Si se pare ca sunt singurul care a nimerit scorul la Germania :P Tot 1-0 si pentru Columbia sa fie :D
Printable View
Si se pare ca sunt singurul care a nimerit scorul la Germania :P Tot 1-0 si pentru Columbia sa fie :D
Columbia din pacate trebuie sa marcheze destul de mult, o sa fie greu cu Brazilia pentru ca o sa fie ajutata 100%.
Cica astia de la Barca si-au cumpărat câine de 70 de milioane...
LE mda, pa Columbia
Ce-i cu Brazilia? Sa n-o recunosc :-s
Ohooo :D :D
Daca il cumpara Real pe JR, o sa fie nebunie. Can't wait :D
Cica ar da 120 de milioane pe "pachetul" James - Falcao
Ar fi o echipa de vis. Baieti, va las pe voi sa va uitati la meci, pe mine deja ma dezgusta. Sper sa nemtii cu ei de pamant.
De ce? Mi se pare ok meciul, dar din păcate Columbia in acest ritm mai primește vreo 3
O Jogo bonito!
Sper sa fie eliminata Brazilia cat mai repede. Imi vine sa sparg televizorul, cand il vad pe papagalu' de Neymar, cum se arunca precum o diva; ca sa nu mai zic de cat de tare imi zgarie timpanul, cand ii aud numele pronuntat de catre comentatori.
Subscriu
Hulk joaca in alt film omfg :)))
Hulk vrea sa para ceva ce nu va fi niciodata si vrea sa faca ceva ce nu o sa-i reuseasca...se impiedica de minge cand face o bicicleta....Neymar e o ***** care se arunca la primul contact cu aerul.Urasc echipele care se califica doar pentru ca sunt gazde si sunt avantajate de arbitru.Afara cu Celesao.
Nebunie mare în Brazilia Attachment 226427
Asa e, nu l-ati vrut pt 5 milioane pe "Hames" plus ca nici Pogba nu a fost bun. Nu cred ca sunt nebuni sa il lase pe Di Maria.
---------- Post added 05-07-2014 at 00:14 ----------
Cred ca l-ai blestemat :))
https://vine.co/v/MUDdWiLjb3E
---------- Post added 05-07-2014 at 00:29 ----------
Mamaaa ce gol, cel mai frumos