Atunci cand un mare jucator a asigurat calificarea pentru una din tari? Nu se compara :)
Printable View
Acolo cred ca vrea sa ajungă dar nu poți compara Portugalia cu Danemarca.
A mai primit cineva Sky TV trial de 2 luni pe PS4? Sper sa mearga 2 luni de fotbal de calitate :D
ai cont pe UK?
Portugalia a fost la Mondialul din 2014, dar nu a trecut de grupe.
Nu merge
E super jucator, la fel ca si Cavani/Benzema/Lewandowski, dar este "cel mai super jucator" la ora actuala? Sesizezi diferenta sau e prea subtil pentru tine?
Si da, un meci decisiv facut de el, nu este singurul din cariera. Dar daca in capul tau este un amalgam de competitii( nu faci diferenta intre ele, nu mai vorbesc de diferenta dintre club si nationala) si pierzi sirul discutiilor nu e vina nimanui.
Singurul super jucator este Messi, adica eu.
Propun un ban pentru trollism, al catelea pentru acest user? Sau doar mi se pare?
Băi cum joacă Real, nimic
Cam ce joaca si City, nu ca m-ar deranja.
La 2-0 nu il da afara pe Benitez, dar la un 4-0 sau mai mult e probabil. Tot raul spre bine.
Afara cu bucătarul!! Nu i bun nici de liga a2-a . Câștigi UCL cu Ancelloti si aduci pe amatorul asta , astia sunt tâmpiți??
Uitati-va la Schalke-Bayern.
Eu zic ca isi revine Real. Nu sunt decat 6 puncte, anul trecut din ianuarie a inceput Barca sa joace bine. O sa vedeti...
Dar totusi, cum sa iei 4 de la Liverpool?
Astea sunt povesti. Nu poti compara situatiile deloc.
Ar mai fi putut sa ia inca 3 pe langa alea lejer. A ratat doar Firmino de 2 ori singur cu portarul. Tot asa si dupa meciul cu United o sa fie aceeasi intrebare.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...ee&oe=56F63335
Da, da, cunoastem. Next year is our year, etc. etc.