două ore. Eu nu cred că a murit.
Cica ar fi vorba de un alt Wesley, dar tot e nasol ca iar a murit un fotbalist. (daca e adevarata si sursa aia).
Presa la fel ca fotbalul din țara asta, de doi bani
Fostul impresar al luiWesley, Lucian Marinescu, a declarat, în urmă cu câteva momente, pentru Digi Sport, că a discutat azi la telefon cu fotbalistul brazilian de 35 de ani, infirmând astfel ştirea publicată de presa arabă, conform căreia jucătorul ar fi decedat în timpul unui antrenament.
"Am vorbit acum cu el, e bine, e sănătos, e acasă, în Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renunţat la fotbal şi în momentul de faţă se ocupă de fundaţia sa din Brazilia"
Bookmarks