Cu un comentator ca Martin Tyler e o placere sa te uiti la fotbal. Parca te joci Fifa :)
Printable View
Cu un comentator ca Martin Tyler e o placere sa te uiti la fotbal. Parca te joci Fifa :)
Un meci frumos intre Arsenal si Liverpool cu multe goluri
Cea mai mare teapa din istorie :))))
:))))))
În sfârșit, a ajuns si Dinamo in UCL
E faza secolului daca e adevarata:
Din informaţiile ProSport, coregrafia a fost realizată de fapt de ultraşii din Peluza Cătălin Hîldan şi PLĂTITĂ chiar de Gigi Becali. Surse din galeria lui Dinamo susţin că patronul Stelei a fost păcălit de câţiva fani ai roş-albilor, care au susţinut că sunt suporteri ai Stelei din Germania şi intenţionează să realizeze o coregrafie 3D, prezentând imagini cu alte coregrafii realizate de galeriile formaţilor din Bundesliga.
Mie mi se pare penibil, dar pentru dinamovisti.
Tie orice ti se pare penibil deci nu ma mira.
Oftica dinamovistului se vede si la tine. La fel ca si faza din tribune e si ce faci tu acum, dar si la celalalt meci al Stelei. "Hai Sparta", remember?
Așa sunt ăștia Tudor, se bucură când pierde Steaua, deh, echipa lor de suflet nu prea le oferă momente de bucurie.
Joke on you, nu tin cu dinamo. Si nu am sa tin niciodata cu echipa oierului.
Oameni dubiosi. Oamenii normali, cand joaca Steaua, tin cu Romania. Ca alte echipe nu sunt capabile sa ajunga in astfel de etape.
Si nu e nicio rusine sa piarda Steaua de la Man City, la ce echipa are.
Steaua nu e Romania. Cum puteti sa tineti cu o alta echipa? Credeti ca daca joaca in Europa Partizan Belgrad suporterii echipe Steaua Rosie Belgrad tin cu Partizan doar pentru ca joaca in europa? Numai la noi in tara asta de 2 bani e mentalitatea asta, daca joaca o echipa romaneasca in europa "trebuie" sa tii cu ei.
Eu inteleg daca esti dinamovist convins, dinala ultras care traieste pentru echipa asta, sa nu simpatizezi in nicio situatie pe Steaua, si vice-versa. Insa daca nu prea iti pasa de echipele romanesti atat de mult, asa cum sunt marea majoritate, atunci e greu sa nu o simpatizezi pe cea care poate sa faca ceva. Acum ca in ultimii 15 ani tot Steaua a fost echipa aia, asta este, dar din campionatul intern mie personal nu imi pasa de nicio echipa sau jucator. Nu am urmarit in viata mea un meci de Liga I. Dar cand Steaua, Rapid, Cluj au jucat in Europa, am urmarit unele din meciuri si am vrut mereu sa castige.
LE: La 4-0 City are cel mai de succes meci din istoria lor in UCL. Ca sa vedeti de fapt ce club de nimic e asta.
Steaua nu e Romania, dar cand ai o singura echipa mai capabila care face performanta in Europa, sufletul tau de roman nu vrea sa castige ? Personal, consider fotbalul romanesc o mizerie ordinara, iar peste 90% din fotbalistii nostri sunt vedete si n-au nicio treaba cu fotbalul. Dar in momente de genu asta, ma uit cu placere, chiar daca stiu ca pierde.
Dar deh, strugurii sunt oribil de acrii...
Anywho, m-am implicat prea mult aici, iar eu evit cat pot discutiile despre fotbal si politica. Spor la cearta in continuare :)
Sunt de acord cu tine aici. Echipa asta e aceea care detine recordul la cele mai multe meciuri consecutive fara victorie in Europa. Este o performata greu de egalat. Echipa mea mi-a oferit bucurii in Europa cand si cat a jucat, si nu s-a facut niciodata de rusine. Si ca sa nu te mai tin in suspans sunt din Cluj deci cred ca ti-ai dat seama cu ce echipa tin.
P.S. Strugurii au fost buni, acuma sunt la fermentat.
U Cluj ?
Asa ma gandeam si eu, cam singura echipa cu traditie din cluj :-?
Sent from my iPad using Tapatalk
Stai dracu' si joaca cu Voluntari, Craiova si alți pârliți... Nu te aștepta sa învingi giganți. Daca mai nene vezi ca nu le ai in fotbal, nu mai investesti , mai bine dai la gimnastica, scrima unde aducem rezultate... Nu ca la Euro ( ne scot albanezii)