Tu chiar nu ai altceva mai bun de facut la ora asta decat sa cauti simulari pe youtube si sa le postezi aici?
Printable View
Tu chiar nu ai altceva mai bun de facut la ora asta decat sa cauti simulari pe youtube si sa le postezi aici?
am mai zis ca nu suport ipocrizia..si cand il vad pe pustiu ala ca posteaza simulari de la orice alta echipa in afara de man utd postez si eu...dupa cum am zis...daca nu vede singur barna din ochiul lui ii dau eu o oglinda..
P.S.Acelasi lucru ai putea sa-l intrebi si pe el..daca n-are ceva mai bun de facut...dar presupun ca ipocrizia e trasatura obligatorie la orice fan utd..ca doar ferguson da tonul..
Nu sunt de acord, ai vazut ce a facut Klose dupa ce a dat gol cu m�na? Nu suport trişorii chiar daca ei fac parte din echipa mea preferată. In general genul asta de comportament imi provoaca scarba. Daca Ferguson, Ronaldo s.a. accepta asa ceva e treaba lor, ii respect pt ce au facut si fac inca pt fotbal, dar ca oameni...Stiu, se spune ca in dragoste si război totul e permis, dar aici e vb de altceva, pt mine simularea e furt, pt mine golul cu mana inscris de maradona intra la categoria furt, trişat. Respect inca o data pt ei dar pt mine conteaza caracterul. Nu te mai certa cu cei care iti raspund aiurea, nu ai auzit ce a spus patronul de la cfr? Cu radioul, pereţii si nebunii nu te certi!
PS sper ca lumea sa aibă simţul umorului ;)
PPS in general nu ai observat ca dupa o discuţie in care le ceri sa aducă argumente unii apelează la jigniri s.a.m.d?
eu te inteleg..dar e un proverb japonez.."cu samuraii te lupti ca un samurai iar cu hotii te lupti ca un hot"...oricum eu aici vorbeam despre faptul ca ferguson accepta simulariile dar comenteaza cand jucatorii altor echipe simuleaza/ca un suporter al lui utd de pe acest forum e la fel de ipocrit precum domnul mai inainte mentionat..
---------- Post added 12-10-2012 at 03:39 PM ----------
tare de tot..
http://www.youtube.com/watch?v=SVsxXF3uRCE&feature=g-all-u
�lker - Romania : 0 - 1 :1st:
Bun e Cocis...
+1 speranta
hai sa nu ne mai facem iluzii...a arbitrat Howard Webb..iar la turci a jucat Nuri Sahin..
Gluma sau un pic de paranoia? cred ca e gluma ;)
Primul gol al lui Del Piero in Australia.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z9q_Ce3Vz-k
Tot legat de Del Piero:
Alessandro Del Piero rejected move to Liverpool due to Heysel - ESPNFC
=D>Quote:
"Why I said no to Liverpool? The negotiations with Sydney were at an advanced stage and then I thought about what had happened at Heysel," Del Piero told La Gazzetta dello Sport. "Juventus and Liverpool have been able to reconstruct their relationship but for many people that tragedy is an indelible memory."
aseara a fost un meci ineresant, romanii au avut atatea sanse sa dea gol dar din pacate norocul nu a fost in favoarea lor
As vrea sa-l vad pe golanul ala facand asta la Balotelli :scary:
Deportivo-Barcelona 3-4 in min 46, Barca joaca in 10 oameni
LE meciul e pe digi sport 2
4-5..frumoasa scarita lui Jordi Alba...
au mai fost inca 2 meciuri tari azi...Real-Celta(gol incredibil Higuain) si WBA-City-rasturnare de situatie incredibila
---------- Post added 21-10-2012 at 03:04 AM ----------
Euro 2012: Mario Balotelli threatens to 'kill' banana-throwing fans | Football | The Guardian
Quote:
"I will not accept racism at all. It's unacceptable. If someone throws a banana at me in the street, I will go to jail, because I will kill them."
Pacat...dar au adus un antrenor cu nume
"Arpad Paszkany va anunţa azi că renunţă la serviciile lui Andone. Italianul Edoardo Reja vine �n Gruia"
Sursa: prosport
nume pe naiba..asta e un fel de Gigi Multescu al italienilor..n-a facut prea multi purici pe unde a fost..
Edoardo Reja - Wikipedia, the free encyclopedia