Când revine nu mai are șanse la postul de titular
Printable View
Când revine nu mai are șanse la postul de titular
Cand va reveni, Ribery va freca banca de rezerve.
Da, Douglas Costa e foarte bun, Ribery nu are cum sa revina dupa accidentare la nivelul lui, plus ca are o varsta, Bayern cred ca il va da. Si cand te gandesti ca Douglas a costat 30 milioane si dribleaza, fuge, da la poarta.
Plus ca are si o vârstă iar din sezonul viitor nu cred ca o sa il mai vedem la Bayern .
Costa si Depay sunt singurii jucători care au confirmat cu adevărat pana acum.
Ce bun e Calhanoglu de la Leverkusen, l-am vazut si in meciul cu Lazio. Cel care a scurtcircuitat transversala lui Neuer din lovitura libera.
Început slab de campionat pt. CR7&Messi . Primele 2 etape, 0 goluri. :))
De Messi nu stiu ca nu ma intereseaza si nu urmaresc, dar Ronaldo e foarte inghesuit si nu are libertatea de pana acum. Daca marcheaza 20 goluri sezonul asta e ceva. Mi-e ca fara numeroasele lui goluri echipa nu va face mare lucru. Bale e intr-o pozitie care nu i se potriveste deloc. El nu e un playmaker. Am impresia ca Isco ar fi mai bun impreuna cu James in locul lui. Ca sa nu mai zic ca arata ca un homeless cu barba si pletele alea. Ingreuneaza jocul prea mult nefiind un jucator potrivit pentru rolul sau. Modric e si el prea retras. Mie nu imi place nimic din ce vad, mai ales acel Danilo care momentan nu are de ce sa fie titular cand Carvajal e atat de bun.
Ai vazut meciul aseara ? A ratat o gramada de ocazii. Rămâne sa vedem cu echipele mari ce poate face in formația asta , pe care o joaca Benitez .
Daca nu il vedeam nu imi permiteam sa comentez.
Joaca Rooney ca un incepator.
---------- Post added 30-08-2015 at 19:30 ----------
Schweinsteiger are salariu de vreo 12 milioane de lire sterline pe an. La ce misca in teren, nici 25% nu merita.
Ma asteptam sa piarda United , doar in fiecare etapa se ia una dupa cealalta (cel putin pana acum) . Oricum nici United nu e cu mult peste Liverpool. Daca nu se schimba nimic Manchester City o sa castige titlul la o diferenta mare de puncte , chiar daca e devreme sa spun asta , in momentul de fata nu e nici o echipa care sa se bata cu ei.
La golul doi luat de Romero, nu mai prindea echipa daca era Gigi Becali.
Poate fundasii centrali..
Van Gaal e depasit. Ce jucator e Blind, care e adus de el?
Ati auzit de la comentatorii de pe Eurosport de ce nu a ajuns Pedro la United? Ca cica l-a pus Valdes pe Pedro in garda ca e foarte dificil Van Gaal.
---------- Post added 30-08-2015 at 20:09 ----------
Romero nu mai prindea echipa. Gol de portar.
---------- Post added 30-08-2015 at 20:11 ----------
Pe DigiSport 2 e Roma cu Juventus.
De Gea la Real Madrid pt 35€ milioane + Navas .
Fără Navas
Pe Twitter, sky sport asa au anunțat.