Pe mine si capul.
Eu recunosc ca nu-l sufar din cauza fitelor pe care le-a facut la nationala sau ca nu vine la nationala, unde a jucat super prost. Nu ma intereseaza cum joaca la echipa de club, ca nu sunt fan Lazio. Deci, pentru nationala a fost muci. Eu stiu ca Lazio vrea sa cam scape de el si nu poate.
---------- Post added 16-01-2015 at 07:07 ----------
Pana una alta, Steaua l-a luat pe betivul de Tamas.
Nu ma pricep deloc la fotbal, dar poate va intereseaza:
Incepand cu luna februarie, fara taxe suplimentare
Absolut neinteresant din punctul meu de vedere. Doar sa stiu sa mut cand e vreun joc din Liga I.![]()
Mai bine foloseau banii sa ia meciuri de UCL. Ce-i drept, nimic nu se compara cu un Botosani - Ceahlaul.
Meciurile de UCL le-a luat Telekom. O sa fie UCL pe Dolce Sport si cate un meci/etapa pe PRO TV.
---------- Post added 16-01-2015 at 20:34 ----------
Nu cred ca vor sa scape de Mauri.
---------- Post added 17-01-2015 at 14:36 ----------
Pentru cine nu stie, Radu Stefan nu mai e capitam la Lazio.
---------- Post added 17-01-2015 at 14:37 ----------
capitan
2-0 sunt foarte fericit... sunt fan Arsenal... dar city nu a jucat nimic... Cazorla a fost omu meciului .. parerea mea![]()
Am vrut sa bag pe Arsenal la pariuri, avea cota 4 si ceva, dar m-am razgandit in ultima clipa ...
![]()
Nu mai este capitan: Stefano Mauri - Wikipedia, the free encyclopedia
Stefano Mauri (born 8 January 1980) is an Italian footballer who plays as a midfielder for Serie A club Lazio, where he is their current captain.
Eu ți-am zis de etapa din weekend. Nu a fost mauri, a fost el. Deci e al doilea căpitan. Oricum am da-o, băiatul e smecher la Lazio.
Mauri e primul căpitan. Apoi Ledesma. Stefan Radu e al treilea.
In meciul din weekend a luat banderola după ce a ieșit Ledesma.
By Mihail in forum Health, Food & Sports
Bookmarks