3-3, nu se termină așa
sunt pe locul 2 in topul celor care au terminat grupa pe locul 3 si mai se joaca o singura grupa, deci sigur s-au calificat, lamentabil, dar sunt in optimi. Islanda cea mai frumoasa poveste din istoria euro-ului dupa danemarca
Sa castige grupa Ungaria si Islanda locul doi la Euro e o performanta mare. Cred ca nimeni in lumea asta nu s-ar fi asteptat la asta.
Inca un meci frumos, deschis, in care ungurii au tinut pasul si asa fosta colegă de grupa a Romaniei ajunge in optimi
Elvetia - Polonia, Ungaria - Belgia (probabil), Tara Galilor - Turcia, Italia - Spania. Mi se par echilibrate.
Eu ii vad pe polonezi peste "albanezi", Belgia o sa distrugă Ungaria, Irlanda de Nord sau Turcia daca se califică pleacă acasa, nu are nimeni șanse in fața lui Bale. Sper sa plece Anglia si Spania acasă, deși nu cred.
LE: Partea frumoasa e ca vom avea o surpriză în finală. Echipele "grele" sunt pe aceeași parte din ce văd mai sus.
Ce vedeti voi asa mare in Belgia asta? A jucat de tot rahatul pana acum. Sa-i vad si in seara asta.
Oricum, Croatia are sanse mari la titlu zic eu. Daca isi revine Modric chiar cred ca au toate sansele. Mi-ar placea mult sa ii vad campioni![]()
La cat ghinion a avut Portugalia la acest European .... au probleme mari la ultima pasa si la finalizare :-) Anglia slaba , Belgia slaba , iar Spania , Italia si Germania sunt tari :-) parerea mea
Bookmarks