Liverpool away kit - Photo Album - Imgur
Printable View
Liverpool away kit - Photo Album - Imgur
http://www.whoateallthepies.tv/wp-co...06/dempsey.jpg
---------- Post added 05-06-2012 at 02:40 PM ----------
Kagawa, oficial la United.
Manchester United agree Shinji Kagawa deal - Official Manchester United Website
Quote:
Manchester United is delighted to announce that it has agreed terms with both Borussia Dortmund and Shinji Kagawa for his transfer to the Club.
The deal is subject only to the player medical and obtaining a UK work permit. These conditions are anticipated to be completed by the end of June.
http://i.minus.com/izdtC5xlBidwZ.gif
BBC Sport - Goal-line technology systems given green light
Era si timpul.Quote:
Goal-line technology has been given the go-ahead by the International Football Association Board (IFAB) following a vote at Fifa headquarters in Zurich.
Two systems - Hawk-Eye and GoalRef - have been approved after passing a series of scientific tests.
They will first be used at December's Club World Cup, and, if successful, at the 2013 Confederations Cup and the 2014 World Cup.
It could be implemented in the Premier League midway through next season.
Era cazul...
http://youtu.be/RIhcvTpM3wk
Europa League se mut
După UEFA Champions League, Digi Sport a mai făcut o achiziţie de lux. Abonaţii RCS-RDS vor vedea din toamnă �n direct şi meciurile din Europa League. Rom�nia are două echipe �n preliminariile UEFA Champions League iar Dinamo, Rapid şi Steaua atacă grupele Europa League.
Astfel, pentru următoarele trei sezoane, meciurile din Europa League se vor vedea la DigiSport. Primul sezon �ncepe pe 20 septembrie 2012, cu faza grupelor şi se termină pe 15 mai 2013, ziua marii finale, de pe Amsterdam Arena. La start se vor alinia echipe grele, ca Liverpool, Inter, Atletico Madrid sau Lyon, formaţii care sunt de altfel şi favorite la c�ştigarea trofeului. Dinamo, Rapid şi Steaua sunt cele trei echipe rom�neşti care vor putea fi văzute la lucru pe DigiSport �n cea de-a doua competiţie europeană.
pai la Digi sunt cele mai importante comptetitii de fotbal(mai putin Liga 1)...acum ca au monopol sper sa nu bage vreo taxa suplimentara
12 Iulie 1998: Franta 3-0 Brazilia
�Da, i-am v�ndut pe Zlatan Ibrahimovic și Thiago Silva la PSG. Vom economisi astfel 150 de milioane de euro �n următorii doi ani�, a spus Berlusconi.
Jucatorii care au plecat de la Milan in vara asta:
Nesta
Inzaghi
Seedorf
van Bommel
Gattuso
Zambrotta
Ibrahimovic
Thiago Silva
Sunt curios cu cine o sa-i inlocuiasca, mai ales ca ultimii doi erau practic cei mai buni jucatori ai echipei.
Cred ca s-a cam dus Milanul, din pacate. Silva si Ibra erau cam cei mai buni jucatori ai lor.
BBC News - John Terry cleared of racism against Anton Ferdinand
nici nu ma asteptam sa fie altfel..doar avem de-a face cu poporul care le-a fost profesor americaniilor in materie de ipocrizie(americanii surclasandu-si de departe maestrii)...a fost impinsa judecarea afemeiatului pana dupa Euro pentru a nu periclita prezenta acestuia in echipa nationala..iar Suarez a primit 8 etape de suspendare pentru fix aceiasi chestie(judecarea lui facandu-se imediat dupa comiterea faptelor)
Terry e la fel ca si Giggs..un fotbalist bun dar un caracter infect..
ca sa nu mai spun ca din cauza lui, Rio Ferdinand a fost lasat acasa..
http://m.gsp.ro/top-stiri/346933.html
nici cu datoriile nu mi-e ruşine, parca man utd si chelsea au cele mai mari datorii in fotbal ;)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
asta cu datoriile la echipele mari e frectie la picior de lemn...doar astia mai prosti(ca Rangers) ajung sa plateasca cu adevarat...restul sunt bine-mersi..
eu sunt curios si ce se mai aude cu legea fair-play data de Uefa conform careia o echipa ce are in 4 ani pierderi mai mari de X mil. de E poate fi exclusa din competitiile europene....cred ca si asta a fost foc de paie ca sa il mai sustina federatiile din est pe Platini(e cunoscut faptul ca atunci cand au fost alegeri pentru presedintia UEFA el a castigat datorita Europei de Est)
tocmai de asta mi se face scarba... nu poti sa retrogradezi o echipa ca man utd ca deh, au un sir antrenor si ceilalţi il au pe domn' rusnac. zilele astea vb blatter de o manevra care s-a petrecut odată cu organizarea campionatului mondial de acum 6 ani.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Trebuie mentionat totusi faptul ca United nu e in aceeasi categorie cu Chelsea/City. United are datorii atat de mari din cauza Glazerilor, nu pentru ca au fost cumparati Veroni si Berbatovi.
L.E: Datorie e datorie, eu doar am zis ca difera de la un club la altul motivul pentru care are datorii.
cum sa nu fie in aceiasi categorie...datoria e datorie...si Rangers a avut datorii din cauza vechiilor patroni..