Evident ca nu sunt singurul fan Barca, sunt doar singurul activ pe threadul asta. In rest de acord cu tot ce ai scris.
Printable View
Evident ca nu sunt singurul fan Barca, sunt doar singurul activ pe threadul asta. In rest de acord cu tot ce ai scris.
Brazil Chapecoense football team in Colombia plane crash - BBC News
Quote:
A plane carrying 81 people, including a top Brazilian football team, has crashed on its approach to the city of Medellin in Colombia.
Police say five people survived the crash but the rest of those on board died.
The chartered aircraft was carrying members of the Chapecoense football team.
The team was due to play in the final of the Copa Sudamericana, against Medellin team Atletico Nacional.
The first leg of the final of the cup, South America's second most important club competition, was scheduled for Wednesday, but has now been suspended.
The South American Football Confederation (Conmebol) said it was suspending "all activities".
Matheus Saroli, son of Chapecoense boss Caio Junior, was scheduled to be with the team on the flight to Medellin, Colombia, but did not end up boarding because he forgot his passport.
Doamne feri de asa ceva !!! azi dimineata am auzit la radio si eu :-(
Nu degeaba ma tem eu de avioane .... pana la varsta asta de 27 de ani nu am fost niciodata :)):)) dar nici nu vreau sa ma duc desi aveam ocazia :-P
Cel mai sigur e cu avionul, nu trebuie sa iti fie frica.
On: Nasol, am auzit ca trebuia sa fie in avion si un fost jucator de la CFR, Bastos, dar din ceva motiv nu a mai ajuns la aeroport.
Încă o coregrafie superbă marca Dinamo, felicitări, galerie si coregrafie de nota 10.
Si rezultatul pe masura
Campionatul asta este din ce în ce mai trist, niciodată nu a fost atât de slab. Rezultat bun pentru Dinamo, meciul a fost oribil, pase greșite, tactică la Steaua nu există, s-a jucat ca în curtea școlii. Falimentul scrie pe Liga 1. Proști sunt ăia care mai cumpără drepturile tv pentru țurca asta.
Se cumpara drepturi pentru ca mai este scandal si multa prostie.
Penalty cat Casa Poporului pentru Real, daaaar nu...
Bine ca ai spus-o acum pentru ca la finalul meciului cine stie ce mai pot spune unii...
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
lectie de fotbal predata de chelsea maestrului pep gardiola, 30% posesie si 3-1 :))
si da, penlaty clar pentru rm dar noah, astazi barcelona trebuie sa castige, trebuie! prima cazatura in careu rosu si penalty pentru barceloan, vedem daca am dreptate sau nu.
Si Corpodean il dadea pe asta. Iar sunt 12 catalanii.
1-1 la penaltyuri neacordate, la ramos nu a fost hent, in schimb la carvajal a fost hent.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Cred ca a fost mult mai clar penaltyul lui Mascherano ! Ma refer strict din punct de vedere al arbitrilor ! Mult mai clar s.a vazut faultul lui Mascherano decat hentul lui Carvajal ! Parerea mea...
Edit : oricum trebuiau acordate aman2 !
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Rezultat echitabil la ce s-a jucat !
Trimis de pe al meu GT-N8010 folosind Tapatalk
Real a jucat praf in a doua repriza, a avut noroc ca a ratat Neymar la faza aia, probabil in alte 99 de ocazii marca de acolo. Ronaldo nu a jucat nimic, putin in prima repriza, o faza-doua. Cert e ca mi am pierdut 90 de minute degeaba, m am si enervat.
LE: ceva frumos de astazi :)
Felicitari ASTRA. A fost o seara perfecta.
Extragerea de azi