Câteva grupe faineAttachment 279231
Printable View
Câteva grupe faineAttachment 279231
Interesanta grupa lui Chelsea, Real nimereste din nou cu Dortmund.
Adversari facili pentru FCSB, s-ar putea califica de pe primul loc.Grupele E si L par echilibrate.
Milan sper sa faca o figura frumoasa la revenirea in Europa.
O sa termine pe 4
Iar vă uitați la tv...
Carlo Ancelotti 'sacked by Bayern Munich' after Paris Saint-Germain defeat - Champions League 2017-2018 - Football - Eurosport
Ii credeam un club mai echilibrat care nu ia decizii aiurea.
Mai bine ca s-au trezit acum decat in mijlocul campionatului. Nu se pliaza stilul lui Carlo cu ce vrea conducerea, plus ca tiki taka asta nu e pentru Bayern care se vrea a fi ceva diferit. Si-a pus si jucatorii vechi in cap, era clar ca nu mai are viata lunga. Poate l-au lucrat si ei pe la spate, poate si el si-a dorit sa se termine aventura mai repede.
Interesant este de vazut pe cine ar aduce, dintre astia liberi de contract sunt putini care sa se ridice la pretentiile lor.
Sa-l aduca pe Olaroiu.
Mai bine pe Reghe
Pai si cu Gigi cum ramane? El ii cel mai bun antrenor.
Salut. Mă poate ajuta și pe mine cu ceva? Bunica este abonată la Telekom și cu acordul ei am activat opțiunea să văd numai canalele Telekom Sport. Săptămâna trecută am văzut Anglia - Brazilia, a mers perfect, dar acum nu știu ce are. Pun și niste poze.
Grupele World Cup 2018
Hai ca a tras bine Putin.
Optimi UCL / Saisprezecimi UEL
Real si Chelsea ies inca din optimi
Sigur iese Real, la fel ca in ultimele doua sezoane:)
Care ati fost ma ? :scary:
https://www.digi24.ro/stiri/actualit...-madrid-850790 Un bătrân din Arad a dat foc la casă pentru că Real Madrid a fost învinsă în „El Clasico”
Quote:
Clipe de panică pentru o familie din cartierul arădean Gai după ce bătrânul pe care l-au luat în întreţinere a incendiat casa de supărare că echipa sa favorită, Real Madrid, a pierdut derby-ul împotriva rivalei FC Barcelona.